sLeepLe Üye MrCommanDTr' Alıntı: etmez miyiz abi Kocaeli de ne taraftasın haftada iki gün geçiyorum kocaeliden - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Gölcükteyim kardeşim neden geçiyosun o kadar
MrCommanDTr' Alıntı: etmez miyiz abi Kocaeli de ne taraftasın haftada iki gün geçiyorum kocaeliden - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Gölcükteyim kardeşim neden geçiyosun o kadar
MasteLaa Üye MrCommanDTr' Alıntı: ben solladım hepinizi Genişletmek için tıkla ... Ben atağa mı kalksam Pondusss' Alıntı: bakıcaz artık gece geçerken uğradım Genişletmek için tıkla ... Vay vay deseydin dondurma ayarlardım şoklatıp yollardık ya Gece de olsa insan der ama sLeepLe' Alıntı: aynen tanışmak iyi oldu Genişletmek için tıkla ... Evet
MrCommanDTr' Alıntı: ben solladım hepinizi Genişletmek için tıkla ... Ben atağa mı kalksam Pondusss' Alıntı: bakıcaz artık gece geçerken uğradım Genişletmek için tıkla ... Vay vay deseydin dondurma ayarlardım şoklatıp yollardık ya Gece de olsa insan der ama sLeepLe' Alıntı: aynen tanışmak iyi oldu Genişletmek için tıkla ... Evet
jackalmami Üye İşin esprisi zaten orda ki onu demesem kimse anlamayacak. Forumda zaten anlaşılmayan adam olarak adım çıktı
İşin esprisi zaten orda ki onu demesem kimse anlamayacak. Forumda zaten anlaşılmayan adam olarak adım çıktı
Amaru Shady Üye tinasoft' Alıntı: Bak ajan dellendirme beni Genişletmek için tıkla ... sen dellendirme. bi mention atar insan, beklettin o kadar beni. dersi boşuna mı astım ben
tinasoft' Alıntı: Bak ajan dellendirme beni Genişletmek için tıkla ... sen dellendirme. bi mention atar insan, beklettin o kadar beni. dersi boşuna mı astım ben
MrCommanDTr Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: bu yarışta istediğin kadar önde olabilirsin canavar Genişletmek için tıkla ... yok yok silinicek onlar az kaldı tarihleri kardeşim Süleyman fena yahu banı açılıyor bir bakıyorum yine banlanmış Canavar tabi N9 - - - Eklendi - - - sLeepLe' Alıntı: Gölcükteyim kardeşim neden geçiyosun o kadar Genişletmek için tıkla ... sakaryaya gidip geliyorum abi üniversiteye.
Pondusss' Alıntı: bu yarışta istediğin kadar önde olabilirsin canavar Genişletmek için tıkla ... yok yok silinicek onlar az kaldı tarihleri kardeşim Süleyman fena yahu banı açılıyor bir bakıyorum yine banlanmış Canavar tabi N9 - - - Eklendi - - - sLeepLe' Alıntı: Gölcükteyim kardeşim neden geçiyosun o kadar Genişletmek için tıkla ... sakaryaya gidip geliyorum abi üniversiteye.
-efşan Üye MasteLaa' Alıntı: Can dediğin nedir ki abim bizim olmadıkça Burası senle güzel abim bu konu seninle şenleniyor Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kardeşim.
MasteLaa' Alıntı: Can dediğin nedir ki abim bizim olmadıkça Burası senle güzel abim bu konu seninle şenleniyor Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kardeşim.
MrCommanDTr Emekli Yönetici MasteLaa' Alıntı: Ben atağa mı kalksam Vay vay deseydin dondurma ayarlardım şoklatıp yollardık ya Gece de olsa insan der ama Evet Genişletmek için tıkla ... aman sen dur ataklanma sen istesen de ceza alamazsın kardeşim bünyene ters
MasteLaa' Alıntı: Ben atağa mı kalksam Vay vay deseydin dondurma ayarlardım şoklatıp yollardık ya Gece de olsa insan der ama Evet Genişletmek için tıkla ... aman sen dur ataklanma sen istesen de ceza alamazsın kardeşim bünyene ters
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Ben atağa mı kalksam Vay vay deseydin dondurma ayarlardım şoklatıp yollardık ya Gece de olsa insan der ama Evet Genişletmek için tıkla ... rahatsız etmek istemedim artı şarj da yok gibi bi şeydi.
