-efşan Üye jackalmami' Alıntı: Tekrar sorayım zahmet etme İş, güç ne durumda? Okuyor musun? Tek başına mı yaşıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Bunları biraz kabaca yanıtlayayım. Çalışmıyorum bu aralar. Okumuyorum. Tekim maalesef.:
jackalmami' Alıntı: Tekrar sorayım zahmet etme İş, güç ne durumda? Okuyor musun? Tek başına mı yaşıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Bunları biraz kabaca yanıtlayayım. Çalışmıyorum bu aralar. Okumuyorum. Tekim maalesef.:
jackalmami Üye Meslek ne diye soracaktım da neyse... Bunları bi ara özelden uzun uzun konuşur, kaynaşırız. Olur mu abim ?
Meslek ne diye soracaktım da neyse... Bunları bi ara özelden uzun uzun konuşur, kaynaşırız. Olur mu abim ?
-efşan Üye jackalmami' Alıntı: Meslek ne diye soracaktım da neyse... Bunları bi ara özelden uzun uzun konuşur, kaynaşırız. Olur mu abim ? Genişletmek için tıkla ... Özelden her türlü soruna cevap verebilirim Paşam.
jackalmami' Alıntı: Meslek ne diye soracaktım da neyse... Bunları bi ara özelden uzun uzun konuşur, kaynaşırız. Olur mu abim ? Genişletmek için tıkla ... Özelden her türlü soruna cevap verebilirim Paşam.
jackalmami Üye Ee daha daha nörüyon kardeşim. Okul, mokul nasıl gidiyor ? Bayramın nasıl geçiyor ? Sen de bizim gibi pek haz edemeyenlerden misin
Ee daha daha nörüyon kardeşim. Okul, mokul nasıl gidiyor ? Bayramın nasıl geçiyor ? Sen de bizim gibi pek haz edemeyenlerden misin
VKUCUKSAHİN Üye Anafor.CK' Alıntı: Hoş geldin canımın içi Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum ciğer pare jackalmami' Alıntı: Ee daha daha nörüyon kardeşim. Okul, mokul nasıl gidiyor ? Bayramın nasıl geçiyor ? Sen de bizim gibi pek haz edemeyenlerden misin Genişletmek için tıkla ... Bağa mı didin
Anafor.CK' Alıntı: Hoş geldin canımın içi Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum ciğer pare jackalmami' Alıntı: Ee daha daha nörüyon kardeşim. Okul, mokul nasıl gidiyor ? Bayramın nasıl geçiyor ? Sen de bizim gibi pek haz edemeyenlerden misin Genişletmek için tıkla ... Bağa mı didin
VKUCUKSAHİN Üye jackalmami' Alıntı: Sağa didim. Beğenemedin ni Genişletmek için tıkla ... Yok ya ondan deel Olabilirr ya başka birine sormuşsunsur Sormaka fayda var - - - Eklendi - - - BreakerZote' Alıntı: Arkadaşlar Bayramınız Mübarek Olsun Ben Geldim Genişletmek için tıkla ... Oo Onur abim hoşgeldin, Senin de bayramın mübarek olsun
jackalmami' Alıntı: Sağa didim. Beğenemedin ni Genişletmek için tıkla ... Yok ya ondan deel Olabilirr ya başka birine sormuşsunsur Sormaka fayda var - - - Eklendi - - - BreakerZote' Alıntı: Arkadaşlar Bayramınız Mübarek Olsun Ben Geldim Genişletmek için tıkla ... Oo Onur abim hoşgeldin, Senin de bayramın mübarek olsun
cukuleaks Üye BreakerZote' Alıntı: Arkadaşlar Bayramınız Mübarek Olsun Ben Geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinuz. Sizinde efenim mubaraq olsun efenim
BreakerZote' Alıntı: Arkadaşlar Bayramınız Mübarek Olsun Ben Geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinuz. Sizinde efenim mubaraq olsun efenim
BreakerZote Üye tinasoft' Alıntı: Yok ya ondan deel Olabilirr ya başka birine sormuşsunsur Sormaka fayda var - - - Eklendi - - - Oo Onur abim hoşgeldin, Senin de bayramın mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Hüsnücan Sağolasın - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Senin de bayramın mübarek olsun abi. Nasılsın iyi misin ? Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Muhammed Ne Olsun Bayramsal Akraba Faciaları İle Boğuşuyorum - - - Eklendi - - - HacKLess' Alıntı: hoşgeldinuz. Sizinde efenim mubaraq olsun efenim Genişletmek için tıkla ... Eyw Mübarek ^^
tinasoft' Alıntı: Yok ya ondan deel Olabilirr ya başka birine sormuşsunsur Sormaka fayda var - - - Eklendi - - - Oo Onur abim hoşgeldin, Senin de bayramın mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Hüsnücan Sağolasın - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Senin de bayramın mübarek olsun abi. Nasılsın iyi misin ? Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Muhammed Ne Olsun Bayramsal Akraba Faciaları İle Boğuşuyorum - - - Eklendi - - - HacKLess' Alıntı: hoşgeldinuz. Sizinde efenim mubaraq olsun efenim Genişletmek için tıkla ... Eyw Mübarek ^^
VKUCUKSAHİN Üye jackalmami' Alıntı: Ee daha daha nörüyon kardeşim. Okul, mokul nasıl gidiyor ? Bayramın nasıl geçiyor ? Sen de bizim gibi pek haz edemeyenlerden misin Genişletmek için tıkla ... Okul iyi de mokul'a gelemedim daha Bayram düz geçiyo son sorunu anlamadım Evet başka sorusu olan
jackalmami' Alıntı: Ee daha daha nörüyon kardeşim. Okul, mokul nasıl gidiyor ? Bayramın nasıl geçiyor ? Sen de bizim gibi pek haz edemeyenlerden misin Genişletmek için tıkla ... Okul iyi de mokul'a gelemedim daha Bayram düz geçiyo son sorunu anlamadım Evet başka sorusu olan
VKUCUKSAHİN Üye DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm sayın gececiler... Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam sayın abim Bayramın mübarek olsun..
DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm sayın gececiler... Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam sayın abim Bayramın mübarek olsun..
jackalmami Üye İyi iyi düz geçmesi de bir ilerlemedir. O da güzel. Ben daha bişey anlamadım. Evden doğru düzgün çıktığım olmadı. Hiç gezemedim Bi sinemaya gidecektik o bile kısmet olmadı
İyi iyi düz geçmesi de bir ilerlemedir. O da güzel. Ben daha bişey anlamadım. Evden doğru düzgün çıktığım olmadı. Hiç gezemedim Bi sinemaya gidecektik o bile kısmet olmadı
DreaMagiC Üye tinasoft' Alıntı: ve aleyküm selam sayın abim Bayramın mübarek olsun.. Genişletmek için tıkla ... Vay kardeşim benim Seninde bayramın mübarek olsun özlettin kendini
tinasoft' Alıntı: ve aleyküm selam sayın abim Bayramın mübarek olsun.. Genişletmek için tıkla ... Vay kardeşim benim Seninde bayramın mübarek olsun özlettin kendini