sen 23:59 da açtın :) Evet yani ben açmış oluyorum..
BYFECI Üye Kayahan14' Alıntı: sen 23:59 da açtın Genişletmek için tıkla ... Evet yani ben açmış oluyorum..
Kayahan14 Üye Kabız Civciv' Alıntı: İyi geceler Unutmayin sirinleri yalnizca iyi cocuklar gorebilir Genişletmek için tıkla ... Sanada iyi geceler gabız biz iyi çocuklarız ama şirinleri göremiyoruz yoksa feyke mi geldik
Kabız Civciv' Alıntı: İyi geceler Unutmayin sirinleri yalnizca iyi cocuklar gorebilir Genişletmek için tıkla ... Sanada iyi geceler gabız biz iyi çocuklarız ama şirinleri göremiyoruz yoksa feyke mi geldik
Kayahan14 Üye hikmet366' Alıntı: hoş geldin abı nasılsın . - - - Eklendi - - - eh saniyeye bak birde Genişletmek için tıkla ... 13 saniye erken
hikmet366' Alıntı: hoş geldin abı nasılsın . - - - Eklendi - - - eh saniyeye bak birde Genişletmek için tıkla ... 13 saniye erken
hikmet366 Üye Faciaa01' Alıntı: Bugün burası sakin geçeceğe benziyor.. Genişletmek için tıkla ... aras abi yok ya ondandır keşke burda olsa
Faciaa01' Alıntı: Bugün burası sakin geçeceğe benziyor.. Genişletmek için tıkla ... aras abi yok ya ondandır keşke burda olsa
Kayahan14 Üye Faciaa01' Alıntı: Bugün burası sakin geçeceğe benziyor.. Genişletmek için tıkla ... Gelirler birazdan
Faciaa01' Alıntı: Bugün burası sakin geçeceğe benziyor.. Genişletmek için tıkla ... Gelirler birazdan
BYFECI Üye Kayahan14' Alıntı: 13 saniye erken Genişletmek için tıkla ... Dün 00:30 da bugün de 00:29 da yakaladm.
Kayahan14' Alıntı: 13 saniye erken Genişletmek için tıkla ... Dün 00:30 da bugün de 00:29 da yakaladm.
hikmet366 Üye Kayahan14' Alıntı: 13 saniye erken Genişletmek için tıkla ... tamam konuyu yusuf açtı konuyv kapatak e nasılsin - - - Eklendi - - - cumra1903' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hoş geldin kardesım
Kayahan14' Alıntı: 13 saniye erken Genişletmek için tıkla ... tamam konuyu yusuf açtı konuyv kapatak e nasılsin - - - Eklendi - - - cumra1903' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hoş geldin kardesım
Kayahan14 Üye hikmet366' Alıntı: tamam konuyu yusuf açtı konuyv kapatak e nasılsin - - - Eklendi - - - hoş geldin kardesım Genişletmek için tıkla ... adamı böyle pes ettirirler iyiyim sen nasılsın
hikmet366' Alıntı: tamam konuyu yusuf açtı konuyv kapatak e nasılsin - - - Eklendi - - - hoş geldin kardesım Genişletmek için tıkla ... adamı böyle pes ettirirler iyiyim sen nasılsın
Kayahan14 Üye Tahir' Alıntı: Selamun Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam abi hoşgeldin nasılsın
BYFECI Üye haydaravısyon' Alıntı: merhaba iyi geceler çay almazmıyıdınız Genişletmek için tıkla ... ilk kez konuya bu smileyi koymadan geldin.
haydaravısyon' Alıntı: merhaba iyi geceler çay almazmıyıdınız Genişletmek için tıkla ... ilk kez konuya bu smileyi koymadan geldin.
hikmet366 Üye haydaravısyon' Alıntı: merhaba iyi geceler çay almazmıyıdınız Genişletmek için tıkla ... almammi ben senin elinden zehir olsa içerim kardesım.
haydaravısyon' Alıntı: merhaba iyi geceler çay almazmıyıdınız Genişletmek için tıkla ... almammi ben senin elinden zehir olsa içerim kardesım.
Kayahan14 Üye haydaravısyon' Alıntı: merhaba iyi geceler çay almazmıyıdınız Genişletmek için tıkla ... beleşse alırız
haydaravısyon' Alıntı: merhaba iyi geceler çay almazmıyıdınız Genişletmek için tıkla ... beleşse alırız