O da güzel benimkilere yemeye bırakmadan askerden gelip evlenirim inşallah erken yaşta baba olmak onemli zaten okul sayesinde hazırlık sınıfı sayesinde lise 4 yıl sayesinde hayata yeterince geç başlayacağım için.
kurallar çercevesinde herşeyi herkesi söyleriz de işte biribirimizn özel hayatı hakkında hiç bir şey bilimiyoruz
burda fakir annesi babasi olmayan yetim hanede kalan teyzesinde kalan engelli olan arkadaşlar var
hakkında hiç birşey bilimedigin birisi ile nasıl konuşulacagını da bilemeyiz. normal bir cümle bir başkasına
küfür gibi gelebilir.
burası sanal dünya olsa da gerçek dünya kuralları geçerli seçiyorsun samimi olacağın kişiyi, ama konu açıp anlatan da var ama herşey herkese anlatılır mı? sınır yok mu? var ise çok aşanlar yok mu? sınırı koyan kural ve kişiler de var.. neyse uzun konu
O da güzel benimkilere yemeye bırakmadan askerden gelip evlenirim inşallah erken yaşta baba olmak onemli zaten okul sayesinde hazırlık sınıfı sayesinde lise 4 yıl sayesinde hayata yeterince geç başlayacağım için.
erken yaşta baba olmak iyi de kardeşim. ben 30 undan evvel evlenmeyi düşünmeyen bi insanım bizimki gel gidek isteyek okul bitince askerliği beklemeden hoop evlen diyo la arkadaş ben gençliğimi yaşamayayım mı
erken yaşta baba olmak iyi de kardeşim. ben 30 undan evvel evlenmeyi düşünmeyen bi insanım bizimki gel gidek isteyek okul bitince askerliği beklemeden hoop evlen diyo la arkadaş ben gençliğimi yaşamayayım mı