__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür kardeşim sen nasılsın inşallah. Hoş buldum abi nasılsın inşallah? Genişletmek için tıkla ... iyi sayılırım abicim sağolasın
OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür kardeşim sen nasılsın inşallah. Hoş buldum abi nasılsın inşallah? Genişletmek için tıkla ... iyi sayılırım abicim sağolasın
Nextman Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: o iş tamam o zmaan Genişletmek için tıkla ... Ne işi ? Serdar hoşgeldin nasılsın
.SeRDaR. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam Serdar hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum iyi sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam Serdar hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum iyi sen nasılsın
__xXx__ Üye .SeRDaR.' Alıntı: İyi olmana sevindim Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi allah cümlemizi iyi etsin
.SeRDaR.' Alıntı: İyi olmana sevindim Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi allah cümlemizi iyi etsin
.SeRDaR. Üye Nextman' Alıntı: Ne işi ? Serdar hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum ùstadım iyi sen nasılsın
Nextman' Alıntı: Ne işi ? Serdar hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum ùstadım iyi sen nasılsın
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: İyi geceler maxicepimin degerli uyeleri Genişletmek için tıkla ... Nereye ozi
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Nereye ozi Genişletmek için tıkla ... Nereye mi? Buradayim abi bir yere gittigim yok nasilsin abi
x-scarface' Alıntı: Nereye ozi Genişletmek için tıkla ... Nereye mi? Buradayim abi bir yere gittigim yok nasilsin abi
Nextman Emekli Yönetici .SeRDaR.' Alıntı: Hosbuldum ùstadım iyi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim idare ediyoruz
.SeRDaR.' Alıntı: Hosbuldum ùstadım iyi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim idare ediyoruz
TheLastWarrior Üye x-scarface' Alıntı: Hoş geldin çağrı Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi öyle bi göründüm gidicem uykum var
x-scarface' Alıntı: Hoş geldin çağrı Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi öyle bi göründüm gidicem uykum var
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Nereye mi? Buradayim abi bir yere gittigim yok nasilsin abi Genişletmek için tıkla ... Haaa tamam o zaman İyiyim kardeşim sen nasılsın
Kabız Civciv' Alıntı: Nereye mi? Buradayim abi bir yere gittigim yok nasilsin abi Genişletmek için tıkla ... Haaa tamam o zaman İyiyim kardeşim sen nasılsın
x-scarface Üye TheLastWarrior' Alıntı: hoşbulduk abi öyle bi göründüm gidicem uykum var Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışsın kardeşim Nasılsın iyimisin keyifler nasıl?
TheLastWarrior' Alıntı: hoşbulduk abi öyle bi göründüm gidicem uykum var Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışsın kardeşim Nasılsın iyimisin keyifler nasıl?
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Gökçen abim nasılsın? Konuda fena bozdun ama Genişletmek için tıkla ... Vallahi öyle bir niyetim yoktu Aras'cım
x-scarface' Alıntı: Gökçen abim nasılsın? Konuda fena bozdun ama Genişletmek için tıkla ... Vallahi öyle bir niyetim yoktu Aras'cım
x-scarface Üye Nextman' Alıntı: misafirleri kim kovdu hemen itiraf etsin bakalım Genişletmek için tıkla ... Misafir
.SeRDaR. Üye Nextman' Alıntı: Çok şükür kardeşim idare ediyoruz Genişletmek için tıkla ... İyisin iyi maşallahin var
Nextman' Alıntı: Çok şükür kardeşim idare ediyoruz Genişletmek için tıkla ... İyisin iyi maşallahin var
TheLastWarrior Üye x-scarface' Alıntı: İyi yapmışsın kardeşim Nasılsın iyimisin keyifler nasıl? Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi şükür keyifler iyi sen nasılsın iyimisin
x-scarface' Alıntı: İyi yapmışsın kardeşim Nasılsın iyimisin keyifler nasıl? Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi şükür keyifler iyi sen nasılsın iyimisin