doctorrr Üye jackalmami' Alıntı: O değilde birazdan kötü günler için sakladığım prestij'i içmek zorunda kalacağım Genişletmek için tıkla ... kaçak
jackalmami' Alıntı: O değilde birazdan kötü günler için sakladığım prestij'i içmek zorunda kalacağım Genişletmek için tıkla ... kaçak
jackalmami Üye He yaa. Geçenlerde içmeyen bir arkadaşım verdi ben de içmem demeyip bi köşeye sakladıydım. Belki ilerde mecbur kalırım diye. O gün bugünmüş
He yaa. Geçenlerde içmeyen bir arkadaşım verdi ben de içmem demeyip bi köşeye sakladıydım. Belki ilerde mecbur kalırım diye. O gün bugünmüş
VKUCUKSAHİN Üye jackalmami' Alıntı: O değilde birazdan kötü günler için sakladığım prestij'i içmek zorunda kalacağım Genişletmek için tıkla ... Neden, ben sigara içmem ama Davidoff paketim var
jackalmami' Alıntı: O değilde birazdan kötü günler için sakladığım prestij'i içmek zorunda kalacağım Genişletmek için tıkla ... Neden, ben sigara içmem ama Davidoff paketim var
jackalmami Üye Eve girerken almayı unuttum ve şuan 2 dal var. Her türlü bitecek. Çerçeveletip duvara mı astın ne yapacaksın ?
Eve girerken almayı unuttum ve şuan 2 dal var. Her türlü bitecek. Çerçeveletip duvara mı astın ne yapacaksın ?
jackalmami Üye O değilde aklıma pederin beni balkonda içerken görmesi ve küfür ede ede geri dönmesi aklıma geldi - - - Eklendi - - - Sizin evde içen yok mu da, nasıl sağ kaldı o paket? şaşırdım - - - Eklendi - - - Şu otobiyografi bölümüde iyi oldu hani. Şimdiden 50 adetten fazla post kasmışımdır
O değilde aklıma pederin beni balkonda içerken görmesi ve küfür ede ede geri dönmesi aklıma geldi - - - Eklendi - - - Sizin evde içen yok mu da, nasıl sağ kaldı o paket? şaşırdım - - - Eklendi - - - Şu otobiyografi bölümüde iyi oldu hani. Şimdiden 50 adetten fazla post kasmışımdır
VKUCUKSAHİN Üye jackalmami' Alıntı: O değilde aklıma pederin beni balkonda içerken görmesi ve küfür ede ede geri dönmesi aklıma geldi - - - Eklendi - - - Sizin evde içen yok mu da, nasıl sağ kaldı o paket? şaşırdım Genişletmek için tıkla ... Daha görmediler
jackalmami' Alıntı: O değilde aklıma pederin beni balkonda içerken görmesi ve küfür ede ede geri dönmesi aklıma geldi - - - Eklendi - - - Sizin evde içen yok mu da, nasıl sağ kaldı o paket? şaşırdım Genişletmek için tıkla ... Daha görmediler
jackalmami Üye Sen de de iyi manyaklık varmış. İçmeyeceğin şeyi ne diye görünüşü için alırsın ki -Abi bana bir pilav ama mumyalansın. + o nasıl oluyor la - Çok hoşuma gitti de eve saklayacam
Sen de de iyi manyaklık varmış. İçmeyeceğin şeyi ne diye görünüşü için alırsın ki -Abi bana bir pilav ama mumyalansın. + o nasıl oluyor la - Çok hoşuma gitti de eve saklayacam
cukuleaks Üye Selamunaleykum gençler. Pınar ablayla esra ablanın videosuna altyazı ekledim görmek isteyen varmı
jackalmami Üye Çok şükür kardeşim benim Sen nasılsın ? - - - Eklendi - - - Aleyküm selam da mobilim, izleyemem Yarın belki
Çok şükür kardeşim benim Sen nasılsın ? - - - Eklendi - - - Aleyküm selam da mobilim, izleyemem Yarın belki
VKUCUKSAHİN Üye jackalmami' Alıntı: Sen de de iyi manyaklık varmış. İçmeyeceğin şeyi ne diye görünüşü için alırsın ki -Abi bana bir pilav ama mumyalansın. + o nasıl oluyor la - Çok hoşuma gitti de eve saklayacam Genişletmek için tıkla ... Hahaha hiç sorma
jackalmami' Alıntı: Sen de de iyi manyaklık varmış. İçmeyeceğin şeyi ne diye görünüşü için alırsın ki -Abi bana bir pilav ama mumyalansın. + o nasıl oluyor la - Çok hoşuma gitti de eve saklayacam Genişletmek için tıkla ... Hahaha hiç sorma
cukuleaks Üye jackalmami' Alıntı: Çok şükür kardeşim benim Sen nasılsın ? - - - Eklendi - - - Aleyküm selam da mobilim, izleyemem Yarın belki Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sen nassın Mobil link atarım sorun yok
jackalmami' Alıntı: Çok şükür kardeşim benim Sen nasılsın ? - - - Eklendi - - - Aleyküm selam da mobilim, izleyemem Yarın belki Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sen nassın Mobil link atarım sorun yok
cukuleaks Üye jackalmami' Alıntı: Sen de de iyi manyaklık varmış. İçmeyeceğin şeyi ne diye görünüşü için alırsın ki -Abi bana bir pilav ama mumyalansın. + o nasıl oluyor la - Çok hoşuma gitti de eve saklayacam Genişletmek için tıkla ... babam aynen böyle bi insan. - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Hoş geldiniz kuzum ve İsmail Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
jackalmami' Alıntı: Sen de de iyi manyaklık varmış. İçmeyeceğin şeyi ne diye görünüşü için alırsın ki -Abi bana bir pilav ama mumyalansın. + o nasıl oluyor la - Çok hoşuma gitti de eve saklayacam Genişletmek için tıkla ... babam aynen böyle bi insan. - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Hoş geldiniz kuzum ve İsmail Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
MasteLaa Üye tinasoft' Alıntı: Hoş geldiniz kuzum ve İsmail Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum kuzu naber