Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Şu İstanbul var ya Şu İstanbul. Neyse.. Gelinde görürsün

MasteLaa

Üye

dünyan değişir burada emin ol kardeşim
Şehri biliyorum hemen hemen Bursa,İzmir,Ankara tutturursam yabancılık çekmem de İstanbul'da çok insan var ve doğru insanı bulmak Maraş'tan daha zor abim ve bu da çok önemli benim için

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Şu İstanbul var ya Şu İstanbul. Neyse.. Gelinde görürsün

aslında güzel de içinde O nu güzel yapan şeyler olduğunda sadece yoksa çekilmez burası.

- - - Eklendi - - -

Şehri biliyorum hemen hemen Bursa,İzmir,Ankara tutturursam yabancılık çekmem de İstanbul'da çok insan var ve doğru insanı bulmak Maraş'tan daha zor abim ve bu da çok önemli benim için

kardeşim istanbul yanlış insanlar şehri malesef

doctorrr

Üye
ulan sivrisinek sana çektiğim kalayları bi anlasan bütün aşireti toplar beni sıtma edene kadar abanırsınız...

MasteLaa

Üye

aslında güzel de içinde O nu güzel yapan şeyler olduğunda sadece yoksa çekilmez burası.

- - - Eklendi - - -

kardeşim istanbul yanlış insanlar şehri malesef
Doğruyu bulursak çok güzel olur bence abim.Ben şimdiden yüzünüzü görmeden bulduysam ne şanslıyım demek ki

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Bir şey geldi aklıma acaba o mu diye de değilmiş abim Senin kadar ince düşünemiyorum

Yılların tecrübesi tabi

- - - Eklendi - - -

Bizde o da yok

Bayramdan sonra 603 alıcam inşallah

inşallah kardeşim.

- - - Eklendi - - -

ulan sivrisinek sana çektiğim kalayları bi anlasan bütün aşireti toplar beni sıtma edene kadar abanırsınız...

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Doğruyu bulursak çok güzel olur bence abim.Ben şimdiden yüzünüzü görmeden bulduysam ne şanslıyım demek ki

Öyle kardeşim dediğim gibi içinde onu güzelleştirecek birşey olmadıktan sonra,saraylar zindan,denizler çöl olur adama

doctorrr

Üye
the system has failed...seeeniii yeeeniiiceeem iiiistaaanbuuul!! Bu türkiyedeki ilk protest harekettir