CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: kardeşim valla çıkaramadım ömer diye 3 kişi biliyorum ama onlardan birimi bölüm kalabalık olunca. Genişletmek için tıkla ... Fazla düşünme ya ben tanıyor olsa selam gönderecektim sana o kadar
x-scarface' Alıntı: kardeşim valla çıkaramadım ömer diye 3 kişi biliyorum ama onlardan birimi bölüm kalabalık olunca. Genişletmek için tıkla ... Fazla düşünme ya ben tanıyor olsa selam gönderecektim sana o kadar
ismail Üye Furkan Emekli' Alıntı: Şu anda özeti var daha yeni başladı Genişletmek için tıkla ... Tv acamam ki herkes uyudu : - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Babamda koca adam olsu. Ama benden bayram harçlığı istiyor. Geçen bayram 50 verdim bu bayramda hiç vermedim ama nasıl uğraştım vermemek için sormayın Genişletmek için tıkla ... Neden harclik veriyon Ben neden bu soruyu soruyom Sorma dediğine göre sormam lazim çnkü ben bi Türküm nasil?
Furkan Emekli' Alıntı: Şu anda özeti var daha yeni başladı Genişletmek için tıkla ... Tv acamam ki herkes uyudu : - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Babamda koca adam olsu. Ama benden bayram harçlığı istiyor. Geçen bayram 50 verdim bu bayramda hiç vermedim ama nasıl uğraştım vermemek için sormayın Genişletmek için tıkla ... Neden harclik veriyon Ben neden bu soruyu soruyom Sorma dediğine göre sormam lazim çnkü ben bi Türküm nasil?
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Babamda koca adam olsu. Ama benden bayram harçlığı istiyor. Geçen bayram 50 verdim bu bayramda hiç vermedim ama nasıl uğraştım vermemek için sormayın Genişletmek için tıkla ... sormuyoruz tamam
jackalmami' Alıntı: Babamda koca adam olsu. Ama benden bayram harçlığı istiyor. Geçen bayram 50 verdim bu bayramda hiç vermedim ama nasıl uğraştım vermemek için sormayın Genişletmek için tıkla ... sormuyoruz tamam
jackalmami Üye İsmail' Alıntı: Tv acamam ki herkes uyudu : - - - Eklendi - - - Neden harclik veriyon Ben neden bu soruyu soruyom Sorma dediğine göre sormam lazim çnkü ben bi Türküm nasil? Genişletmek için tıkla ... sınavı başarıyla geçmiş bulunmaktasınız, en yakın zamanda kimliğiniz iade edilecektir
İsmail' Alıntı: Tv acamam ki herkes uyudu : - - - Eklendi - - - Neden harclik veriyon Ben neden bu soruyu soruyom Sorma dediğine göre sormam lazim çnkü ben bi Türküm nasil? Genişletmek için tıkla ... sınavı başarıyla geçmiş bulunmaktasınız, en yakın zamanda kimliğiniz iade edilecektir
ismail Üye jackalmami' Alıntı: sınavı başarıyla geçmiş bulunmaktasınız, en yakın zamanda kimliğiniz iade edilecektir Genişletmek için tıkla ... A++++++++ aldim
jackalmami' Alıntı: sınavı başarıyla geçmiş bulunmaktasınız, en yakın zamanda kimliğiniz iade edilecektir Genişletmek için tıkla ... A++++++++ aldim
ismail Üye rabbace' Alıntı: geç kaldım Genişletmek için tıkla ... Boşver operavinn farki bidahakine sen geçersin
rabbace' Alıntı: geç kaldım Genişletmek için tıkla ... Boşver operavinn farki bidahakine sen geçersin
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Valdes çok kötü, evet. Onun yüzünden Pondusss havalara giriyor Genişletmek için tıkla ... Bir tane s fazladan yazmışın
jackalmami' Alıntı: Valdes çok kötü, evet. Onun yüzünden Pondusss havalara giriyor Genişletmek için tıkla ... Bir tane s fazladan yazmışın
ismail Üye rabbace' Alıntı: Telefonun ekranına bakarkenn gözlerinizin acıdığı oluyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Gözlerimi kapatinca bide işik çok gelince
rabbace' Alıntı: Telefonun ekranına bakarkenn gözlerinizin acıdığı oluyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Gözlerimi kapatinca bide işik çok gelince
Furkan Emekli Üye rabbace' Alıntı: Telefonun ekranına bakarkenn gözlerinizin acıdığı oluyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Yok.
rabbace' Alıntı: Telefonun ekranına bakarkenn gözlerinizin acıdığı oluyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Yok.
jackalmami Üye rabbace' Alıntı: Telefonun ekranına bakarkenn gözlerinizin acıdığı oluyor mu ? Genişletmek için tıkla ... oluyor da seninki aşırıysa ve seviyorsan git konuş bence
rabbace' Alıntı: Telefonun ekranına bakarkenn gözlerinizin acıdığı oluyor mu ? Genişletmek için tıkla ... oluyor da seninki aşırıysa ve seviyorsan git konuş bence
CABBAR Üye İsmail' Alıntı: Gözlerimi kapatinca bide işik çok gelince Genişletmek için tıkla ... Ekran parlaklığı en düşükte ama gözlerim acıyor
İsmail' Alıntı: Gözlerimi kapatinca bide işik çok gelince Genişletmek için tıkla ... Ekran parlaklığı en düşükte ama gözlerim acıyor