SHS Üye doctorrr' Alıntı: White chocolate mocha var Genişletmek için tıkla ... o ne yav? sosyete çayı mı?
doctorrr Üye - SerkeŞ -' Alıntı: o ne yav? sosyete çayı mı? Genişletmek için tıkla ... ya pek te anlamam burjuvazi bırjuvazi
- SerkeŞ -' Alıntı: o ne yav? sosyete çayı mı? Genişletmek için tıkla ... ya pek te anlamam burjuvazi bırjuvazi
Mazlum Somer Üye [h=5]- Hickimse Beni Sevmiyor .. - Cunku Ben Farkliyimm .. + Bende Hickimseyi Sevmiyorumm .! + Cunku Hepsi Aynilarr ..[/h] Hayirli Geceler ..
[h=5]- Hickimse Beni Sevmiyor .. - Cunku Ben Farkliyimm .. + Bende Hickimseyi Sevmiyorumm .! + Cunku Hepsi Aynilarr ..[/h] Hayirli Geceler ..
CABBAR Üye Nefret ediyorum bu konuya girerken. Son sayfa diyorum hep ilk sayfaya atıyor. Ezberledim nerdeyse van_hoijdonk'un ilk mesajını selamünaleyküm
Nefret ediyorum bu konuya girerken. Son sayfa diyorum hep ilk sayfaya atıyor. Ezberledim nerdeyse van_hoijdonk'un ilk mesajını selamünaleyküm
doctorrr Üye Beeen geldeeeem!! Herkese beennden çaaay!! Bu arada bulutsuzgece test mod. olmuş kutluyorum burdan
CABBAR Üye Aleykümselam herkese. Mazlum Geçen gece sana hastalığın ne durumda diye sormuştum görmedin sanırım
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: Aykut büte kaldın mı sen onu de ? Genişletmek için tıkla ... Benzetim diye bi dersten gireceğim bütünlemeye Enes. Vize 10, final 10 bütünlemeden 70 almam gerek Hıh alırım sen ?
TheFenomen' Alıntı: Aykut büte kaldın mı sen onu de ? Genişletmek için tıkla ... Benzetim diye bi dersten gireceğim bütünlemeye Enes. Vize 10, final 10 bütünlemeden 70 almam gerek Hıh alırım sen ?
Enes Üye rabbace' Alıntı: Benzetim diye bi dersten gireceğim bütünlemeye Enes. Vize 10, final 10 bütünlemeden 70 almam gerek Hıh alırım sen ? Genişletmek için tıkla ... ben de iktisadi matematikten kaldım. vize 30 final 25. "hıh" durumu benim için de geçerli
rabbace' Alıntı: Benzetim diye bi dersten gireceğim bütünlemeye Enes. Vize 10, final 10 bütünlemeden 70 almam gerek Hıh alırım sen ? Genişletmek için tıkla ... ben de iktisadi matematikten kaldım. vize 30 final 25. "hıh" durumu benim için de geçerli
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: ben de iktisadi matematikten kaldım. vize 30 final 25. "hıh" durumu benim için de geçerli Genişletmek için tıkla ... Hıh biliyordum anlayacağını afyondayım ben salı sınav var gidip geri geleceğim. Sen ne yaptın gittin mi bursaya
TheFenomen' Alıntı: ben de iktisadi matematikten kaldım. vize 30 final 25. "hıh" durumu benim için de geçerli Genişletmek için tıkla ... Hıh biliyordum anlayacağını afyondayım ben salı sınav var gidip geri geleceğim. Sen ne yaptın gittin mi bursaya
Enes Üye rabbace' Alıntı: Hıh biliyordum anlayacağını afyondayım ben salı sınav var gidip geri geleceğim. Sen ne yaptın gittin mi bursaya Genişletmek için tıkla ... aynen bursadayım. 15 inde iktisadi mat. bütü var da gelmesem mi acaba diyorum. kafam karışık
rabbace' Alıntı: Hıh biliyordum anlayacağını afyondayım ben salı sınav var gidip geri geleceğim. Sen ne yaptın gittin mi bursaya Genişletmek için tıkla ... aynen bursadayım. 15 inde iktisadi mat. bütü var da gelmesem mi acaba diyorum. kafam karışık
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: aynen bursadayım. 15 inde iktisadi mat. bütü var da gelmesem mi acaba diyorum. kafam karışık Genişletmek için tıkla ... Bi hurafeye göre bütünlemede Sadece vize ve bütünlemede girdiğin sınav geçerli olacakmış. Ödev cart curt geçersizmis. Vize %50 final (zamk bütünleme) %50 imiş. Bak düşün ona göre hareket edersin. Yalnız emin değilim bu dediğimden - - - Eklendi - - - Byhaydar' Alıntı: herkese iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler tek rakibin AA imiş öyle diyorlar
TheFenomen' Alıntı: aynen bursadayım. 15 inde iktisadi mat. bütü var da gelmesem mi acaba diyorum. kafam karışık Genişletmek için tıkla ... Bi hurafeye göre bütünlemede Sadece vize ve bütünlemede girdiğin sınav geçerli olacakmış. Ödev cart curt geçersizmis. Vize %50 final (zamk bütünleme) %50 imiş. Bak düşün ona göre hareket edersin. Yalnız emin değilim bu dediğimden - - - Eklendi - - - Byhaydar' Alıntı: herkese iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler tek rakibin AA imiş öyle diyorlar