__xXx__ Üye Nextman' Alıntı: Yediğiniz porsiyon yumruğunuz kadar olcakmış uzmanım öyle söyledin şimdilik iyi gidiyorum 300gr verdim Genişletmek için tıkla ... valala abi ben bi oturuşta tam ekmek en az iki tabak yemek varsa pilav yada makarna yoksa 3. tabak yemeği yiyorum tam anlamıyla doydum bile demiyorum yumruğum kadar yesem öğün sayısını 15 20 yaparım herhalde
Nextman' Alıntı: Yediğiniz porsiyon yumruğunuz kadar olcakmış uzmanım öyle söyledin şimdilik iyi gidiyorum 300gr verdim Genişletmek için tıkla ... valala abi ben bi oturuşta tam ekmek en az iki tabak yemek varsa pilav yada makarna yoksa 3. tabak yemeği yiyorum tam anlamıyla doydum bile demiyorum yumruğum kadar yesem öğün sayısını 15 20 yaparım herhalde
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: sporla mı o zaman sana yardımcı olan hoca yeterli biri değilmiş Genişletmek için tıkla ... Aslında benim ihmalim kardeşim neyse artık. Salla...
__xXx__' Alıntı: sporla mı o zaman sana yardımcı olan hoca yeterli biri değilmiş Genişletmek için tıkla ... Aslında benim ihmalim kardeşim neyse artık. Salla...
Oğuzhan Üye Nextman' Alıntı: Ekmek değil öğünde yediklerinin büyüklüğü.Ben zamanında 1 kilo baklavayı antalya sıcağında yiyordum yanındada buz gibi kola ohhhh mis gibi Genişletmek için tıkla ...
Nextman' Alıntı: Ekmek değil öğünde yediklerinin büyüklüğü.Ben zamanında 1 kilo baklavayı antalya sıcağında yiyordum yanındada buz gibi kola ohhhh mis gibi Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Şehriyar' Alıntı: Saygilar abim Hosbuldum Hosbuldum Burda bi kral varsa o da Sait abimdir Hosbuldum Nasilsiniz cumleten Genişletmek için tıkla ... Çok şükür. Sen?
Şehriyar' Alıntı: Saygilar abim Hosbuldum Hosbuldum Burda bi kral varsa o da Sait abimdir Hosbuldum Nasilsiniz cumleten Genişletmek için tıkla ... Çok şükür. Sen?
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Aynen zaten biz de bunu arkadasla sorguladik baktik ki kavgada ise yaramayacak biraktik Genişletmek için tıkla ...
Kabız Civciv' Alıntı: Aynen zaten biz de bunu arkadasla sorguladik baktik ki kavgada ise yaramayacak biraktik Genişletmek için tıkla ...
ismail Üye Nextman' Alıntı: Yahu şinav da çekmedin değilmi Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Nextman' Alıntı: Şinav şinav hadi 3 tane fazla değil Genişletmek için tıkla ...
Nextman' Alıntı: Yahu şinav da çekmedin değilmi Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Nextman' Alıntı: Şinav şinav hadi 3 tane fazla değil Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Nextman' Alıntı: Ekmek değil öğünde yediklerinin büyüklüğü.Ben zamanında 1 kilo baklavayı antalya sıcağında yiyordum yanındada buz gibi kola ohhhh mis gibi Genişletmek için tıkla ... Maşallah, abi benim tatlı ile aram iyi değildir ama ekmeksiz çorba bile içemem hani.
Nextman' Alıntı: Ekmek değil öğünde yediklerinin büyüklüğü.Ben zamanında 1 kilo baklavayı antalya sıcağında yiyordum yanındada buz gibi kola ohhhh mis gibi Genişletmek için tıkla ... Maşallah, abi benim tatlı ile aram iyi değildir ama ekmeksiz çorba bile içemem hani.
Şehriyar Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür. Sen? Genişletmek için tıkla ... Ayni sekilde sukurler olsun iyiyim uykum yok o kadar
OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür. Sen? Genişletmek için tıkla ... Ayni sekilde sukurler olsun iyiyim uykum yok o kadar
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aslında benim ihmalim kardeşim neyse artık. Salla... Genişletmek için tıkla ... aman abi salla deme spor önemli fiziksel zindelik aynı zamanda zihnende zindelik demektir
OttomaN TigeR' Alıntı: Aslında benim ihmalim kardeşim neyse artık. Salla... Genişletmek için tıkla ... aman abi salla deme spor önemli fiziksel zindelik aynı zamanda zihnende zindelik demektir
OttomaN TigeR Üye Geçen bi fotoğraf çekindim Cübbeli Ahmet hocaya benzettiler onun kilosunu bilen var mı işte öyleyim.
Oğuzhan Üye Nextman' Alıntı: İsmail 4 misafire demli çay çekkkk Genişletmek için tıkla ... Duydun mu İsmaiiil
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Geçen bi fotoğraf çekindim Cübbeli Ahmet hocaya benzettiler onun kilosunu bilen var mı işte öyleyim. Genişletmek için tıkla ... boy nasıl abi sende?
OttomaN TigeR' Alıntı: Geçen bi fotoğraf çekindim Cübbeli Ahmet hocaya benzettiler onun kilosunu bilen var mı işte öyleyim. Genişletmek için tıkla ... boy nasıl abi sende?
OttomaN TigeR Üye Şehriyar' Alıntı: Ayni sekilde sukurler olsun iyiyim uykum yok o kadar Genişletmek için tıkla ... Muhabbete katıl Lütfullah, bu gece keyifler yerinde
Şehriyar' Alıntı: Ayni sekilde sukurler olsun iyiyim uykum yok o kadar Genişletmek için tıkla ... Muhabbete katıl Lütfullah, bu gece keyifler yerinde
Nextman Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Duydun mu İsmaiiil Genişletmek için tıkla ... Oğuzhan sende sor bakalım sevmişlermi burayı dilimizi biliyorlarmı
Kabız Civciv' Alıntı: Duydun mu İsmaiiil Genişletmek için tıkla ... Oğuzhan sende sor bakalım sevmişlermi burayı dilimizi biliyorlarmı
x-scarface Üye Valla aynen abi birkaç istisna haricinde eskiler toplandı bugün - - - Eklendi - - - Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 4 misafir) x-scarface*, .SeRDaR.
Valla aynen abi birkaç istisna haricinde eskiler toplandı bugün - - - Eklendi - - - Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 4 misafir) x-scarface*, .SeRDaR.
ismail Üye Nextman' Alıntı: İsmail 4 misafire demli çay çekkkk Genişletmek için tıkla ... İki şöyle iki şöyle