MrTech Üye haydaravısyon' Alıntı: zeytin yag mı zeytin yag salataya konmaz mı Genişletmek için tıkla ... gugil amcaya yaz zeytinyağı tarla köylü bakalım çıkacak mi haberde gördüm muhteşem bisi
haydaravısyon' Alıntı: zeytin yag mı zeytin yag salataya konmaz mı Genişletmek için tıkla ... gugil amcaya yaz zeytinyağı tarla köylü bakalım çıkacak mi haberde gördüm muhteşem bisi
Furkan Emekli Üye MrTech' Alıntı: harbi mi ? Ohaa kestirin ağacı Genişletmek için tıkla ... Yok be ben çocukken dikmişti dedem çocukluk arkadaşım .
MrTech' Alıntı: harbi mi ? Ohaa kestirin ağacı Genişletmek için tıkla ... Yok be ben çocukken dikmişti dedem çocukluk arkadaşım .
somurtukk Üye Black-killing' Alıntı: Ya ne bilim ben dengesizim öyle aklıma geliyor yazıyorum kusuruma bakmayın Mrs.Ezgi Hanım . Genişletmek için tıkla ... tmm bıda olmasın
Black-killing' Alıntı: Ya ne bilim ben dengesizim öyle aklıma geliyor yazıyorum kusuruma bakmayın Mrs.Ezgi Hanım . Genişletmek için tıkla ... tmm bıda olmasın
ANIL Admin somurtukk' Alıntı: iyi yaptınız. arada da olsa gelmenız ıyı oluyor. Genişletmek için tıkla ... Ramazan'da her gece uğrardım buraya şimdi üni olunca erken kalkmak zorundayım ve erken yatmak tabi
somurtukk' Alıntı: iyi yaptınız. arada da olsa gelmenız ıyı oluyor. Genişletmek için tıkla ... Ramazan'da her gece uğrardım buraya şimdi üni olunca erken kalkmak zorundayım ve erken yatmak tabi
Furkan Emekli Üye haydaravısyon' Alıntı: devrilirse kışlık odunun çıkar devrilir inşallah - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Gerek yok abi bi odun için can alamam - - - Eklendi - - - BreakerZote' Alıntı: Burda Hiç Bişey Yok Genişletmek için tıkla ... Ne gibi ?
haydaravısyon' Alıntı: devrilirse kışlık odunun çıkar devrilir inşallah - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Gerek yok abi bi odun için can alamam - - - Eklendi - - - BreakerZote' Alıntı: Burda Hiç Bişey Yok Genişletmek için tıkla ... Ne gibi ?
MrTech Üye Furkan Emekli' Alıntı: Yok be ben çocukken dikmişti dedem çocukluk arkadaşım . Genişletmek için tıkla ... tehlike barındırıyorsa belediye keser
Furkan Emekli' Alıntı: Yok be ben çocukken dikmişti dedem çocukluk arkadaşım . Genişletmek için tıkla ... tehlike barındırıyorsa belediye keser
Black-killing Üye somurtukk' Alıntı: tmm bıda olmasın Genişletmek için tıkla ... Emriniz olur başka bi arzunuz var mı efendim ?
somurtukk' Alıntı: tmm bıda olmasın Genişletmek için tıkla ... Emriniz olur başka bi arzunuz var mı efendim ?
somurtukk Üye ANIL' Alıntı: Ramazan'da her gece uğrardım buraya şimdi üni olunca erken kalkmak zorundayım ve erken yatmak tabi Genişletmek için tıkla ... bnmde derslere ağırlık vermem lazım net olayına bır dur demem lazım siz en ıyısını yapıyosunuz
ANIL' Alıntı: Ramazan'da her gece uğrardım buraya şimdi üni olunca erken kalkmak zorundayım ve erken yatmak tabi Genişletmek için tıkla ... bnmde derslere ağırlık vermem lazım net olayına bır dur demem lazım siz en ıyısını yapıyosunuz
Black-killing Üye DeEenzameMan' Alıntı: Iyi aksamlar. Genişletmek için tıkla ... Iyi akşamlar hoşgeldin kardeşim.
haydaravısyon Üye Furkan Emekli' Alıntı: Gerek yok abi bi odun için can alamam - - - Eklendi - - - Ne gibi ? Genişletmek için tıkla ... can almak için degilde devrilen ağacın acısını dindirmek için
Furkan Emekli' Alıntı: Gerek yok abi bi odun için can alamam - - - Eklendi - - - Ne gibi ? Genişletmek için tıkla ... can almak için degilde devrilen ağacın acısını dindirmek için
MrTech Üye ANIL' Alıntı: Ramazan'da her gece uğrardım buraya şimdi üni olunca erken kalkmak zorundayım ve erken yatmak tabi Genişletmek için tıkla ... aynen abi ama uyku tutmuyor napak
ANIL' Alıntı: Ramazan'da her gece uğrardım buraya şimdi üni olunca erken kalkmak zorundayım ve erken yatmak tabi Genişletmek için tıkla ... aynen abi ama uyku tutmuyor napak
somurtukk Üye Black-killing' Alıntı: Emriniz olur başka bi arzunuz var mı efendim ? Genişletmek için tıkla ... sağlıgınız efendım
Black-killing' Alıntı: Emriniz olur başka bi arzunuz var mı efendim ? Genişletmek için tıkla ... sağlıgınız efendım
Furkan Emekli Üye MrTech' Alıntı: tehlike barındırıyorsa belediye keser Genişletmek için tıkla ... Bahçemizin sınırları içinde olduğu için sorun yok. Burdaki çam ağacına dikkat ettim de kargalar bugün yuva yapmış yumurtalar var bizim kediler çıkıyor kargalarla kavga ediyorlar.
MrTech' Alıntı: tehlike barındırıyorsa belediye keser Genişletmek için tıkla ... Bahçemizin sınırları içinde olduğu için sorun yok. Burdaki çam ağacına dikkat ettim de kargalar bugün yuva yapmış yumurtalar var bizim kediler çıkıyor kargalarla kavga ediyorlar.
MrTech Üye haydaravısyon' Alıntı: can almak için degilde devrilen ağacın acısını dindirmek için Genişletmek için tıkla ... kurbanlık mi la o ? Var mi kafada eksik ?
haydaravısyon' Alıntı: can almak için degilde devrilen ağacın acısını dindirmek için Genişletmek için tıkla ... kurbanlık mi la o ? Var mi kafada eksik ?
Furkan Emekli Üye haydaravısyon' Alıntı: can almak için degilde devrilen ağacın acısını dindirmek için Genişletmek için tıkla ...
haydaravısyon' Alıntı: can almak için degilde devrilen ağacın acısını dindirmek için Genişletmek için tıkla ...