BYFECI Üye TheLastWarrior' Alıntı: selamun aleyküm millet hayırlı geceler bana yer varmı Genişletmek için tıkla ... ooo hoşgeldin Çağrı hayırlı geceler
TheLastWarrior' Alıntı: selamun aleyküm millet hayırlı geceler bana yer varmı Genişletmek için tıkla ... ooo hoşgeldin Çağrı hayırlı geceler
MrTech Üye Faciaa01' Alıntı: Selamûn Aleyküm hoşgeldin Aras abi - - - Eklendi - - - Hosgeldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk (:
Faciaa01' Alıntı: Selamûn Aleyküm hoşgeldin Aras abi - - - Eklendi - - - Hosgeldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk (:
Kayahan14 Üye TheLastWarrior' Alıntı: selamun aleyküm millet hayırlı geceler bana yer varmı Genişletmek için tıkla ... olmaz mı yaw hoşgeldin
TheLastWarrior' Alıntı: selamun aleyküm millet hayırlı geceler bana yer varmı Genişletmek için tıkla ... olmaz mı yaw hoşgeldin
TheLastWarrior Üye Faciaa01' Alıntı: ooo hoşgeldin Çağrı hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk yusuf naber sanada hayırlı geceler
Faciaa01' Alıntı: ooo hoşgeldin Çağrı hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk yusuf naber sanada hayırlı geceler
Joker Emekli Yönetici Kayahan14' Alıntı: hayırlı geceler burak ben gelirler şimdi demiştim Genişletmek için tıkla ... sanada kayahan
Kayahan14' Alıntı: hayırlı geceler burak ben gelirler şimdi demiştim Genişletmek için tıkla ... sanada kayahan
KayraBey Üye Kayahan14' Alıntı: Aleyküm Selam abi hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağol sen nasılsın?
Kayahan14' Alıntı: Aleyküm Selam abi hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağol sen nasılsın?
MrTech Üye Kayahan14' Alıntı: Yaşaar mı adın yoksa yaşar mı Genişletmek için tıkla ... Bi "a" fazla kaçmış napak
Kayahan14' Alıntı: Yaşaar mı adın yoksa yaşar mı Genişletmek için tıkla ... Bi "a" fazla kaçmış napak
Kayahan14 Üye x-scarface' Alıntı: Selamun aleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşbulduk
x-scarface' Alıntı: Selamun aleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşbulduk
x-scarface Üye MrTech' Alıntı: Aleyküm selam abim hoşgeldin (: Genişletmek için tıkla ... Hoş gördük güzel kardeşim nasılsın iyimisin senin işi yarın yapsam olurmu k.bakmazsan
MrTech' Alıntı: Aleyküm selam abim hoşgeldin (: Genişletmek için tıkla ... Hoş gördük güzel kardeşim nasılsın iyimisin senin işi yarın yapsam olurmu k.bakmazsan
TheLastWarrior Üye Kayahan14' Alıntı: olmaz mı yaw hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kayahan naber
hikmet366 Üye o tamda lafın üstüne geldı aras abı bak aras abı bundan sonra gereksiz mesaj yazmicam artık ben eski hikmet olmak ıstiyorum .
o tamda lafın üstüne geldı aras abı bak aras abı bundan sonra gereksiz mesaj yazmicam artık ben eski hikmet olmak ıstiyorum .
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Selamun aleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykum selam abi hosgeldin
x-scarface' Alıntı: Selamun aleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykum selam abi hosgeldin
Kayahan14 Üye Tahir' Alıntı: Sağol sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyilik abi uykum yok 2 gündür takılıyom burda
Tahir' Alıntı: Sağol sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyilik abi uykum yok 2 gündür takılıyom burda
x-scarface Üye Faciaa01' Alıntı: Selamûn Aleyküm hoşgeldin Aras abi Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk yusufum
MrTech Üye x-scarface' Alıntı: Hoş gördük güzel kardeşim nasılsın iyimisin senin işi yarın yapsam olurmu k.bakmazsan Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun abi şiir eziyetindeyim Sen nasılsın Sen istedigin zaman yap abim,sorun değil
x-scarface' Alıntı: Hoş gördük güzel kardeşim nasılsın iyimisin senin işi yarın yapsam olurmu k.bakmazsan Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun abi şiir eziyetindeyim Sen nasılsın Sen istedigin zaman yap abim,sorun değil
MrTech Üye hikmet366' Alıntı: o tamda lafın üstüne geldı aras abı bak aras abı bundan sonra gereksiz mesaj yazmicam artık ben eski hikmet olmak ıstiyorum . Genişletmek için tıkla ... Eski hikmet nasıldı lo ? - - - Eklendi - - - TheLastWarrior' Alıntı: gelenler hoş gelmişleeeer sefa getirmişleeeeer Genişletmek için tıkla ... Hoşbulmuşaaah - - - Eklendi - - - Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 1 misafir) MrTech, Kayahan14, Joker+, hikmet366, TheLastWarrior, Tahir+, haydaravısyon, Kabız Civciv+
hikmet366' Alıntı: o tamda lafın üstüne geldı aras abı bak aras abı bundan sonra gereksiz mesaj yazmicam artık ben eski hikmet olmak ıstiyorum . Genişletmek için tıkla ... Eski hikmet nasıldı lo ? - - - Eklendi - - - TheLastWarrior' Alıntı: gelenler hoş gelmişleeeer sefa getirmişleeeeer Genişletmek için tıkla ... Hoşbulmuşaaah - - - Eklendi - - - Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 1 misafir) MrTech, Kayahan14, Joker+, hikmet366, TheLastWarrior, Tahir+, haydaravısyon, Kabız Civciv+
hikmet366 Üye TheLastWarrior' Alıntı: gelenler hoş gelmişleeeer sefa getirmişleeeeer Genişletmek için tıkla ... hos geldin seni görmedım.
TheLastWarrior' Alıntı: gelenler hoş gelmişleeeer sefa getirmişleeeeer Genişletmek için tıkla ... hos geldin seni görmedım.