Legendary.
Üye
Irkçılık yapmak istemiyorum Ama Ahmet Kaya'dan nefret ediyorum.
Oncelikle Bir Insani %100 Insan Kitlesinin Sevecegi Sartinda Bir Kural Yok .. Seveni Olur, Sevmeyeni Olurr ..
Ahmet Kaya .. Bu Ulke Icin Kardeslik, Baris, Emperyalizme Karsi Dovusen Dunyaya Karsi Baskaldirma, Kapitalist Duzeni Bozma, Devrim .. Bunlardi Onun Amaci .. Senin Sevmeme Nedenin Eminim Kurtce Sarki Soyledigi Icindir .. Yada Bir Sarkisinda Kurtlerin Liderine Ozledik Demesidir Sebebi ..
Cunku Baska Neden Olamaz .. Devlet Bile Ahmet Kaya'ya Yanlis Yaptigini Soyluyorken, Senin Su Dedigin Beni Inceden Killandirdi Acikcasi Sana Karsii ..
Ama Saygim Sonsuz
Oncelikle Bir Insani %100 Insan Kitlesinin Sevecegi Sartinda Bir Kural Yok .. Seveni Olur, Sevmeyeni Olurr ..
Ahmet Kaya .. Bu Ulke Icin Kardeslik, Baris, Emperyalizme Karsi Dovusen Dunyaya Karsi Baskaldirma, Kapitalist Duzeni Bozma, Devrim .. Bunlardi Onun Amaci .. Senin Sevmeme Nedenin Eminim Kurtce Sarki Soyledigi Icindir .. Yada Bir Sarkisinda Kurtlerin Liderine Ozledik Demesidir Sebebi ..
Cunku Baska Neden Olamaz .. Devlet Bile Ahmet Kaya'ya Yanlis Yaptigini Soyluyorken, Senin Su Dedigin Beni Inceden Killandirdi Acikcasi Sana Karsii ..
Ama Saygim Sonsuz
İçimizdeki osmanli coktan olmüş haberimiz yok.
Ama Saygim Sonsuz
Abi yapma Allahaskina simdi sen bize resmen bir teroristi savunuyorsun iatedigi dilde sarki soylesin fakat vallahi apoyu ozledik diye turku soyleyen almanyada pkk bayraklariyla ve yandaslariyla dolu bir yerde konser veriyorsa bu adam bir vatan hainidir ve bana asla aksini iddia etmeyin o bebek katili serefsizi savunan bir insan nasil da vatan sever gibi gosterilmeye calisiliyor Ataturk'e, sehitlerimize ve bu vatan icin elinden geleni yapmis insanlara cok buyuk saygisizliktir bu Allah biliyor her seyi Allah'im insallah Ahmet Kaya ve onun gibi olan tum insanlara cehennemde en buyuk azabi cektirsin.,.
Bunu anlamadım işte
Benim lafımı yanlış anlamamışsındır umarım
Ben osmanlı dönemindeki kardeşce yaşama dönmek istiyom
- - - Eklendi - - -
Önce okudum sonra bastım -'yi
Neden Oldugunu Biliyorum Sevgili Ture .. =]
Fakat Sende Sunu Bilki ; Dunyaya Birdaha Gelecek Olsaydim .. Birdaha Senin Dusundugun Gibi Biri Olarak Gelmeyi Isterdim .. Ne Dusundugunu Az, Cok Tahmin Edebiliyorum .. =]
Fakat Simdi Soyle Bir Durum Var .. Turkiye'de Yasadigin Icin Dusuncelerine Tepki Gostermiyorum .. Cunku Renkli Medya Sizi Uyutuyor .. Burdaki Turkler Ile Turkiye'deki Turkler Arasinda Daglar Kadar Fark Var .. Burda Turkiye'deki Gibi Kurtler Dislanmiyor .. Cahil Olarak Gorulmuyor .. Tam Tersi .. Burda Kurt Turke .. Turk Ise Kurde Muhtac .. Ve Hangi Turk Ile Konusmussam Onlara Neden Avrupada Olduklarini Sormusumdur .. Genel Cevaplar ; Ekonomi .. Ailevi Sorunlar .. Devlet Teroru .. Kisacasi Bilmedigin Cok Sey Var Ture =]
- - - Eklendi - - -
Gecim Icin Sinirda Benzin Tasiyan Insanlarin Uzeine Bomba Yagdiran Insanlarda Cehennemde Yanacak Merak Etme Yoldasim
- - - Eklendi - - -
Tesekkurler
