Metin MF Üye namazda uyuya kalmazsam iyi valla - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Neyse iyi geceler diliyorum biraz moralim bozuldu nedense kendinize iyi bakın abilerim,kardeşlerim tatlı rüyalar.. Genişletmek için tıkla ... noldu yahu?
namazda uyuya kalmazsam iyi valla - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Neyse iyi geceler diliyorum biraz moralim bozuldu nedense kendinize iyi bakın abilerim,kardeşlerim tatlı rüyalar.. Genişletmek için tıkla ... noldu yahu?
codblackops2 Üye ben kaçar diyordumki 1e kadar maxide takılır sonra az müzik dinler yatarım diyordum ama müzik yalan oldu herkese iyi geceler
ben kaçar diyordumki 1e kadar maxide takılır sonra az müzik dinler yatarım diyordum ama müzik yalan oldu herkese iyi geceler
jackalmami Üye Bu ne moral arkadaş, herkesin ki bozuluyor - - - Eklendi - - - İyi geceler Fatih kendine iyi bak
MrCommanDTr Emekli Yönetici DreaMagiC' Alıntı: Benimki keyiften değil aslında kardeşim azap kendine iyi bak. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim
DreaMagiC' Alıntı: Benimki keyiften değil aslında kardeşim azap kendine iyi bak. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim
MrCommanDTr Emekli Yönetici jackalmami' Alıntı: Başka şeylerle uğraşıyordum da Can, o yüzden. Mobilik zaten başlı başına bela. Alıntı bile yapamıyorum. Genişletmek için tıkla ... zulüm zulüm bilmez miyim
jackalmami' Alıntı: Başka şeylerle uğraşıyordum da Can, o yüzden. Mobilik zaten başlı başına bela. Alıntı bile yapamıyorum. Genişletmek için tıkla ... zulüm zulüm bilmez miyim
MrCommanDTr Emekli Yönetici MasteLaa' Alıntı: Neyse iyi geceler diliyorum biraz moralim bozuldu nedense kendinize iyi bakın abilerim,kardeşlerim tatlı rüyalar.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim ne oldu yahu
MasteLaa' Alıntı: Neyse iyi geceler diliyorum biraz moralim bozuldu nedense kendinize iyi bakın abilerim,kardeşlerim tatlı rüyalar.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim ne oldu yahu
doctorrr Üye jackalmami' Alıntı: Hayırlı geceler Yunus Genişletmek için tıkla ... ben burdayım yalnız
MrCommanDTr Emekli Yönetici ben de bari oyuna gireyim biraz sıkıntı bastı hepten uykum kaçsın.. Cümleten hayırlı geceler,hayırlı bayramlar.. - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: ben burdayım yalnız Genişletmek için tıkla ... Git artık
ben de bari oyuna gireyim biraz sıkıntı bastı hepten uykum kaçsın.. Cümleten hayırlı geceler,hayırlı bayramlar.. - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: ben burdayım yalnız Genişletmek için tıkla ... Git artık
Metin MF Üye MrCommanDTr' Alıntı: ben de bari oyuna gireyim biraz sıkıntı bastı hepten uykum kaçsın.. Cümleten hayırlı geceler,hayırlı bayramlar.. - - - Eklendi - - - Git artık Genişletmek için tıkla ...
MrCommanDTr' Alıntı: ben de bari oyuna gireyim biraz sıkıntı bastı hepten uykum kaçsın.. Cümleten hayırlı geceler,hayırlı bayramlar.. - - - Eklendi - - - Git artık Genişletmek için tıkla ...
jackalmami Üye Ben de gidecem aslında da şu sandalyede bişey var. Buna oturunca nedense içtikçe içesim geliyor. Bu 5. Sigaram
Ben de gidecem aslında da şu sandalyede bişey var. Buna oturunca nedense içtikçe içesim geliyor. Bu 5. Sigaram
MrCommanDTr Emekli Yönetici Atilla Taş ı yunanistan a kakalamak,yunanlara denize dökmekten sonra yaptığımız en büyük eziyet Metin,zaten adamlar iflas etti - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Atilla Taş ı yunanistan a kakalamak,yunanlara denize dökmekten sonra yaptığımız en büyük eziyet Metin,zaten adamlar iflas etti - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...