Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Oğuzhan

Üye
Tapatalk yok eskiden varmis ama calismiyor simdi

Tepkiler: Joker

Oğuzhan

Üye
Ben sadece arama yapmak icin kullaniyotum egatsappi falan da ipoddan kullaniyorum off bir lumiam olsa...

m542tf

Üye
selamünaleyküm hayırlı geceler

m542tf

Üye
nasılsınız gençler

Joker

Emekli Yönetici
Ben sadece arama yapmak icin kullaniyotum egatsappi falan da ipoddan kullaniyorum off bir lumiam olsa...
şuan tek telefonum iphone gelene kadar 5800'a devam aslında bir ipod almayı planlıyorum kardeşim çok özeniyo telefonuma iphone alırken onu almayı planlıyordum fakat birden vazgeçip iphone aldım ama lumia harbiden çok güzel bir telefon

- - - Eklendi - - -

selamünaleyküm hayırlı geceler
aleykümselam hoşgeldin

Oğuzhan

Üye

Ben telefonun sarjini cok onemsiyorum cok muzik dinledigim icin eger telefondan muzik dinlersem sarji hemen bitecek o yuzden bir mp3 calara ihtiyac duyuyorum uzun sure philips kullandim bu yil da ipod aldim iste

m542tf

Üye

hoşbuldum eşimde lumia 620 var kullanması çok eğlenceli

Joker

Emekli Yönetici

Ben telefonun sarjini cok onemsiyorum cok muzik dinledigim icin eger telefondan muzik dinlersem sarji hemen bitecek o yuzden bir mp3 calara ihtiyac duyuyorum uzun sure philips kullandim bu yil da ipod aldim iste
aynen şarj önemli ipod fiyatları nasıl ? 0 yada 2. el farketmez temiz olsunda

KayraBey

Üye
Selamun Aleyküm tekrardan.Sıcak sıcak konu açtım geldim Konu nedir? Hemen kaynak yapayım

Joker

Emekli Yönetici

hoşbuldum eşimde lumia 620 var kullanması çok eğlenceli
Öncelikle yaş olarak büyüksün o yüzden abi diyeyim valla mustafa abi lumia kullanmadım hiç ama kullanmayı çok istediğim telefonlardan biri