ismail Üye rabbace' Alıntı: Muhammed en son gereksizlerde görüldü buraya teşrif etmesini isteyebilirim Genişletmek için tıkla ... Bende gördüm orda da burda olmamasi garip
rabbace' Alıntı: Muhammed en son gereksizlerde görüldü buraya teşrif etmesini isteyebilirim Genişletmek için tıkla ... Bende gördüm orda da burda olmamasi garip
CABBAR Üye MrTech' Alıntı: bomba gibi olunca - - - Eklendi - - - pm atın la Genişletmek için tıkla ... Kız arkadaşımla küçük çaplı tartışma oldu ama bomba gibi olmam ondan değil 2 haftadır buraya girmiyorum özlemişim sizleri ondan bomba gibiyim - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: Bende gördüm orda da burda olmamasi garip Genişletmek için tıkla ... Davetiye bekliyor heralde dur Ben kolundan tutar gelirim
MrTech' Alıntı: bomba gibi olunca - - - Eklendi - - - pm atın la Genişletmek için tıkla ... Kız arkadaşımla küçük çaplı tartışma oldu ama bomba gibi olmam ondan değil 2 haftadır buraya girmiyorum özlemişim sizleri ondan bomba gibiyim - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: Bende gördüm orda da burda olmamasi garip Genişletmek için tıkla ... Davetiye bekliyor heralde dur Ben kolundan tutar gelirim
MrTech Üye rabbace' Alıntı: Kız arkadaşımla küçük çaplı tartışma oldu ama bomba gibi olmam ondan değil 2 haftadır buraya girmiyorum özlemişim sizleri ondan bomba gibiyim - - - Eklendi - - - Davetiye bekliyor heralde dur Ben kolundan tutar gelirim Genişletmek için tıkla ... tartışma yapmayın büyüğü küçüğü olmaz abim iyi ki gelmişsin
rabbace' Alıntı: Kız arkadaşımla küçük çaplı tartışma oldu ama bomba gibi olmam ondan değil 2 haftadır buraya girmiyorum özlemişim sizleri ondan bomba gibiyim - - - Eklendi - - - Davetiye bekliyor heralde dur Ben kolundan tutar gelirim Genişletmek için tıkla ... tartışma yapmayın büyüğü küçüğü olmaz abim iyi ki gelmişsin
CABBAR Üye Muhammed'in mesaj attığı bi konuya balıklama daldım "Muhammed gececilerden bekleniyorsun" dedim
CABBAR Üye MrTech' Alıntı: tartışma yapmayın büyüğü küçüğü olmaz abim iyi ki gelmişsin Genişletmek için tıkla ... Yok mu yakınlarda buluşma
MrTech' Alıntı: tartışma yapmayın büyüğü küçüğü olmaz abim iyi ki gelmişsin Genişletmek için tıkla ... Yok mu yakınlarda buluşma
ismail Üye tinasoft' Alıntı: Kafam dalmış koymayı unumuşum. Burda: http://www.maxicep.com/konu-disi/bu-son-olsun-son-veda-715735.html Genişletmek için tıkla ... Of ya üzüldüm şimdi
tinasoft' Alıntı: Kafam dalmış koymayı unumuşum. Burda: http://www.maxicep.com/konu-disi/bu-son-olsun-son-veda-715735.html Genişletmek için tıkla ... Of ya üzüldüm şimdi
CABBAR Üye MrTech' Alıntı: daha net degil abim Genişletmek için tıkla ... gün gelecek bende geleceğim yanınıza tanışacağım sizlerle
MrTech' Alıntı: daha net degil abim Genişletmek için tıkla ... gün gelecek bende geleceğim yanınıza tanışacağım sizlerle
ismail Üye burakkk97' Alıntı: iki bölüm izleyip geliyorum arada da bakarım tekrardan Genişletmek için tıkla ... Tama kanka
burakkk97' Alıntı: iki bölüm izleyip geliyorum arada da bakarım tekrardan Genişletmek için tıkla ... Tama kanka
MrTech Üye rabbace' Alıntı: gün gelecek bende geleceğim yanınıza tanışacağım sizlerle Genişletmek için tıkla ... inşallah abim
rabbace' Alıntı: gün gelecek bende geleceğim yanınıza tanışacağım sizlerle Genişletmek için tıkla ... inşallah abim
ismail Üye rabbace' Alıntı: Kız arkadaşımla küçük çaplı tartışma oldu ama bomba gibi olmam ondan değil 2 haftadır buraya girmiyorum özlemişim sizleri ondan bomba gibiyim - - - Eklendi - - - Davetiye bekliyor heralde dur Ben kolundan tutar gelirim Genişletmek için tıkla ... Boşver ordaki muhabbeti sevmiş gibi
rabbace' Alıntı: Kız arkadaşımla küçük çaplı tartışma oldu ama bomba gibi olmam ondan değil 2 haftadır buraya girmiyorum özlemişim sizleri ondan bomba gibiyim - - - Eklendi - - - Davetiye bekliyor heralde dur Ben kolundan tutar gelirim Genişletmek için tıkla ... Boşver ordaki muhabbeti sevmiş gibi
CABBAR Üye tinasoft' Alıntı: Moralim bozuldu bnim size iyi sohbetler.. Genişletmek için tıkla ... Veli miydi Isim senin ? Bekle gitme anlat paylaş bizle Yardımcı oluruz Inşallah
tinasoft' Alıntı: Moralim bozuldu bnim size iyi sohbetler.. Genişletmek için tıkla ... Veli miydi Isim senin ? Bekle gitme anlat paylaş bizle Yardımcı oluruz Inşallah
CABBAR Üye İsmail' Alıntı: Boşver ordaki muhabbeti sevmiş gibi Genişletmek için tıkla ... rap'le uğraşıyorlar orada beni sarmadı kaçtım geldim - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: ben kaçar beyler Genişletmek için tıkla ... Iyiydik şöyle
İsmail' Alıntı: Boşver ordaki muhabbeti sevmiş gibi Genişletmek için tıkla ... rap'le uğraşıyorlar orada beni sarmadı kaçtım geldim - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: ben kaçar beyler Genişletmek için tıkla ... Iyiydik şöyle
Black-killing Üye Patronuma "Yeni arabanız çok güzel" dedim. "Eğer kendine hedefler koyar, çok çalışır ve işini iyi yaparsan öbür sene daha iyisini alabilirim" dedi.
Patronuma "Yeni arabanız çok güzel" dedim. "Eğer kendine hedefler koyar, çok çalışır ve işini iyi yaparsan öbür sene daha iyisini alabilirim" dedi.
CABBAR Üye anılbaran' Alıntı: Ben geldim la Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Hoş Geldin devriye mi