Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

öyle çok aşırı anlamam arabalardan ama sürüyok sadece Ford Connect 2012 Var bizde de işte çok hoşuma gidiyo,baya zevkli oluyor sürerken

OPC

Üye
öyle çok aşırı anlamam arabalardan ama sürüyok sadece Ford Connect 2012 Var bizde de işte çok hoşuma gidiyo,baya zevkli oluyor sürerken

Alırsın Ford, olursun lord
Almassan Ford, olursun mort

neyse reklam olmasın yeni arabaların ticarisi bineği fark etmiyo hepsi güzel ama var mı broadway gibisi toros gibisi

Enes

Üye

Alırsın Ford, olursun lord
Almassan Ford, olursun mort

neyse reklam olmasın yeni arabaların ticarisi bineği fark etmiyo hepsi güzel ama var mı broadway gibisi toros gibisi

bizim de ford var ama fiesta benzinli o da

Bi ara babam serçe almıştı -boş kalmamak için- rampanın yarısında kendini geri bırakıyordu araba

Valla doğrusunu söylemek gerekirse ilk verdiğinde 2 kere stop ettirdim sonra alıştım zaten

OPC

Üye
Valla doğrusunu söylemek gerekirse ilk verdiğinde 2 kere stop ettirdim sonra alıştım zaten

Ben dedemin tüplü torosu alıyorum arada memlekette sonra diyorum yürüsem daha rahat ederdim bu nasıl teknoloji bu nasıl araba

Toros aynen ya babam bi tane sürdürdü sırf rezil olmam için Baya eskiydi ama hurdaaa

Enes

Üye

Başkan sen onu bırakta benzinli Fiesta almak nerden esti size dizel herkeste var çok klişe diye mi
2004 model benzinli vardı kaza yaptık pert oldu. gelen paranın üzerie az ekleyince yenisini aldı 2006 model

OPC dostum sormayı unuttum adın ne senin