doctorrr Üye Astrosman' Alıntı: yeğenim gitmeden ödev veriyorum. Bu konuyu ilk mesajdan okuyarak gel ne zaman bitireceksin bakalım. Yarın seninle tanışma yapacağız. Ona göre yeğenim. Genişletmek için tıkla ... abi bunun esprisi nedir anlamadım
Astrosman' Alıntı: yeğenim gitmeden ödev veriyorum. Bu konuyu ilk mesajdan okuyarak gel ne zaman bitireceksin bakalım. Yarın seninle tanışma yapacağız. Ona göre yeğenim. Genişletmek için tıkla ... abi bunun esprisi nedir anlamadım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam hoş geldin Hüseyin nasılsın - - - Eklendi - - - aleykümselam hoş geldin Hüseyin nasılsın - - - Eklendi - - - aleykümselam hoş geldin Hüseyin nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk Paşam iyiyim sağol seni sormalı hoş bulduk Paşam iyiyim sağol seni sormalı hoş bulduk Paşam iyiyim sağol seni sormalı
OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam hoş geldin Hüseyin nasılsın - - - Eklendi - - - aleykümselam hoş geldin Hüseyin nasılsın - - - Eklendi - - - aleykümselam hoş geldin Hüseyin nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk Paşam iyiyim sağol seni sormalı hoş bulduk Paşam iyiyim sağol seni sormalı hoş bulduk Paşam iyiyim sağol seni sormalı
Furkan Emekli Üye nuribaba56' Alıntı: Bize selam yokmu beyler Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam hoşgeldin.
DiaBLoS Admin Hadi iyi geceler arkadaşlar . Güzel bir uyku çekeyim bari . Tam zamanı . Keyifli forumlar .
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Furkan Emekli' Alıntı: AleykümSelam Hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk Furkan sağol
Dandanakan92 Üye haydaravısyon' Alıntı: vay arakdaş dün gece yine aynı saatde aynı yerde diyenler gelmedii ektiler beniii sekeş somurtuk bir kaç kişi daha alacakları olsun Genişletmek için tıkla ... Haydar abi ben burdayım Ezgi abla ve metin abi ekti bizi
haydaravısyon' Alıntı: vay arakdaş dün gece yine aynı saatde aynı yerde diyenler gelmedii ektiler beniii sekeş somurtuk bir kaç kişi daha alacakları olsun Genişletmek için tıkla ... Haydar abi ben burdayım Ezgi abla ve metin abi ekti bizi
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: aslm hoş geldin TUĞ Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk haydar
doctorrr Üye DiaBLoS' Alıntı: Hadi iyi geceler arkadaşlar . Güzel bir uyku çekeyim bari . Tam zamanı . Keyifli forumlar . Genişletmek için tıkla ... ben de kalkıyım 10 dk. daha kalıyımda
DiaBLoS' Alıntı: Hadi iyi geceler arkadaşlar . Güzel bir uyku çekeyim bari . Tam zamanı . Keyifli forumlar . Genişletmek için tıkla ... ben de kalkıyım 10 dk. daha kalıyımda
Furkan Emekli Üye DiaBLoS' Alıntı: Hadi iyi geceler arkadaşlar . Güzel bir uyku çekeyim bari . Tam zamanı . Keyifli forumlar . Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler kendine iyi bak
DiaBLoS' Alıntı: Hadi iyi geceler arkadaşlar . Güzel bir uyku çekeyim bari . Tam zamanı . Keyifli forumlar . Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler kendine iyi bak
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap DiaBLoS' Alıntı: Hadi iyi geceler arkadaşlar . Güzel bir uyku çekeyim bari . Tam zamanı . Keyifli forumlar . Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin Ali
DiaBLoS' Alıntı: Hadi iyi geceler arkadaşlar . Güzel bir uyku çekeyim bari . Tam zamanı . Keyifli forumlar . Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin Ali
odunuzz Üye furkan emekli' Alıntı: hayırlı geceler kendine iyi bak Genişletmek için tıkla ... k. I. B.
OttomaN TigeR Üye 'TUĞ'' Alıntı: hoş bulduk Paşam iyiyim sağol seni sormalı hoş bulduk Paşam iyiyim sağol seni sormalı hoş bulduk Paşam iyiyim sağol seni sormalı Genişletmek için tıkla ... paşam telefonun azizliği
'TUĞ'' Alıntı: hoş bulduk Paşam iyiyim sağol seni sormalı hoş bulduk Paşam iyiyim sağol seni sormalı hoş bulduk Paşam iyiyim sağol seni sormalı Genişletmek için tıkla ... paşam telefonun azizliği
Furkan Emekli Üye nuribaba56' Alıntı: k. I. B. Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim de ben değil o çıkıyor .
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Hadi iyi geceler arkadaşlar . Güzel bir uyku çekeyim bari . Tam zamanı . Keyifli forumlar . Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - nuribaba56' Alıntı: hoş bulduk Genişletmek için tıkla ... nasılsın
DiaBLoS' Alıntı: Hadi iyi geceler arkadaşlar . Güzel bir uyku çekeyim bari . Tam zamanı . Keyifli forumlar . Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - nuribaba56' Alıntı: hoş bulduk Genişletmek için tıkla ... nasılsın