Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Haydar

Emekli Yönetici
aleyküm selam

nasıl keyifler iyidir inşallah

- - - Eklendi - - -

haydarım bugün oğuzhanla seni çekiştirdik

tam da konuya mesaj yazıyordum haydar niye sildin ki

Bizim mesajları sildin ya dedim haydar candır sıkıntı olmaz kabızda arada yazalımda silsin dedi

Bundle nedir ?

Bundle terimi, bilgisayar pazarında rekabet edebilmek amacıyla geliştirilen bir satış tekniğine verilen isimdir. Bu teknikte büyük bir malın yanına müşterinin ilgisini çekecek daha küçük bir ürün bedava olarak katılır.

- - - Eklendi - - -

bunu yazacaktim

Nextman

Emekli Yönetici
Hayırlı geceler.tatlı sohbetler.Yarın iş var uyku zamanı

Haydar

Emekli Yönetici
Bizim mesajları sildin ya dedim haydar candır sıkıntı olmaz kabızda arada yazalımda silsin dedi

abi sakın mesajlarını sildiğimde yanlış anlama kesin bir haklı tarafım vardır konu dışına çıkıyodu bende hemen keseyim dedim zaten kabız bu aralar pek hoşuma gitmeyen davranışlar sergiliyo

- - - Eklendi - - -

Selam gececiler...

vay hoşgeldin hidayet abim. konu dışında açtığım konuda en çok seninle real hayatta buluşmak istediğimi yazdım gördün mü o konuyu

abi sakın mesajlarını sildiğimde yanlış anlama kesin bir haklı tarafım vardır konu dışına çıkıyodu bende hemen keseyim dedim zaten kabız bu aralar pek hoşuma gitmeyen davranışlar sergiliyo

adaşımın dediyi gibi sakın yanlış anlayıp güzenmeyin haydar da insan o da hata yapa bilir
daha yeni mod oldu acemiliyine gele bilir hoş görün