Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

__xXx__

Üye
gökhan ehliyeti aldıktan sonra pek işe yaramıyor inan 3 yıldır var şimdiye kadar bi kere ceza yazmak için durdurdular o da bi ay el koydular

aha yanlış bildiğim bişey daha çıktı ben hep samsuna bağlı olarak bilirdim

tmm yanlısı düzelttik sorun yok

bu arada ben iyi değilim hem acıktım hem uykum var hem bacaklarım agrıyo sankı yaslanmısım gıbı ya ahaha yağmur yagcak romatızmalarım azdı rahmetli kemal sunaldan deyılse

gökhan ehliyeti aldıktan sonra pek işe yaramıyor inan 3 yıldır var şimdiye kadar bi kere ceza yazmak için durdurdular o da bi ay el koydular

yav arabayı vermiyor ehliyetim olmadıgı için bütün gün kuzu kuzu aşşaığda yatıyor ağlayasım geliyor yeminle depoda mazotta var

halamın hep samsun merzifonda oturuyo biliyodum ben sakata geldik

- - - Eklendi - - -

gitme ya az daha kal muhabbet çevirelim

yok yok merzıfon amasyaya baglı hatta eskıden merzıfon tempo fm vardı orda bır sunucu vardı hakan allahım onu bır severdım bı severdım sorma cok komık bır adamdı. radyoyu b bı kere aradım heyecandan konusamadım kapattım telı ahaha hey gidi günler

__xXx__

Üye
yav arabayı vermiyor ehliyetim olmadıgı için bütün gün kuzu kuzu aşşaığda yatıyor ağlayasım geliyor yeminle depoda mazotta var

allah sabır versin son bir yıldır sık sık sakatlandığım için uzun süre direksiyon başına geçemedim o süre boyunca yavrumu kaybetmiş bi baba gibi hissettim kendimi ara sıra yanına gidip okşuyordum

- - - Eklendi - - -

allah rahatlık versin

sordum hadi anlat

acıkan varmıı ya ben aksam yemegı yemedım aglıcam

aha bende gidiyom göz kapaklarım ağrıyor

__xXx__

Üye
ohoo tavuk gibi erken yatıyonuz

yatmım de napımm yaa acım dıom acc ahah bu saatte de yenmez uyumam lazım yanı

bakın bu benım face sayfam zıyaretınızı beklıyor