Legendary. Üye Bende mobilem,arada gidiyo Maxicep sorun değilde connected2.me de konuşma geçmişi sıfırlanıyor sıkıntı oluyo
Bende mobilem,arada gidiyo Maxicep sorun değilde connected2.me de konuşma geçmişi sıfırlanıyor sıkıntı oluyo
Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Senin nette kabız olmuş galiba Genişletmek için tıkla ... aynen abi yaa hiç sorma uydunet denen saçmalığı kullanıyorum bilgisayarı açtığımda ,ilk 15-20 dk nete bağlanamıyorum arayacağım pazartesi
Tahir' Alıntı: Senin nette kabız olmuş galiba Genişletmek için tıkla ... aynen abi yaa hiç sorma uydunet denen saçmalığı kullanıyorum bilgisayarı açtığımda ,ilk 15-20 dk nete bağlanamıyorum arayacağım pazartesi
MrTech Üye .TremmerT.' Alıntı: Bende mobilem,arada gidiyo Maxicep sorun değilde connected2.me de konuşma geçmişi sıfırlanıyor sıkıntı oluyo Genişletmek için tıkla ... Hande apla mı kullanıyon
.TremmerT.' Alıntı: Bende mobilem,arada gidiyo Maxicep sorun değilde connected2.me de konuşma geçmişi sıfırlanıyor sıkıntı oluyo Genişletmek için tıkla ... Hande apla mı kullanıyon
Legendary. Üye OPC' Alıntı: Çok şükür iyiyim dersler falan yoğunum bu aralar koptum maxicepten de sömestr ne güzeldi sen nasılsın bu arada - - - Eklendi - - - Üstad online oluyor mu hiç la senin ygs haftaya dimi şimdi Genişletmek için tıkla ... Yok ama faceden konuşuyorum sürekli Evet haftaya
OPC' Alıntı: Çok şükür iyiyim dersler falan yoğunum bu aralar koptum maxicepten de sömestr ne güzeldi sen nasılsın bu arada - - - Eklendi - - - Üstad online oluyor mu hiç la senin ygs haftaya dimi şimdi Genişletmek için tıkla ... Yok ama faceden konuşuyorum sürekli Evet haftaya
MrTech Üye Kabız Civciv' Alıntı: aynen abi yaa hiç sorma uydunet denen saçmalığı kullanıyorum bilgisayarı açtığımda ,ilk 15-20 dk nete bağlanamıyorum arayacağım pazartesi Genişletmek için tıkla ... Yarın ara mh'leri var.Bende uydunet kullanıyorum sorunsuz la
Kabız Civciv' Alıntı: aynen abi yaa hiç sorma uydunet denen saçmalığı kullanıyorum bilgisayarı açtığımda ,ilk 15-20 dk nete bağlanamıyorum arayacağım pazartesi Genişletmek için tıkla ... Yarın ara mh'leri var.Bende uydunet kullanıyorum sorunsuz la
Legendary. Üye MrTech' Alıntı: Hande apla mı kullanıyon Genişletmek için tıkla ... Yok 1 ay kullandım handeyi sonra bıraktım
MrTech' Alıntı: Hande apla mı kullanıyon Genişletmek için tıkla ... Yok 1 ay kullandım handeyi sonra bıraktım
OPC Üye .TremmerT.' Alıntı: Yok ama faceden konuşuyorum sürekli Evet haftaya Genişletmek için tıkla ... Niye girmiyor ki ayrıca senin ne işin var bu hafta burda ders çalışmayacaksın bari zihnini yorma nasıl durum şuan ygs olarak
.TremmerT.' Alıntı: Yok ama faceden konuşuyorum sürekli Evet haftaya Genişletmek için tıkla ... Niye girmiyor ki ayrıca senin ne işin var bu hafta burda ders çalışmayacaksın bari zihnini yorma nasıl durum şuan ygs olarak
