merhaba
Joker Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: merhaba Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin kardeşim nasılsın
Oğuzhan Üye Joker' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... İdare eder sen nasılsın
codblackops2 Üye x-scarface' Alıntı: Hoş geldin ömerim Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin halefim nasılsın bakalım? Genişletmek için tıkla ... dün mesajı yazıp kaçtım abiler kusura bakmayın bu gecede yokum hadi iyi geceler
x-scarface' Alıntı: Hoş geldin ömerim Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin halefim nasılsın bakalım? Genişletmek için tıkla ... dün mesajı yazıp kaçtım abiler kusura bakmayın bu gecede yokum hadi iyi geceler
Joker Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: İdare eder sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben iyiyimde demin birşey gördüm moralin ondan bozuk sanırsam - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: dün mesajı yazıp kaçtım abiler kusura bakmayın bu gecede yokum hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin
Kabız Civciv' Alıntı: İdare eder sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben iyiyimde demin birşey gördüm moralin ondan bozuk sanırsam - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: dün mesajı yazıp kaçtım abiler kusura bakmayın bu gecede yokum hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin
achambo Üye codblackops2' Alıntı: dün mesajı yazıp kaçtım abiler kusura bakmayın bu gecede yokum hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler bendensin ama ben kaçamıyorum farkımız orda
codblackops2' Alıntı: dün mesajı yazıp kaçtım abiler kusura bakmayın bu gecede yokum hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler bendensin ama ben kaçamıyorum farkımız orda
Oğuzhan Üye Joker' Alıntı: Ben iyiyimde demin birşey gördüm moralin ondan bozuk sanırsam Genişletmek için tıkla ... Evet ondan dolayı sinirliyim biraz
Joker' Alıntı: Ben iyiyimde demin birşey gördüm moralin ondan bozuk sanırsam Genişletmek için tıkla ... Evet ondan dolayı sinirliyim biraz
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: beni dünkü gibi tutmayın sabah zor kalkıyom sonra Genişletmek için tıkla ... Daha saat erken
achambo' Alıntı: beni dünkü gibi tutmayın sabah zor kalkıyom sonra Genişletmek için tıkla ... Daha saat erken
Joker Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Evet ondan dolayı sinirliyim biraz Genişletmek için tıkla ... Olayı bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum.Kardeşim ne diyeyim bilmiyorumki ne desem yanlış anlaşılıcam o yüzden takma deyip geçiyorum
Kabız Civciv' Alıntı: Evet ondan dolayı sinirliyim biraz Genişletmek için tıkla ... Olayı bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum.Kardeşim ne diyeyim bilmiyorumki ne desem yanlış anlaşılıcam o yüzden takma deyip geçiyorum
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: bugün kavun mu var Genişletmek için tıkla ... Vallahi ben bilmem
Nextman Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Evet ondan dolayı sinirliyim biraz Genişletmek için tıkla ... Neye sinirlisin oğuzhan .Hayırlı geceler gitmeden bakayım dedim
Kabız Civciv' Alıntı: Evet ondan dolayı sinirliyim biraz Genişletmek için tıkla ... Neye sinirlisin oğuzhan .Hayırlı geceler gitmeden bakayım dedim
achambo Üye Nextman' Alıntı: Neye sinirlisin oğuzhan .Hayırlı geceler gitmeden bakayım dedim Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler abi
Nextman' Alıntı: Neye sinirlisin oğuzhan .Hayırlı geceler gitmeden bakayım dedim Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler abi
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: bu sefer 12.30 da yatıcam kahve de içmiyim Genişletmek için tıkla ... Kendin bilirsin kardeş bende gidicem birazdan zaten
achambo' Alıntı: bu sefer 12.30 da yatıcam kahve de içmiyim Genişletmek için tıkla ... Kendin bilirsin kardeş bende gidicem birazdan zaten
Nextman Emekli Yönetici achambo' Alıntı: hayırlı geceler abi Genişletmek için tıkla ... Sağol semih sizede
Joker Emekli Yönetici Nextman' Alıntı: Neye sinirlisin oğuzhan .Hayırlı geceler gitmeden bakayım dedim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abi.Son günlerdede farketmişsindir zaten bir üyenin tavırları sanırsam sinirlendiren
Nextman' Alıntı: Neye sinirlisin oğuzhan .Hayırlı geceler gitmeden bakayım dedim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abi.Son günlerdede farketmişsindir zaten bir üyenin tavırları sanırsam sinirlendiren