jackalmami
Üye
Son mesajım Tartışma farklı boyutlara ulaşınca kalp kırıyor uzatmayın hem kendinize hem de başkalarına iyi davranın .
Malesef şuan filistini katlediyorlar hangi müslüman ülke çıkıpta devam ederseniz sizi vuracağız diyor Türkiyenin tepkisi ney ?
Kınıyoruz.Helal olsun be orda kardeşlerimizi kursuna diziyorlar.Ama biz kınıyoruz peh
perde indi inmesine de çıkış neresiydi karıştırdık
Bende uyuyayım artık arkadaşlar hayırlı geceler hepinize...
Ben Turkiye'yi Yonetsem .. Bende Sesimi Cikarmam .. Bunlar Stratejidir Bro ..
Karisirsam BEnde Savasa Girerim .. E Ne Guzel Ulkemde Sorun Yokken Yada Varkenn ..
Neden Kalkip Baska Bir Sorunu Getireyim Kii .?
Bende uyuyayım artık arkadaşlar hayırlı geceler hepinize...
He ben de dedim bu pencerede nasıl uzun süre kalabiliyor? Ben burda donuyorum la. Sobayıda hala kurmadık zaten
Hayırlı geceler kardeşim Allah rahatlık versin
Sanirim Komunist Olan Bir Insana Komunizm Anlatilmaz .. =]
Ve Ben Seni Yanlis Anladiysam Ozur Dilerim .. =]
Ben Turkiye'yi Yonetsem .. Bende Sesimi Cikarmam .. Bunlar Stratejidir Bro ..
Karisirsam Bende Savasa Girerim .. E Ne Guzel Ulkemde Sorun Yokken Yada Varkenn ..
Neden Kalkip Baska Bir Sorunu Getireyim Kii .?
Tabi kimse karşısına israil yada amerikayı almak istemez .
Abi sana komünizmi anlatmıyorum sadece marksistlerin sosyalistlerle bazı noklarda ters düştüğünü bilmeni isterim ben inanç derken taptığı unsurdan bahsetmedim bundan kimene fakat çoğu redhack elemanının ideolojik olarak altyapısı yok engels desen höönk diyecek tipler var
Dunyayi Zaten Hemen Hemen Bu Iki Ulke Yonetiyorr ..
E Sesini Cikarsan O Ucagini Getirir Ulkenin Ustunde Gezdirir ..
En Iyisi Hic Ses Cikarmamak .. =]
Şuana kadar aranıza girmek istemedim ama, şuan girmem gerekiyor. Ben gerekirse savaştan yanayım. Başka türlü ıslah olmazlar bunlar. Bütün dünya birbirine girsin ben de şehit olup kurtulayım şurdan. Ne güzel olurdu lan
bu dünyayı ülkeler değil belirli bi sınıf para babaları oligarşik bi yapı
redhack in çalışmaları azmi takdire şayan ama çevremdeki sahte devrimcilerden sıkıldım be abi hep böyle dikkat içerisindeyim
Kardesim Uzulerek Soyluyorumki Bu Pek Fayda Etmez .. (Hatta Hic) ..
Amerika'nin Asker Sayisi Turkiye'nin Asker Sayisinin 2 Kati .. =]
Isin Icine Bir O Kadarda Israil Askerini Kat .. Rusya Askerlerinide Unutma Ama .. =]
Bu 3 Dunyayi Yoneten Ulkelerin Tabiki Teknolojik Silahlarini Unutmamak Gerekiyor Degil Mi .?
Sonuc Ne Olur Sen Dusunn .. =]
- - - Eklendi - - -
E Bu Adamlarin Hangi Ulkelerde Yasadiklari Onemli Degil Mi .?
Sen bakma yahu, ben çoğu şeyde yaptığım gibi bunuda dalgaya alıyorum
Yalnız bunlarla savaşa gireceksen tabi ki de tek başına girmemelisin. Ki, japonlar ve müslüman ülkelerin bazıları bize destek çıkar. Yani ne olacağı belli olmaz. Tek belli olan şey, iki tarafında ağır kayıplar vereceğiSavaştan yana değilim ama onlar pek ala bundan yana. Keşke ülkeler arasında da teke tek çıkma diye bi şey olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?