achambo Üye Joker' Alıntı: Kendin bilirsin kardeş bende gidicem birazdan zaten Genişletmek için tıkla ... bu gece senden ben bilmem ne yiyoruz dün zaten kesmedin karpuzu
Joker' Alıntı: Kendin bilirsin kardeş bende gidicem birazdan zaten Genişletmek için tıkla ... bu gece senden ben bilmem ne yiyoruz dün zaten kesmedin karpuzu
Nextman Emekli Yönetici Joker' Alıntı: Hoşgeldin abi.Son günlerdede farketmişsindir zaten bir üyenin tavırları sanırsam sinirlendiren Genişletmek için tıkla ... Araç kullanmak gibidir hayat sürekli ileri bakmak gerek .Umarım yardımcı olmuşumdur
Joker' Alıntı: Hoşgeldin abi.Son günlerdede farketmişsindir zaten bir üyenin tavırları sanırsam sinirlendiren Genişletmek için tıkla ... Araç kullanmak gibidir hayat sürekli ileri bakmak gerek .Umarım yardımcı olmuşumdur
Oğuzhan Üye Nextman' Alıntı: Neye sinirlisin oğuzhan .Hayırlı geceler gitmeden bakayım dedim Genişletmek için tıkla ... Boşver abi ya Hayırlı geceler özürümü kabul ettin mi? - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Olayı bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum.Kardeşim ne diyeyim bilmiyorumki ne desem yanlış anlaşılıcam o yüzden takma deyip geçiyorum Genişletmek için tıkla ...
Nextman' Alıntı: Neye sinirlisin oğuzhan .Hayırlı geceler gitmeden bakayım dedim Genişletmek için tıkla ... Boşver abi ya Hayırlı geceler özürümü kabul ettin mi? - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Olayı bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum.Kardeşim ne diyeyim bilmiyorumki ne desem yanlış anlaşılıcam o yüzden takma deyip geçiyorum Genişletmek için tıkla ...
Joker Emekli Yönetici Nextman' Alıntı: Araç kullanmak gibidir hayat sürekli ileri bakmak gerek .Umarım yardımcı olmuşumdur Genişletmek için tıkla ... Haklısın abi ben anlamam gerekeni anladım - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Boşver abi ya Hayırlı geceler özürümü kabul ettin mi? - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ...
Nextman' Alıntı: Araç kullanmak gibidir hayat sürekli ileri bakmak gerek .Umarım yardımcı olmuşumdur Genişletmek için tıkla ... Haklısın abi ben anlamam gerekeni anladım - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Boşver abi ya Hayırlı geceler özürümü kabul ettin mi? - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ...
achambo Üye Nextman' Alıntı: Araç kullanmak gibidir hayat sürekli ileri bakmak gerek .Umarım yardımcı olmuşumdur Genişletmek için tıkla ... abi çok doğru bir söz
Nextman' Alıntı: Araç kullanmak gibidir hayat sürekli ileri bakmak gerek .Umarım yardımcı olmuşumdur Genişletmek için tıkla ... abi çok doğru bir söz
Nextman Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Boşver abi ya Hayırlı geceler özürümü kabul ettin mi? - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Sorun yok Joker' Alıntı: Haklısın abi ben anlamam gerekeni anladım - - - Eklendi - - - Aras abi yok bu gece galiba Tahir abide dışardan izliyor Genişletmek için tıkla ... ozaman hepinize hayırlı geceler iyi sohbetler.
Kabız Civciv' Alıntı: Boşver abi ya Hayırlı geceler özürümü kabul ettin mi? - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Sorun yok Joker' Alıntı: Haklısın abi ben anlamam gerekeni anladım - - - Eklendi - - - Aras abi yok bu gece galiba Tahir abide dışardan izliyor Genişletmek için tıkla ... ozaman hepinize hayırlı geceler iyi sohbetler.
Joker Emekli Yönetici Ben yatayım artık.Hayırlı geceler Sait abi,Oğuzhan,Semih Allah'a emanet olun - - - Eklendi - - - Nextman' Alıntı: Sorun yok ozaman hepinize hayırlı geceler iyi sohbetler. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi sanada iyi geceler
Ben yatayım artık.Hayırlı geceler Sait abi,Oğuzhan,Semih Allah'a emanet olun - - - Eklendi - - - Nextman' Alıntı: Sorun yok ozaman hepinize hayırlı geceler iyi sohbetler. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi sanada iyi geceler
achambo Üye Joker' Alıntı: Ben yatayım artık.Hayırlı geceler Sait abi,Oğuzhan,Semih Allah'a emanet olun - - - Eklendi - - - Eyvallah abi sanada iyi geceler Genişletmek için tıkla ... saol abi sen de Allah'a emanet ol ben de 5 dk ya gidicem
Joker' Alıntı: Ben yatayım artık.Hayırlı geceler Sait abi,Oğuzhan,Semih Allah'a emanet olun - - - Eklendi - - - Eyvallah abi sanada iyi geceler Genişletmek için tıkla ... saol abi sen de Allah'a emanet ol ben de 5 dk ya gidicem
Oğuzhan Üye madem gidiyonuz ben de yatayım iyi geceler. Unutmayın doctorrr'u yalnızca iyi üyeler görebilir.
achambo Üye .TremmerT.' Alıntı: Dönem ödevi bitmek üzere Genişletmek için tıkla ... yardım ederdim resimli yapsaydın daha hoş oluyo
.TremmerT.' Alıntı: Dönem ödevi bitmek üzere Genişletmek için tıkla ... yardım ederdim resimli yapsaydın daha hoş oluyo
achambo Üye .TremmerT.' Alıntı: Ne resmi ya Bitsin yeter az kaldı 50-60 alalım bari Genişletmek için tıkla ... ciddiyim 80-90 alırsın - - - Eklendi - - - bilgisayardan yazıyosan aralara serpiştir 4-5 resim fıstık gibi olur
.TremmerT.' Alıntı: Ne resmi ya Bitsin yeter az kaldı 50-60 alalım bari Genişletmek için tıkla ... ciddiyim 80-90 alırsın - - - Eklendi - - - bilgisayardan yazıyosan aralara serpiştir 4-5 resim fıstık gibi olur