Legendary. Üye OPC' Alıntı: Niye girmiyor ki ayrıca senin ne işin var bu hafta burda ders çalışmayacaksın bari zihnini yorma nasıl durum şuan ygs olarak Genişletmek için tıkla ... 55 net çıkarıyorum,65 olsun yeter bana Zaten ygsde 75-80 soru felan yapcam
OPC' Alıntı: Niye girmiyor ki ayrıca senin ne işin var bu hafta burda ders çalışmayacaksın bari zihnini yorma nasıl durum şuan ygs olarak Genişletmek için tıkla ... 55 net çıkarıyorum,65 olsun yeter bana Zaten ygsde 75-80 soru felan yapcam
MrTech Üye .TremmerT.' Alıntı: Yok 1 ay kullandım handeyi sonra bıraktım Genişletmek için tıkla ... niye
OPC Üye .TremmerT.' Alıntı: 55 net çıkarıyorum,65 olsun yeter bana Zaten ygsde 75-80 soru felan yapcam Genişletmek için tıkla ... niye 80 soru yapıcaksın la farklı mı olucak sınavınız yoksa hazırlanmadığın için mi fazla bilmiyorum sınav prosedürlerini
.TremmerT.' Alıntı: 55 net çıkarıyorum,65 olsun yeter bana Zaten ygsde 75-80 soru felan yapcam Genişletmek için tıkla ... niye 80 soru yapıcaksın la farklı mı olucak sınavınız yoksa hazırlanmadığın için mi fazla bilmiyorum sınav prosedürlerini
ahmetkartal Üye Kabız Civciv' Alıntı: aynen abi yaa hiç sorma uydunet denen saçmalığı kullanıyorum bilgisayarı açtığımda ,ilk 15-20 dk nete bağlanamıyorum arayacağım pazartesi Genişletmek için tıkla ... bende uydunete geçmeyi düşünüyordum
Kabız Civciv' Alıntı: aynen abi yaa hiç sorma uydunet denen saçmalığı kullanıyorum bilgisayarı açtığımda ,ilk 15-20 dk nete bağlanamıyorum arayacağım pazartesi Genişletmek için tıkla ... bende uydunete geçmeyi düşünüyordum
Legendary. Üye OPC' Alıntı: niye 80 soru yapıcaksın la farklı mı olucak sınavınız yoksa hazırlanmadığın için mi fazla bilmiyorum sınav prosedürlerini Genişletmek için tıkla ... 160 soru var Ben türkçe ve sosyal yapıcam sadece fenden bi 5 tane çıkarırım,matematiğe bakıcam sadece büyük ihtimalle ellemem matı.
OPC' Alıntı: niye 80 soru yapıcaksın la farklı mı olucak sınavınız yoksa hazırlanmadığın için mi fazla bilmiyorum sınav prosedürlerini Genişletmek için tıkla ... 160 soru var Ben türkçe ve sosyal yapıcam sadece fenden bi 5 tane çıkarırım,matematiğe bakıcam sadece büyük ihtimalle ellemem matı.
OPC Üye .TremmerT.' Alıntı: 160 soru var Ben türkçe ve sosyal yapıcam sadece fenden bi 5 tane çıkarırım,matematiğe bakıcam sadece büyük ihtimalle ellemem matı. Genişletmek için tıkla ... sen nasıl teknik lise okuyorsun öyle
.TremmerT.' Alıntı: 160 soru var Ben türkçe ve sosyal yapıcam sadece fenden bi 5 tane çıkarırım,matematiğe bakıcam sadece büyük ihtimalle ellemem matı. Genişletmek için tıkla ... sen nasıl teknik lise okuyorsun öyle
ahmetkartal Üye MrTech' Alıntı: Yeni avatar ve imzam nası olmuş beyler Genişletmek için tıkla ... ağaçmı o
Legendary. Üye OPC' Alıntı: sen nasıl teknik lise okuyorsun öyle Genişletmek için tıkla ... Niye la? MF görüyoz ama geçicen sen onu pehh
OPC' Alıntı: sen nasıl teknik lise okuyorsun öyle Genişletmek için tıkla ... Niye la? MF görüyoz ama geçicen sen onu pehh