Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

CABBAR

Üye

Benim net paketim bitti, konuşma da son 10 dakika. Yenilenmesine ise daha 2 haftadan fazla var.

La dalga geçiyorsun sandım bende gırgıra alıyordum Vallaha benim bitmişti Önceki gün yenilendi borç verebilirim

- - - Eklendi - - -

Benim net paketim bitti, konuşma da son 10 dakika. Yenilenmesine ise daha 2 haftadan fazla var.

La dalga geçiyorsun sandım bende gırgıra alıyordum Vallaha benim bitmişti Önceki gün yenilendi borç verebilirim

- - - Eklendi - - -

Benim sayfa yan yattı düzeltemiyorum, biri söylesin şunu. Opera. Geçen bulmuştum ama

ia.phlvn

Üye
Orijinal bişey arıyorsan sana Yardımcı olacak birisi şu anda bu konuda Muhammed'e havale ediyorum seni

bende öyle diyodum da o da dalgaya vurdu
artık isaphlvn yolunda markalaşmaya gidiyorum :P buraya ia.phlvn olarak niye kayıt olduğumu hala çözemedim

CABBAR

Üye

Son anlarında çok mutlu garibim sakın kötü bişey demeyin la Ismail'e gidici o

- - - Eklendi - - -

Benim sayfa yan yattı düzeltemiyorum, biri söylesin şunu. Opera. Geçen bulmuştum ama

Ayarlar-Yatay-Kapalı

- - - Eklendi - - -

artık isaphlvn yolunda markalaşmaya gidiyorum :P buraya ia.phlvn olarak niye kayıt olduğumu hala çözemedim

Bende isa olarak düşünmüştüm ilk

- - - Eklendi - - -

Bende isa olarak düşünmüştüm ilk

ia.phlvn

Üye

tebrikler yüs puan sana

öyle bişey yok gibi Aykut. Hem geçen * ya da # ile birlikte bikeye basarak düzeltmiştim ama hangisi 50'den fazla tuş olunca bir telefonda böyle oluyor

CABBAR

Üye
Gece saat 1 ve istasyondayım Afyonda. Bekleme salonunda televizyon açık "Bugün Ne Giysem" diye saçma bi program var yaa

CABBAR

Üye
öyle bişey yok gibi Aykut. Hem geçen * ya da # ile birlikte bikeye basarak düzeltmiştim ama hangisi 50'den fazla tuş olunca bir telefonda böyle oluyor

Opera mini de değil misin Muhammed bende opera mini kullanıyorum bekle kısayollara bakacağım

mami #ya bas bekle orda yazilar çikar onlari oku
Olmadi yatayin ingilizcesini bul ve # + ytayin ingilizce ilk harfine bas

CABBAR

Üye
Muhammed sola mı döndü sağa mı

* la # ye basınca oluyormuş. Yenileme * la 0 olduğu için ve sürekli yenilemek durumunda bıraktığınız için beni böyle bir durumla karşılaştım. Suçlu sizsiniz