CABBAR Üye .TremmerT.' Alıntı: Neyse dalayım direkt konuya.NNAASSIILLSSIINNIIZZ Genişletmek için tıkla ... Iç güveyinden hallice
.TremmerT.' Alıntı: Neyse dalayım direkt konuya.NNAASSIILLSSIINNIIZZ Genişletmek için tıkla ... Iç güveyinden hallice
x-scarface Üye rabbace' Alıntı: Fail mi oldum hangi dilde yazılmış bu Genişletmek için tıkla ... Çekoslavakyaca
codblackops2 Üye İsmail' Alıntı: Olabillr abi operayı boykot edelim - - - Eklendi - - - ama beni takmadınız Genişletmek için tıkla ... ben yeni geldim la
İsmail' Alıntı: Olabillr abi operayı boykot edelim - - - Eklendi - - - ama beni takmadınız Genişletmek için tıkla ... ben yeni geldim la
ismail Üye rabbace' Alıntı: Fail mi oldum hangi dilde yazılmış bu Genişletmek için tıkla ... Türkingilizce
ismail Üye codblackops2' Alıntı: ben yeni geldim la Genişletmek için tıkla ... Perdenin ordan kafayı uzattın hemen yazdım ben
codblackops2' Alıntı: ben yeni geldim la Genişletmek için tıkla ... Perdenin ordan kafayı uzattın hemen yazdım ben
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Çekoslavakyaca Genişletmek için tıkla ... Yeşili sever misin diye sormak geldi içimden
x-scarface' Alıntı: Çekoslavakyaca Genişletmek için tıkla ... Yeşili sever misin diye sormak geldi içimden
Legendary. Üye x-scarface' Alıntı: iyiyim mert kardeşim sen nasılsın elin nasıl oldu daha iyimi? Genişletmek için tıkla ... Daha iyi abi bilek tamam morardı anlarım ama... Sol dış tarafta morardı sabah fark ettim Bakalım 1 hafta daha bekliyim düzelmezse gözükürüm tekrar
x-scarface' Alıntı: iyiyim mert kardeşim sen nasılsın elin nasıl oldu daha iyimi? Genişletmek için tıkla ... Daha iyi abi bilek tamam morardı anlarım ama... Sol dış tarafta morardı sabah fark ettim Bakalım 1 hafta daha bekliyim düzelmezse gözükürüm tekrar
x-scarface Üye codblackops2' Alıntı: iyiyim aras abi , sonunda sesimi duyurabildım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun ömerim bende iyiyim sağolasın Ben seni duydumda izdihamdan anca yazabildim
codblackops2' Alıntı: iyiyim aras abi , sonunda sesimi duyurabildım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun ömerim bende iyiyim sağolasın Ben seni duydumda izdihamdan anca yazabildim
codblackops2 Üye İsmail' Alıntı: Perdenin ordan kafayı uzattın hemen yazdım ben Genişletmek için tıkla ... tamam sorun yok o zaman
İsmail' Alıntı: Perdenin ordan kafayı uzattın hemen yazdım ben Genişletmek için tıkla ... tamam sorun yok o zaman
Legendary. Üye rabbace' Alıntı: Iç güveyinden hallice Genişletmek için tıkla ... Güveysinden olmasın o
CABBAR Üye İsmail' Alıntı: Türkingilizce Genişletmek için tıkla ... Arada kalma seç birisini Ismail ya ıngilizce ya Türkçe gerçekten çok kötü oluyor böyle kirleniyor dil
İsmail' Alıntı: Türkingilizce Genişletmek için tıkla ... Arada kalma seç birisini Ismail ya ıngilizce ya Türkçe gerçekten çok kötü oluyor böyle kirleniyor dil
x-scarface Üye .TremmerT.' Alıntı: Daha iyi abi bilek tamam morardı anlarım ama... Sol dış tarafta morardı sabah fark ettim Bakalım 1 hafta daha bekliyim düzelmezse gözükürüm tekrar Genişletmek için tıkla ... Vücudun dengesi bozuldu tabi şişmeler morarmalar olur ama geçer sen bak uzarsa doktora görün dediğin gibi.
.TremmerT.' Alıntı: Daha iyi abi bilek tamam morardı anlarım ama... Sol dış tarafta morardı sabah fark ettim Bakalım 1 hafta daha bekliyim düzelmezse gözükürüm tekrar Genişletmek için tıkla ... Vücudun dengesi bozuldu tabi şişmeler morarmalar olur ama geçer sen bak uzarsa doktora görün dediğin gibi.
codblackops2 Üye x-scarface' Alıntı: Hamd olsun ömerim bende iyiyim sağolasın Ben seni duydumda izdihamdan anca yazabildim Genişletmek için tıkla ... sorun değil taa yazdan beri alışığım kalabalıga, ilgisizlige , özellikle bu konu da
x-scarface' Alıntı: Hamd olsun ömerim bende iyiyim sağolasın Ben seni duydumda izdihamdan anca yazabildim Genişletmek için tıkla ... sorun değil taa yazdan beri alışığım kalabalıga, ilgisizlige , özellikle bu konu da
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: güveys lağn o Genişletmek için tıkla ... söyleyişte öyle yazı dilinde böyle. Daha doğrusu farklı bölgelerdeki ağızlara göre de değişebilir
x-scarface' Alıntı: güveys lağn o Genişletmek için tıkla ... söyleyişte öyle yazı dilinde böyle. Daha doğrusu farklı bölgelerdeki ağızlara göre de değişebilir
ismail Üye codblackops2' Alıntı: tamam sorun yok o zaman Genişletmek için tıkla ... Ömer sen Fenerliymişsin Onun haricinde seni çok seviyorum bi arkadaş olarak
codblackops2' Alıntı: tamam sorun yok o zaman Genişletmek için tıkla ... Ömer sen Fenerliymişsin Onun haricinde seni çok seviyorum bi arkadaş olarak
x-scarface Üye rabbace' Alıntı: Yeşili sever misin diye sormak geldi içimden Genişletmek için tıkla ...
CABBAR Üye codblackops2' Alıntı: sorun değil taa yazdan beri alışığım kalabalıga, ilgisizlige , özellikle bu konu da Genişletmek için tıkla ... Yaz
codblackops2' Alıntı: sorun değil taa yazdan beri alışığım kalabalıga, ilgisizlige , özellikle bu konu da Genişletmek için tıkla ... Yaz