ismail Üye jackalmami' Alıntı: Adminlere küfür et Genişletmek için tıkla ... yapamazki Şaka ha yapma sakin
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Adminlere küfür et Genişletmek için tıkla ... Adminler toplasın bakayım
jackalmami Üye rabbace' Alıntı: Adminler toplasın bakayım Genişletmek için tıkla ... what ?mod demedik admin dedik
Furkan Emekli Üye İsmail' Alıntı: bnde kayboldu sandim Genişletmek için tıkla ... Barcelona yine yenmiş 5-0 Goller : Messi ( 2 ) Xavi , Davud Villa , Fabregaz.
İsmail' Alıntı: bnde kayboldu sandim Genişletmek için tıkla ... Barcelona yine yenmiş 5-0 Goller : Messi ( 2 ) Xavi , Davud Villa , Fabregaz.
jackalmami Üye hem şaka zaten şimdi gelirler tepemize binerler, uğraş dur. Önemli değil aslında kuzenim amir ama
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: what ?mod demedik admin dedik Genişletmek için tıkla ... Arkasından konuşmam ben kimsenin buraya gelsin adminler
jackalmami' Alıntı: what ?mod demedik admin dedik Genişletmek için tıkla ... Arkasından konuşmam ben kimsenin buraya gelsin adminler
ismail Üye Furkan Emekli' Alıntı: Barcelona yine yenmiş 5-0 Goller : Messi ( 2 ) Xavi , Davud Villa , Fabregaz. Genişletmek için tıkla ... ama sadece messinin son attiği gole yetişebildim
Furkan Emekli' Alıntı: Barcelona yine yenmiş 5-0 Goller : Messi ( 2 ) Xavi , Davud Villa , Fabregaz. Genişletmek için tıkla ... ama sadece messinin son attiği gole yetişebildim
jackalmami Üye İsmail' Alıntı: Şimdi aras abi 100 verse mami 200 verse sende bi 100 versen zengin oldum Genişletmek için tıkla ... 200 isteme sonra zaten hep veren taraf oluyoruz. 2 bayramdır 50 kağıt dağıttım. Hiç almadım da. Vermiyorlar ki
İsmail' Alıntı: Şimdi aras abi 100 verse mami 200 verse sende bi 100 versen zengin oldum Genişletmek için tıkla ... 200 isteme sonra zaten hep veren taraf oluyoruz. 2 bayramdır 50 kağıt dağıttım. Hiç almadım da. Vermiyorlar ki
x-scarface Üye İsmail' Alıntı: Şimdi aras abi 100 verse mami 200 verse sende bi 100 versen zengin oldum Genişletmek için tıkla ... benden 500
İsmail' Alıntı: Şimdi aras abi 100 verse mami 200 verse sende bi 100 versen zengin oldum Genişletmek için tıkla ... benden 500
CABBAR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Barcelona yine yenmiş 5-0 Goller : Messi ( 2 ) Xavi , Davud Villa , Fabregaz. Genişletmek için tıkla ... Bu bizim davud mu ?
Furkan Emekli' Alıntı: Barcelona yine yenmiş 5-0 Goller : Messi ( 2 ) Xavi , Davud Villa , Fabregaz. Genişletmek için tıkla ... Bu bizim davud mu ?
jackalmami Üye rabbace' Alıntı: Arkasından konuşmam ben kimsenin buraya gelsin adminler Genişletmek için tıkla ... Atacaksan Pm den at, bize de göster. Ne atması la. Atma nerden çıktı
rabbace' Alıntı: Arkasından konuşmam ben kimsenin buraya gelsin adminler Genişletmek için tıkla ... Atacaksan Pm den at, bize de göster. Ne atması la. Atma nerden çıktı
ismail Üye jackalmami' Alıntı: 200 isteme sonra zaten hep veren taraf oluyoruz. 2 bayramdır 50 kağıt dağıttım. Hiç almadım da. Vermiyorlar ki Genişletmek için tıkla ... Olsun abim benim sen istesem ben 400 bile atarsin yani Bana da bu bayram vermediler. Aslinda vermişler 80 kağit var cüzdanda Ben zenginim
jackalmami' Alıntı: 200 isteme sonra zaten hep veren taraf oluyoruz. 2 bayramdır 50 kağıt dağıttım. Hiç almadım da. Vermiyorlar ki Genişletmek için tıkla ... Olsun abim benim sen istesem ben 400 bile atarsin yani Bana da bu bayram vermediler. Aslinda vermişler 80 kağit var cüzdanda Ben zenginim
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: 200 isteme sonra zaten hep veren taraf oluyoruz. 2 bayramdır 50 kağıt dağıttım. Hiç almadım da. Vermiyorlar ki Genişletmek için tıkla ... koca adam oldun daha bayram harçlığı mı verecekler
jackalmami' Alıntı: 200 isteme sonra zaten hep veren taraf oluyoruz. 2 bayramdır 50 kağıt dağıttım. Hiç almadım da. Vermiyorlar ki Genişletmek için tıkla ... koca adam oldun daha bayram harçlığı mı verecekler
x-scarface Üye rabbace' Alıntı: Ömer Faruk ALTIN Genişletmek için tıkla ... kardeşim valla çıkaramadım ömer diye 3 kişi biliyorum ama onlardan birimi bölüm kalabalık olunca.
rabbace' Alıntı: Ömer Faruk ALTIN Genişletmek için tıkla ... kardeşim valla çıkaramadım ömer diye 3 kişi biliyorum ama onlardan birimi bölüm kalabalık olunca.
ismail Üye x-scarface' Alıntı: benden 500 Genişletmek için tıkla ... Ohoh Şimdi mami abininkini 400 e çikardim zaten tam 1000 lira eder
x-scarface' Alıntı: benden 500 Genişletmek için tıkla ... Ohoh Şimdi mami abininkini 400 e çikardim zaten tam 1000 lira eder
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Hep opera yüzünden. Davud'u benim görmem lazımdı Genişletmek için tıkla ... gülmekten Uykum açıldı ha
jackalmami' Alıntı: Hep opera yüzünden. Davud'u benim görmem lazımdı Genişletmek için tıkla ... gülmekten Uykum açıldı ha
ismail Üye rabbace' Alıntı: koca adam oldun daha bayram harçlığı mı verecekler Genişletmek için tıkla ...
jackalmami Üye Babamda koca adam olsu. Ama benden bayram harçlığı istiyor. Geçen bayram 50 verdim bu bayramda hiç vermedim ama nasıl uğraştım vermemek için sormayın
Babamda koca adam olsu. Ama benden bayram harçlığı istiyor. Geçen bayram 50 verdim bu bayramda hiç vermedim ama nasıl uğraştım vermemek için sormayın