Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

[h=5]- Hickimse Beni Sevmiyor ..

- Cunku Ben Farkliyimm ..

+ Bende Hickimseyi Sevmiyorumm .!

+ Cunku Hepsi Aynilarr ..[/h]
Hayirli Geceler ..

SHS

Üye
kendimi kaybettim, hükümsüzdür

- - - Eklendi - - -

Yok kimse

SHS

Üye
Hâlâ yok

CABBAR

Üye
Nefret ediyorum bu konuya girerken. Son sayfa diyorum hep ilk sayfaya atıyor. Ezberledim nerdeyse van_hoijdonk'un ilk mesajını

selamünaleyküm

doctorrr

Üye
Beeen geldeeeem!! Herkese beennden çaaay!! Bu arada bulutsuzgece test mod. olmuş kutluyorum burdan

CABBAR

Üye
Hoşgeldin ayın üyesi ertesi ay mod

Enes

Üye
selamun aleykum

CABBAR

Üye
Aleykümselam herkese. Mazlum Geçen gece sana hastalığın ne durumda diye sormuştum görmedin sanırım

Enes

Üye
Aykut büte kaldın mı sen onu de ?

Enes

Üye
Benzetim diye bi dersten gireceğim bütünlemeye Enes. Vize 10, final 10 bütünlemeden 70 almam gerek Hıh alırım sen ?
ben de iktisadi matematikten kaldım. vize 30 final 25. "hıh" durumu benim için de geçerli

Enes

Üye
Hıh biliyordum anlayacağını afyondayım ben salı sınav var gidip geri geleceğim. Sen ne yaptın gittin mi bursaya
aynen bursadayım. 15 inde iktisadi mat. bütü var da gelmesem mi acaba diyorum. kafam karışık

doctorrr

Üye
Mazlum abi özele gel mevzu var

Haydar

Emekli Yönetici
herkese iyi geceler arkadaşlar

CABBAR

Üye

aynen bursadayım. 15 inde iktisadi mat. bütü var da gelmesem mi acaba diyorum. kafam karışık

Bi hurafeye göre bütünlemede Sadece vize ve bütünlemede girdiğin sınav geçerli olacakmış. Ödev cart curt geçersizmis. Vize %50 final (zamk bütünleme) %50 imiş. Bak düşün ona göre hareket edersin. Yalnız emin değilim bu dediğimden

- - - Eklendi - - -

herkese iyi geceler arkadaşlar

Iyi geceler tek rakibin AA imiş öyle diyorlar