MasteLaa Üye doctorrr' Alıntı: biliyoruz tabi evet Genişletmek için tıkla ... Evet kardişim jackalmami' Alıntı: Yok yok üzmedin kesinlikle.. Hoş geldin Fatih, aleyküm selam. Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum canım abim..İyi sayılırım.
doctorrr' Alıntı: biliyoruz tabi evet Genişletmek için tıkla ... Evet kardişim jackalmami' Alıntı: Yok yok üzmedin kesinlikle.. Hoş geldin Fatih, aleyküm selam. Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum canım abim..İyi sayılırım.
otostopçu Üye doctorrr' Alıntı: abiler bi' kız var sormayın gitsin fena sardım ama seviyeler tutmuyor biz ayarında değiliz yani Genişletmek için tıkla ... benimde benzer durum ama takmamayı öğrendim
doctorrr' Alıntı: abiler bi' kız var sormayın gitsin fena sardım ama seviyeler tutmuyor biz ayarında değiliz yani Genişletmek için tıkla ... benimde benzer durum ama takmamayı öğrendim
doctorrr Üye otostopçu' Alıntı: benimde benzer durum ama takmamayı öğrendim Genişletmek için tıkla ... niyeki la ciddi bi' sorun olmasada içimi kemiriyor
otostopçu' Alıntı: benimde benzer durum ama takmamayı öğrendim Genişletmek için tıkla ... niyeki la ciddi bi' sorun olmasada içimi kemiriyor
otostopçu Üye jackalmami' Alıntı: Orhan sen de bi bit yeniği seziyorum. Genişletmek için tıkla ... ne gibi - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: niyeki la ciddi bi' sorun olmasada içimi kemiriyor Genişletmek için tıkla ... watzap gel sen anlat ben anlatayım nötürlenek
jackalmami' Alıntı: Orhan sen de bi bit yeniği seziyorum. Genişletmek için tıkla ... ne gibi - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: niyeki la ciddi bi' sorun olmasada içimi kemiriyor Genişletmek için tıkla ... watzap gel sen anlat ben anlatayım nötürlenek
MrCommanDTr Emekli Yönetici Ahali beni bu gece azad edin uykusuzluğa yenik düşüyorum yarım saate uyurum az işim var hepinize hayırlı geceler Allah'a emanet olun.
Ahali beni bu gece azad edin uykusuzluğa yenik düşüyorum yarım saate uyurum az işim var hepinize hayırlı geceler Allah'a emanet olun.
otostopçu Üye ee durdunuz - - - Eklendi - - - MrCommanDTr' Alıntı: Ahali beni bu gece azad edin uykusuzluğa yenik düşüyorum yarım saate uyurum az işim var hepinize hayırlı geceler Allah'a emanet olun. Genişletmek için tıkla ...
ee durdunuz - - - Eklendi - - - MrCommanDTr' Alıntı: Ahali beni bu gece azad edin uykusuzluğa yenik düşüyorum yarım saate uyurum az işim var hepinize hayırlı geceler Allah'a emanet olun. Genişletmek için tıkla ...
jackalmami Üye Hayırlı geceler Can, kolay gelsin Siz şimdi whatsapta sesli mi konuşacaksınız, yoksa mesajlaşacak mısınız ?
Hayırlı geceler Can, kolay gelsin Siz şimdi whatsapta sesli mi konuşacaksınız, yoksa mesajlaşacak mısınız ?
otostopçu Üye jackalmami' Alıntı: Hayırlı geceler Can, kolay gelsin Siz şimdi whatsapta sesli mi konuşacaksınız, yoksa mesajlaşacak mısınız ? Genişletmek için tıkla ... massaging
jackalmami' Alıntı: Hayırlı geceler Can, kolay gelsin Siz şimdi whatsapta sesli mi konuşacaksınız, yoksa mesajlaşacak mısınız ? Genişletmek için tıkla ... massaging
doctorrr Üye ANIL' Alıntı: Allah rahatlık versin iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... anıl dur iki dakka konuşalım
ANIL' Alıntı: Allah rahatlık versin iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... anıl dur iki dakka konuşalım
MasteLaa Üye Neyse kuzucuklar bugün moral bozukluğu var biraz sizin de moralinizi bozmadan çıkayım ben Tatlı rüyalar hepinize sizi seviyorum bilin
Neyse kuzucuklar bugün moral bozukluğu var biraz sizin de moralinizi bozmadan çıkayım ben Tatlı rüyalar hepinize sizi seviyorum bilin
jackalmami Üye Geliyor musun , gidiyor musun ? - - - Eklendi - - - Hayırlı geceler kardeşim. Kendine iyi bak
doctorrr Üye neyse ben konuşacak biri bulamadım gidip eğrelti otlarımla konuşayım - - - Eklendi - - - onlarda cevap vermiyorlar gerçi - - - Eklendi - - - herneyseee dinlediklerinibiliyorum
neyse ben konuşacak biri bulamadım gidip eğrelti otlarımla konuşayım - - - Eklendi - - - onlarda cevap vermiyorlar gerçi - - - Eklendi - - - herneyseee dinlediklerinibiliyorum
otostopçu Üye hepimiz gidiyoruz abi iki kapılı handa... Kendimi düzeltiyorum beyler beni alaycı olarak görenler varmış
hepimiz gidiyoruz abi iki kapılı handa... Kendimi düzeltiyorum beyler beni alaycı olarak görenler varmış