Legendary. Üye Bizde alınıyor ya bu gün öğleden sonra 5 ders atölye vardı Pes 13 kurduk pclere Kol da vardı takıldık baya Hatta Cs bile oynadık hep kişi
Bizde alınıyor ya bu gün öğleden sonra 5 ders atölye vardı Pes 13 kurduk pclere Kol da vardı takıldık baya Hatta Cs bile oynadık hep kişi
doctorrr Üye Eeey ruuh! Geldiysen iki çay söyle Neyse benim kafam olmuş oruç baba türbesi yatıyım daha fazla saçmalamadan
Eeey ruuh! Geldiysen iki çay söyle Neyse benim kafam olmuş oruç baba türbesi yatıyım daha fazla saçmalamadan
Legendary. Üye Aynen Aynen Ana bilgisayardan da Müzik açtık - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: Eeey ruuh! Geldiysen iki çay söyle Neyse benim kafam olmuş oruç baba türbesi yatıyım daha fazla saçmalamadan Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin kardeşim
Aynen Aynen Ana bilgisayardan da Müzik açtık - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: Eeey ruuh! Geldiysen iki çay söyle Neyse benim kafam olmuş oruç baba türbesi yatıyım daha fazla saçmalamadan Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin kardeşim
BrainHacker Üye doctorrr' Alıntı: Eeey ruuh! Geldiysen iki çay söyle Neyse benim kafam olmuş oruç baba türbesi yatıyım daha fazla saçmalamadan Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin.Bende kaçayım yavaşça.Herkese iyi geceler
doctorrr' Alıntı: Eeey ruuh! Geldiysen iki çay söyle Neyse benim kafam olmuş oruç baba türbesi yatıyım daha fazla saçmalamadan Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin.Bende kaçayım yavaşça.Herkese iyi geceler