doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah kavuştursun kardeşim işler iyi o zaman Genişletmek için tıkla ... Çok şükür - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm gençler ve genç olmaktan bıkanlar Genişletmek için tıkla ... a.s abe
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah kavuştursun kardeşim işler iyi o zaman Genişletmek için tıkla ... Çok şükür - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm gençler ve genç olmaktan bıkanlar Genişletmek için tıkla ... a.s abe
Mazlum Somer Üye Kucukken El Salladigimiz Ucaklarin Birgun Bizi Bombalayacagini Nerden Bilebilirdik .. (Roboski Unutulmayacak) Hayirli Geceler ..
Kucukken El Salladigimiz Ucaklarin Birgun Bizi Bombalayacagini Nerden Bilebilirdik .. (Roboski Unutulmayacak) Hayirli Geceler ..
OttomaN TigeR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Kusura bakma abi haber yapıyordum. İyiyim abi seni sormalı Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim kardeşim sağolasın - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm gençler ve genç olmaktan bıkanlar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam kardeşim nasılsın - - - Eklendi - - - iyi geceler herkese
Furkan Emekli' Alıntı: Kusura bakma abi haber yapıyordum. İyiyim abi seni sormalı Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim kardeşim sağolasın - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm gençler ve genç olmaktan bıkanlar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam kardeşim nasılsın - - - Eklendi - - - iyi geceler herkese
Furkan Emekli Üye jackalmami' Alıntı: Hoşbulduk Furkan nasılsın görmeyeli Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim sağol nasıl gidiyor ?
jackalmami' Alıntı: Hoşbulduk Furkan nasılsın görmeyeli Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim sağol nasıl gidiyor ?
jackalmami Üye İyi gidiyor bi sıkıntı yok da, dağıtıma gittikten sonra daha güzel olacak inşallah. Ankara'dan bi kurtulayım şöyle - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: Merhaba Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
İyi gidiyor bi sıkıntı yok da, dağıtıma gittikten sonra daha güzel olacak inşallah. Ankara'dan bi kurtulayım şöyle - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: Merhaba Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
otostopçu Üye ben sizin babanızım - - - Eklendi - - - ben ne dersem o olur - - - Eklendi - - - önce yemek yiyicem
otostopçu Üye orda hop hop yapıcam - - - Eklendi - - - hop - - - Eklendi - - - hop - - - Eklendi - - - hop - - - Eklendi - - - orda zıp zıp yapıcam - - - Eklendi - - - zıp - - - Eklendi - - - zıp
orda hop hop yapıcam - - - Eklendi - - - hop - - - Eklendi - - - hop - - - Eklendi - - - hop - - - Eklendi - - - orda zıp zıp yapıcam - - - Eklendi - - - zıp - - - Eklendi - - - zıp