Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

[video=youtube;lcZn8gMqDg4]http://www.youtube.com/watch?v=lcZn8gMqDg4[/video]

Tepkiler: -efşan
Hayatta zaten çok kısa değil mi be Orhan? Takma kafaya

- - - Eklendi - - -

Ve aleyküm selam. Hoş geldin abim. Nasılsın iyi misin ?
Ben de biraz önce seni düşünüyordum. Hep buralarda ol abi. Kafa dağıtmaya birebir

iyilik anafor bey sen nasılsın

normal seryinde be muhammet abi maxicep olmaadan olmazmış bu bayram bunu anladıö

bayram konum üst konu olmuş

- - - Eklendi - - -

nede çabuk büyüyorlar

Olacak maalesef

Yalnız abi bi düzeltme yapacağım izninle. Hüsnücan'da bunu hep yapıyor ama Selamün aleyküm demek daha doğruymuş. Sebebini tam hatırlamıyorum ama tekil çoğul meselesiydi herhalde

- - - Eklendi - - -

Ne o büyüyünler dj ?

konularım bayram konum üst konu olmuş bende şimdi gördüm :/

Geçici üstlükten, geçici güzellikten ve bir de geçici samimiyetten bi cacık olmaz.

Selamın aleyküm diyorsunuz ya Hüsnücan. Doğrusu Selamün aleyküm'müş diyorum. Onunda bir sakıncası yok herhalde ama çoğul oluyormuş bu şekilde ve daha uygunmuş. Hatırladığım kadarıyla

Selamın aleyküm diyorsunuz ya Hüsnücan. Doğrusu Selamün aleyküm'müş diyorum. Onunda bir sakıncası yok herhalde ama çoğul oluyormuş bu şekilde ve daha uygunmuş. Hatırladığım kadarıyla

Bundan sonra öyle derim kardeşim, bilmiyordum. Saolasın

-efşan

Üye
Şükürler olsun iyiyim Kardeşim. Sen nasılsın İnşallah. Elimden geldiğince, gücümün yettiğince dostlarımlayım, İnşallah.

- - - Eklendi - - -

iyilik anafor bey sen nasılsın

normal seryinde be muhammet abi maxicep olmaadan olmazmış bu bayram bunu anladıö

Teşekkür ederim, Ototstopçu Bey. Siz nasılsınız İnşallah?

Bu saatlerde bazen edebiyat pırtar, bazen saçmalar, bazen de resmi olurum dj. Yani geceleri kaybediyorum nedense kendimi. Mazur gör

Ben de iyiyim abi çok şükür. İyi olmasakta iyiyiz işte. Belki kabul olur

Ne demek kardeşim. Rica ederim

Cümleten hayırlı geceler

-efşan

Üye
Olacak maalesef

Yalnız abi bi düzeltme yapacağım izninle. Hüsnücan'da bunu hep yapıyor ama Selamün aleyküm demek daha doğruymuş. Sebebini tam hatırlamıyorum ama tekil çoğul meselesiydi herhalde

Danışmak lazım bir. Doğruluğu kesinse neden olmasın Kardeşim.

Sana da hayırlı gecelerde o nasıl bi nick öyle. Tırstım :aman: