Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

OPC

Üye

tam tarihle uğraştırma beni 18 den gün alman yeterli ehliyet için, alınca benim gibi gezecek misin sen de test test insignia testine gidiyorum haftaya

Test ettiğin araçlarla alakalı dergi falan yapmak lazım şuraya bak araba bırakmadın İnsignia 2.0 dizel test et 195 ps olan

Bu arada c-elysee yakıtı nasılmış ben hiç bilmiyorum [h=3][/h]

Enes

Üye

Test ettiğin araçlarla alakalı dergi falan yapmak lazım şuraya bak araba bırakmadın İnsignia 2.0 dizel test et 195 ps olan

Bu arada c-elysee yakıtı nasılmış ben hiç bilmiyorum
18 kuruş falan diyolar ama ne kadar doğru yanlış onu kullanarak ölçmek gerek. rodaj süresi falan da var tabi. bakalım gidince hangi model varsa artık daha nissan kaşgayi var sırada yazılışı çok cins internet üzerinden gün istiyorum o vakitte gidip sürüyorum

OPC

Üye

Şu antivirüsü kaldırıp oyunları bitiricem ilk başta Black Ops 2 var sonra Far Cry 3 sonra Hitman Absolution sonra Medal of Honor Warfighter sonra Assassin's Creed 3 birde Most Wanted'i bitireceğim ama ona başladım

Zamanıda arabaları çok severdim takip ederdim. Yıllarım geçti. Sürmek için hiç hevesim olmadı ya. Bende bisiklet sevdası oldu hep.

Şu antivirüsü kaldırıp oyunları bitiricem ilk başta Black Ops 2 var sonra Far Cry 3 sonra Hitman Absolution sonra Medal of Honor Warfighter sonra Assassin's Creed 3 birde Most Wanted'i bitireceğim ama ona başladım

Kolay gelsin ne diyelim

OPC

Üye

Bizim araba uzun yolda 23 kuruş yakıyor Vay be ne zam yedi benzin 2009'da 20 kuruştan az yakıyordu

Kaşgayinin modası geçti ya salla

Enes

Üye

Far cry 3 ü beğenmedim hitman oynamadım. diğerlerini hallettim

Enes

Üye

Bizim araba uzun yolda 23 kuruş yakıyor Vay be ne zam yedi benzin 2009'da 20 kuruştan az yakıyordu

Kaşgayinin modası geçti ya salla

araba öner yarın başvuru yapayım işte her ne kadar dizel de yaklaşık bi fiyata gelse de ortalama benzinli araba 8-9 litre yakarken dizel 4-5 arası yakıyo

OPC

Üye

Far cry 3 ü beğenmedim hitman oynamadım. diğerlerini hallettim

Bende daha oynayamadım okuldu sınavlardı anca daha hepsi duruyor sıradalar Hitman'de Türkçe altyazı var şaşırdım bende nadir adamlar altyazı koymuş

Oğuzhan

Üye
Saat 1:30. Olmus hadi iyi geceler arkadaslar

Unutmayin sirinleri sadece iyi cocuklar gorebilir