Tuba Üye Herkese selamlaaaaarrrrr...... Mehmet Allah analı babalı büyütsün.......... Nasılsınız gececiler........
Herkese selamlaaaaarrrrr...... Mehmet Allah analı babalı büyütsün.......... Nasılsınız gececiler........
Perfect! Üye RUMMAN' Alıntı: Herkese selamlaaaaarrrrr...... Mehmet Allah analı babalı büyütsün.......... Nasılsınız gececiler........ Genişletmek için tıkla ... hoş geldin iyiyim sen nasılsın
RUMMAN' Alıntı: Herkese selamlaaaaarrrrr...... Mehmet Allah analı babalı büyütsün.......... Nasılsınız gececiler........ Genişletmek için tıkla ... hoş geldin iyiyim sen nasılsın
minoo Üye We cebimde net yaptm yeniden burdym Mehmt abim dayi oldn dmek ne qzl.kaderi qzl olsn ins abim.. ii qclr hrkse.nslsnz qörüsmyli
We cebimde net yaptm yeniden burdym Mehmt abim dayi oldn dmek ne qzl.kaderi qzl olsn ins abim.. ii qclr hrkse.nslsnz qörüsmyli
Tuba Üye huri$' Alıntı: çikiyorum gonlumun da$lari e$im çay yapmi$ çagiriyo goru$uruz kalin saglicaklaa canlarim tubi$ goru$emedik yaaah gelirim yine Genişletmek için tıkla ... Canııııııımmmmmm gitmişsiiiiinnnnnnnnn
huri$' Alıntı: çikiyorum gonlumun da$lari e$im çay yapmi$ çagiriyo goru$uruz kalin saglicaklaa canlarim tubi$ goru$emedik yaaah gelirim yine Genişletmek için tıkla ... Canııııııımmmmmm gitmişsiiiiinnnnnnnnn
s@hr@ Üye RUMMAN' Alıntı: Herkese selamlaaaaarrrrr...... Mehmet Allah analı babalı büyütsün.......... Nasılsınız gececiler........ Genişletmek için tıkla ... A.selam iyiyiz sen nassın --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: We cebimde net yaptm yeniden burdym Mehmt abim dayi oldn dmek ne qzl.kaderi qzl olsn ins abim.. ii qclr hrkse.nslsnz qörüsmyli Genişletmek için tıkla ... h.geldin Pınar
RUMMAN' Alıntı: Herkese selamlaaaaarrrrr...... Mehmet Allah analı babalı büyütsün.......... Nasılsınız gececiler........ Genişletmek için tıkla ... A.selam iyiyiz sen nassın --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: We cebimde net yaptm yeniden burdym Mehmt abim dayi oldn dmek ne qzl.kaderi qzl olsn ins abim.. ii qclr hrkse.nslsnz qörüsmyli Genişletmek için tıkla ... h.geldin Pınar
Perfect! Üye minoo' Alıntı: We cebimde net yaptm yeniden burdym Mehmt abim dayi oldn dmek ne qzl.kaderi qzl olsn ins abim.. ii qclr hrkse.nslsnz qörüsmyli Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin iyi geceler iyilik sen nasılsın
minoo' Alıntı: We cebimde net yaptm yeniden burdym Mehmt abim dayi oldn dmek ne qzl.kaderi qzl olsn ins abim.. ii qclr hrkse.nslsnz qörüsmyli Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin iyi geceler iyilik sen nasılsın
Tuba Üye halil09' Alıntı: hoş geldin iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... daim olsun Halil Teşekkür ederim iyiyim... sahra25' Alıntı: A.selam iyiyiz sen nassın Genişletmek için tıkla ... sağolasın Sahracımmmmmmm iyiyim bitanem
halil09' Alıntı: hoş geldin iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... daim olsun Halil Teşekkür ederim iyiyim... sahra25' Alıntı: A.selam iyiyiz sen nassın Genişletmek için tıkla ... sağolasın Sahracımmmmmmm iyiyim bitanem
s@hr@ Üye yaşasın affetmiiiiş --------------- Ekleme --------------- ΛKƧİ;2451947' Alıntı: nurummmmm hosgeldıın (: ııyım sahsen ben sen nasılsın beeybımmmmmmmmmm nabeeersın gııı Genişletmek için tıkla ... avatar yıkılıyor gene
yaşasın affetmiiiiş --------------- Ekleme --------------- ΛKƧİ;2451947' Alıntı: nurummmmm hosgeldıın (: ııyım sahsen ben sen nasılsın beeybımmmmmmmmmm nabeeersın gııı Genişletmek için tıkla ... avatar yıkılıyor gene
Perfect! Üye minoo' Alıntı: Hb canlarm..ben de iiym nolsun.Tatil hazrlqi yapiyorm Genişletmek için tıkla ... oh be sen tatil yap biz aydının sıcağında yanalım
minoo' Alıntı: Hb canlarm..ben de iiym nolsun.Tatil hazrlqi yapiyorm Genişletmek için tıkla ... oh be sen tatil yap biz aydının sıcağında yanalım
Tuba Üye ΛKƧİ;2451947' Alıntı: nurummmmm hosgeldıın (: ııyım sahsen ben sen nasılsın beeybımmmmmmmmmm nabeeersın gııı Genişletmek için tıkla ... İyiyim Sibelim Tatlıııııııııımmmmmm...... senden nehaber Ayın üyesi maaaaaaaaşaaaaaallaaaaaaaahhhhhhh............ tebrikler bitanesi..... sahra25' Alıntı: yaşasın affetmiiiiş --------------- Ekleme --------------- avatar yıkılıyor gene Genişletmek için tıkla ... affettim Sahra'cım ama bidaha olmasın
ΛKƧİ;2451947' Alıntı: nurummmmm hosgeldıın (: ııyım sahsen ben sen nasılsın beeybımmmmmmmmmm nabeeersın gııı Genişletmek için tıkla ... İyiyim Sibelim Tatlıııııııııımmmmmm...... senden nehaber Ayın üyesi maaaaaaaaşaaaaaallaaaaaaaahhhhhhh............ tebrikler bitanesi..... sahra25' Alıntı: yaşasın affetmiiiiş --------------- Ekleme --------------- avatar yıkılıyor gene Genişletmek için tıkla ... affettim Sahra'cım ama bidaha olmasın