Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Hmm, Kucukken Bende Bir Opel Tutkunuydum .. Ama Nasil Olduysa O Tutku Mustang'a Donustu Simdilerde .. =]

Mazlum,OPC okuyor musunuz acaba siz ?

OPC

Üye
Hmm, Kucukken Bende Bir Opel Tutkunuydum .. Ama Nasil Olduysa O Tutku Mustang'a Donustu Simdilerde .. =]

Mustang çok delice Her türlü arabayı severim motor olsun yeter Ama bu aralar standart kullanıcı arabalarını çok detaylı takip edip bildiğim için Opel'i bir kere daha taktir ettim başarılı araçlarla kalite satıyor. Fenomenlik yok aslında güzel sohbet edebiliriz bu konuda Bu yaz birçok araba dergisi okudum dergilerdeki VW fanatikliğini görünce onları da okumak gelmiyor artık içimden dolayısıyla sohbet ortamları iyi oluyor

- - - Eklendi - - -

Mazlum,OPC okuyor musunuz acaba siz ?

Lise 3'üm dostum

Ben Lise son. Mazlum sen ?

Arabaları bende severim.Sürmek zevkli

Oralardaki sistem ?
Yaş kaç senin peki.

19 ..
Evet .. Mesela Ilk Ogretim 5 Sene ..
Lise 7 Sene .. Sonra Diploma Aliyorsun .. Eger Istersen De Universite 3 Sene ..
Sinav Felan Yok .. Diplomani Aldin Mi Isleri Sana Devlet Buluyor (Ne Olursa Olsun)

Neredesin peki mazlum?

Babam bursada gelirken inşallah araba ile gelir de kaçırırım biraz bayadır sürmüyorum

Öyle işte kardeşim Sende ne var ne yok

- - - Eklendi - - -

Bura küçük yer (Milas) sorun olmaz pek.
Ama bursada 10 gün araba verdi bana anam anam ne o öyle bir trafik var şehir içinde 3'e atamıyorum nerdeyse

OPC

Üye
Öyle işte kardeşim Sende ne var ne yok

- - - Eklendi - - -

Bura küçük yer (Milas) sorun olmaz pek.
Ama bursada 10 gün araba verdi bana anam anam ne o öyle bir trafik var şehir içinde 3'e atamıyorum nerdeyse

Şehir içi sıkıntı doğru diyorsun keyif alamıyorsun
Birde bende şöyle bir şey var pederin arabada sigarası olur ben arabayı alınca sigaram bitince onu da gömüyorum anahtarı verirken iki kere düşünüyor zavallı

Usta şehir içi zevkli ya
Uzun yolda da sürdüm ama