MasteLaa' Alıntı: Ben atağa mı kalksam Vay vay deseydin dondurma ayarlardım şoklatıp yollardık ya Gece de olsa insan der ama Evet Genişletmek için tıkla ... rahatsız etmek istemedim artı şarj da yok gibi bi şeydi.
MasteLaa Üye jackalmami' Alıntı: İşin esprisi zaten orda ki onu demesem kimse anlamayacak. Forumda zaten anlaşılmayan adam olarak adım çıktı Genişletmek için tıkla ... Anlıyorum
jackalmami' Alıntı: İşin esprisi zaten orda ki onu demesem kimse anlamayacak. Forumda zaten anlaşılmayan adam olarak adım çıktı Genişletmek için tıkla ... Anlıyorum
VKUCUKSAHİN Üye Pondusss' Alıntı: sen dellendirme. bi mention atar insan, beklettin o kadar beni. dersi boşuna mı astım ben Genişletmek için tıkla ... Hocana ne biçim konusuyon loo
Pondusss' Alıntı: sen dellendirme. bi mention atar insan, beklettin o kadar beni. dersi boşuna mı astım ben Genişletmek için tıkla ... Hocana ne biçim konusuyon loo
sLeepLe Üye MrCommanDTr' Alıntı: yok yok silinicek onlar az kaldı tarihleri kardeşim Süleyman fena yahu banı açılıyor bir bakıyorum yine banlanmış Canavar tabi N9 - - - Eklendi - - - sakaryaya gidip geliyorum abi üniversiteye. Genişletmek için tıkla ... N9 almayı bende istedim ama symbiandan vazgeçemedim modlamak hoşuma gidiyo belki 2.telefon olarak alabilirim ama lumia düşünüyorum hangi bölüm?
MrCommanDTr' Alıntı: yok yok silinicek onlar az kaldı tarihleri kardeşim Süleyman fena yahu banı açılıyor bir bakıyorum yine banlanmış Canavar tabi N9 - - - Eklendi - - - sakaryaya gidip geliyorum abi üniversiteye. Genişletmek için tıkla ... N9 almayı bende istedim ama symbiandan vazgeçemedim modlamak hoşuma gidiyo belki 2.telefon olarak alabilirim ama lumia düşünüyorum hangi bölüm?
MrCommanDTr Emekli Yönetici jackalmami' Alıntı: İşin esprisi zaten orda ki onu demesem kimse anlamayacak. Forumda zaten anlaşılmayan adam olarak adım çıktı Genişletmek için tıkla ... kim dedi onu kim o göster bana onu
jackalmami' Alıntı: İşin esprisi zaten orda ki onu demesem kimse anlamayacak. Forumda zaten anlaşılmayan adam olarak adım çıktı Genişletmek için tıkla ... kim dedi onu kim o göster bana onu
Amaru Shady Üye MrCommanDTr' Alıntı: yok yok silinicek onlar az kaldı tarihleri kardeşim Süleyman fena yahu banı açılıyor bir bakıyorum yine banlanmış Canavar tabi N9 - - - Eklendi - - - sakaryaya gidip geliyorum abi üniversiteye. Genişletmek için tıkla ... garip biri oldu Süleyman MasteLaa' Alıntı: 10 Genişletmek için tıkla ...
MrCommanDTr' Alıntı: yok yok silinicek onlar az kaldı tarihleri kardeşim Süleyman fena yahu banı açılıyor bir bakıyorum yine banlanmış Canavar tabi N9 - - - Eklendi - - - sakaryaya gidip geliyorum abi üniversiteye. Genişletmek için tıkla ... garip biri oldu Süleyman MasteLaa' Alıntı: 10 Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye tinasoft' Alıntı: Valla abim giremiyorum eskisi gibi dersler çok.. Özlemişim seni Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı Kardeşim. Önemli olan derslerin tabi. Ben de seni özledim cidden.
tinasoft' Alıntı: Valla abim giremiyorum eskisi gibi dersler çok.. Özlemişim seni Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı Kardeşim. Önemli olan derslerin tabi. Ben de seni özledim cidden.
MrCommanDTr Emekli Yönetici jackalmami' Alıntı: Süleyman'a şamar oğlanı diyorlar ama Genişletmek için tıkla ... öyle oldu valla