ismail Üye şimdi biz mesaj yazinca zaman geri atcak ya biz o zaman geçmişe gitmiş olcaz ama gelecek yaşanmiş olcak
şimdi biz mesaj yazinca zaman geri atcak ya biz o zaman geçmişe gitmiş olcaz ama gelecek yaşanmiş olcak
CABBAR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Paylaşım için
Furkan Emekli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Paylaşım için
Furkan Emekli Üye rabbace' Alıntı: Paylaşım için Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: sanki o bilmiyor, tıklayıp indereceğini Genişletmek için tıkla ... Kimse ona bilmiyor da demedi
rabbace' Alıntı: Paylaşım için Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: sanki o bilmiyor, tıklayıp indereceğini Genişletmek için tıkla ... Kimse ona bilmiyor da demedi
jackalmami Üye Furkan Emekli' Alıntı: - - - Eklendi - - - Kimse ona bilmiyor da demedi Genişletmek için tıkla ... gururuyla oynuyorsun ama bu şekilde. Kimseye gerizekalı muamelesi yapmaya hakkınız yok.
Furkan Emekli' Alıntı: - - - Eklendi - - - Kimse ona bilmiyor da demedi Genişletmek için tıkla ... gururuyla oynuyorsun ama bu şekilde. Kimseye gerizekalı muamelesi yapmaya hakkınız yok.
Furkan Emekli Üye jackalmami' Alıntı: gururuyla oynuyorsun ama bu şekilde. Kimseye gerizekalı muamelesi yapmaya hakkınız yok. Genişletmek için tıkla ... Ne yani böyle yapınca gerizekalı mı demiş oluyoruz.
jackalmami' Alıntı: gururuyla oynuyorsun ama bu şekilde. Kimseye gerizekalı muamelesi yapmaya hakkınız yok. Genişletmek için tıkla ... Ne yani böyle yapınca gerizekalı mı demiş oluyoruz.
jackalmami Üye gittiğim yok la sadece gitseydim nasıl olurdu diye deneme yaptım. Tahminlerime göre, şimdi gidip yarım saat sonra gelirsem, aslında yarım saat önce gelmiş olacağım. Nasıl açıklarım bilmiyorum bu olayı ama en iyisi ben biraz daha deney yapayım
gittiğim yok la sadece gitseydim nasıl olurdu diye deneme yaptım. Tahminlerime göre, şimdi gidip yarım saat sonra gelirsem, aslında yarım saat önce gelmiş olacağım. Nasıl açıklarım bilmiyorum bu olayı ama en iyisi ben biraz daha deney yapayım
Furkan Emekli Üye İsmail' Alıntı: gerginlik yok - - - Eklendi - - - ama saat 4 yazdi Genişletmek için tıkla ... 3:59 dayken 4:00 oldu hemen kendiliğinden çok hızlı bir şekilde 3:00 oldu .
İsmail' Alıntı: gerginlik yok - - - Eklendi - - - ama saat 4 yazdi Genişletmek için tıkla ... 3:59 dayken 4:00 oldu hemen kendiliğinden çok hızlı bir şekilde 3:00 oldu .
jackalmami Üye Furkan Emekli' Alıntı: Ne yani böyle yapınca gerizekalı mı demiş oluyoruz. Genişletmek için tıkla ... Dolaylı yol pert
Furkan Emekli' Alıntı: Ne yani böyle yapınca gerizekalı mı demiş oluyoruz. Genişletmek için tıkla ... Dolaylı yol pert
BreakerZote Üye Furkan Emekli' Alıntı: 3:59 dayken 4:00 oldu hemen kendiliğinden çok hızlı bir şekilde 3:00 oldu . Genişletmek için tıkla ... Gececilere Sabah Yok
Furkan Emekli' Alıntı: 3:59 dayken 4:00 oldu hemen kendiliğinden çok hızlı bir şekilde 3:00 oldu . Genişletmek için tıkla ... Gececilere Sabah Yok
Furkan Emekli Üye jackalmami' Alıntı: Dolaylı yol pert Genişletmek için tıkla ... Neyse ya uzatmaya gerek yok sonuç adam indireceği şeyi indirdi
jackalmami' Alıntı: Dolaylı yol pert Genişletmek için tıkla ... Neyse ya uzatmaya gerek yok sonuç adam indireceği şeyi indirdi
ismail Üye Neyse ha genşler sağlicakla kalin Biliyonuz ayağim sakat o yüzden yatiyom ben (gerçi gecenin bu vaktinde yatmak çok normal ) Ama asil şeysi telephonem batery low demeye başladi ve prizden kaplo yetmeyo o yüzden ben kaçar hepinize eyi geceler
Neyse ha genşler sağlicakla kalin Biliyonuz ayağim sakat o yüzden yatiyom ben (gerçi gecenin bu vaktinde yatmak çok normal ) Ama asil şeysi telephonem batery low demeye başladi ve prizden kaplo yetmeyo o yüzden ben kaçar hepinize eyi geceler
jackalmami Üye BreakerZote' Alıntı: Gececilere Sabah Yok Genişletmek için tıkla ... niye onun mesajına alıntı yaptın da benimkine yapmadın. Dolaylı yoldan beni beğenmediğini aksettirdin
BreakerZote' Alıntı: Gececilere Sabah Yok Genişletmek için tıkla ... niye onun mesajına alıntı yaptın da benimkine yapmadın. Dolaylı yoldan beni beğenmediğini aksettirdin
Furkan Emekli Üye İsmail' Alıntı: Neyse ha genşler sağlicakla kalin Biliyonuz ayağim sakat o yüzden yatiyom ben (gerçi gecenin bu vaktinde yatmak çok normal ) Ama asil şeysi telephonem batery low demeye başladi ve prizden kaplo yetmeyo o yüzden ben kaçar hepinize eyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi Akşamlar kardeşim görüşmek üzere
İsmail' Alıntı: Neyse ha genşler sağlicakla kalin Biliyonuz ayağim sakat o yüzden yatiyom ben (gerçi gecenin bu vaktinde yatmak çok normal ) Ama asil şeysi telephonem batery low demeye başladi ve prizden kaplo yetmeyo o yüzden ben kaçar hepinize eyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi Akşamlar kardeşim görüşmek üzere
jackalmami Üye İsmail' Alıntı: Neyse ha genşler sağlicakla kalin Biliyonuz ayağim sakat o yüzden yatiyom ben (gerçi gecenin bu vaktinde yatmak çok normal ) Ama asil şeysi telephonem batery low demeye başladi ve prizden kaplo yetmeyo o yüzden ben kaçar hepinize eyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kendine iyi bak geçmiş olsun bu arada bi ara daha ; neden sakatlandın ki ?
İsmail' Alıntı: Neyse ha genşler sağlicakla kalin Biliyonuz ayağim sakat o yüzden yatiyom ben (gerçi gecenin bu vaktinde yatmak çok normal ) Ama asil şeysi telephonem batery low demeye başladi ve prizden kaplo yetmeyo o yüzden ben kaçar hepinize eyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kendine iyi bak geçmiş olsun bu arada bi ara daha ; neden sakatlandın ki ?