Onlar da teroristti canim halk aslinda her seyin farkinda fakat islerine gelmeyince farkli sekilde yonlediriyorlar burada kimseyi disladiklari falan yok sizi orada iyi kandirmislar veya siz bizi kandirmaya calisiyorsunuz ama yemezler hepsi sacmaliktan ibaret en yakin arkadaslarimdan biri kurt ve sizler gibi bize ayrimcilik yapiyorlar falan dedigi yok sadece sizlerin uydurdugu bir sey kime nr ayrimcilik yapilmis desem o alcak haysiyetsiz ahmet kayayi ornek gostereceksiniz baska gostereceginiz orneklerin de bir farkinolacagini sanmiyorum hepsi satilmis vatan haini kopeklerdir
Daha fazla konusup ceza almak istemiyorum ama bu ulkede yasayip bu ulkenin kimligini tasiyan ama turkce bilmeyen varsa ki var yaziklar olsun derim kurtce bilsin fakat bu ulkenin vatandasiysa turkce de bilsin bu vatanin ekmegini yiyip de boluculuk yapmaya calisanlar hainden baska bir sey degil biz onlari dislamiyoruz yillarca birlikte yasadik sokakta bir suru kurt gorebilirsin eher irkcilik yapiyor olsaydik su anda kurtler sokakta degil evimizde kullandigimiz sabunlardieger ki bagimsizlik elde etme gibi bir olanaklari elllerine gecerse bu ulkedeki milyonlara turk hep birlikte isyan edecektir bunu bilin
Lutfen birazcik Ataturk'e ve sehitlerimize sayginiz olsun
Turkler isyan edecektir evet milletini gercekten seven solcusu sagcisi herkes bir araya gelip boyle bir seye engel olacaklardir buna inancim tam evet evet kurtler cok cekti sen bir de bunu sehit anne babalariyla konuso bahsettiklerinin istedigi baris degil devlet kurdistan devleti onun disinda gercekten baris isteyen kurler de var Ahmet Turk, gulten kisanak, ahmet kaya gibi insanlardan bahsetmiyorum gercekten baris isteyenlerden bahsediyorum pkk illeti olmasa ne kurtler ne de turkler arasinda hicbir sorun yok ve ben istedigi dili bilmekte herkes ozgur dedigim halde 2. Dil istekleri gayet normal diyorsun onlar istedigi dili zaten ogreniyor
Ayrica o cok eziliyor dedigin kurtlere doguda bir suru cocuk dogurdu diye para veriliyor dogudaki okullarda ogrencilere universite sinav sorularinin cevaplari veriliyor uydurmuyorum annem ogretmen benim siirtte vereceksin demisler vermemis ama verenlere karsi da cikamamis ve daha dolu sey var doguda donen ve evet hala kurtler turkiyede eziliyor
Not:kurt dusmani degilim oyle olsaydim en yakin arkadaslarimdab biri bir kurt olmazdi
Turkler isyan edecektir evet milletini gercekten seven solcusu sagcisi herkes bir araya gelip boyle bir seye engel olacaklardir buna inancim tam evet evet kurtler cok cekti sen bir de bunu sehit anne babalariyla konuso bahsettiklerinin istedigi baris degil devlet kurdistan devleti onun disinda gercekten baris isteyen kurler de var Ahmet Turk, gulten kisanak, ahmet kaya gibi insanlardan bahsetmiyorum gercekten baris isteyenlerden bahsediyorum pkk illeti olmasa ne kurtler ne de turkler arasinda hicbir sorun yok ve ben istedigi dili bilmekte herkes ozgur dedigim halde 2. Dil istekleri gayet normal diyorsun onlar istedigi dili zaten ogreniyor
Ayrica o cok eziliyor dedigin kurtlere doguda bir suru cocuk dogurdu diye para veriliyor dogudaki okullarda ogrencilere universite sinav sorularinin cevaplari veriliyor uydurmuyorum annem ogretmen benim siirtte vereceksin demisler vermemis ama verenlere karsi da cikamamis ve daha dolu sey var doguda donen ve evet hala kurtler turkiyede eziliyor
Not:kurt dusmani degilim oyle olsaydim en yakin arkadaslarimdab biri bir kurt olmazdi
sana da hayırlı geceler Mert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?