greenmile
Üye
evet kusura bakma ama artık böyle hep ben uyarı alıyorum demin adamın birisine allah sana akıl fikir versin dedim diye uyarı aldım
bi ondan oncekine de şakasına be.be dedim diye uyarı aldım yeter artık.
senle bi problemıım yok yanlıs anlama ama artık böyle bundan sonra kimseye acımıcagım hep kaybeden ben oluyom
yaaa heyacan oluyo ama
Öpebilirsin tabi kafana yattı mı söylediğim
Edersen et kardeşim istersen bunu da et,daha ağır şeyler duymak istíyorsan soyle yazayım onu da et kusura falan da bakmam tuhaf tuhaf ıs yapıyorsunuz.Kardesıme 2 takılamayacaksam yerım boyle ısı yanı.Ayrıca o mesajımı uygunsuz dıye sılecek moderator var mı onu da merak edıyorum.
Ha sana tavsıyem kendı sorunları baskalarını bulastırmadan cozersen cok daha akıllıca bır ıs yapmıs olursun kardesım.Sımdı ıstedıgın gıbı sıkayet edebılırsın.Dedıgım gıbı daha sıkayet etmek ıstersen ben burdayım soyle sana sıkayetlık mesajlar yazarım sorun degıl.
- - - Eklendi - - -
Heyecanlanacak ne var o da ınsan sende ınsan
Tamam reis anladım, yarın akşam yine buradayım ben sorun olmazsa beklerimgüzel valla. Nasıl olsa bugün olmadı yarında var...ortamın nasıl bi yer olduğunu hafif tasvir edeyim.. Köyü bilirsin ama kasaba olanı.. Ha şimdi evin önünde yol var geniş havlu var. Tanıdık tanımadık kim varsa ışte kızlardan.. Göz göze geldiğimiz kızla bizimkilerle birlikte oynuyo. Mantık olarak bizimkileri tanıyo ama kim...? Bu gece detaylıca diğer aile fertlerinden öğrenim sonra seni pm yağmuruna boğarım.. Çirkin kızlar bile bi başka olmuş
bir de fidayda çalıyo sazcı oradanda işaret geliyo oyna diye.. Kızlada yan yana geliyorum.. Kıza bakıyorum tabi tebessüm oda bakıyor o nasıl bi tebessüm sanki aşk şarabımı ictim ne? Öyle ışte
Sen piste bi çık o varken bak nasıl tanışmaya zemin oluyo heyecan filan kalmaz
Hahahagüldürdün bak gece gece
Tamam reis anladım, yarın akşam yine buradayım ben sorun olmazsa beklerim
Hayırlısı diyelim o zaman osmanımgüzel fikir uygularım bugün zaten uyumak yok sabaha kadar..Şuan mobilim ama gözümde orada.
- - - Eklendi - - -
hani tamam tip var. Çektik şu soğukta incecik gömlek altta pantolunun altında bir şey yok hafif titreyiş. Bu arada kızı gördüm gariban kolları kısa kolları kollarına sürttüyo ceket olsaydi walla verecektim..
- - - Eklendi - - -
bende burdayım bu gece reyiz
anlından öpebilir miyim?
- - - Eklendi - - -
tanıştık..yaş 18 lise bitti. Ygs hazırlığı.. sen ?
Hayırlısı diyelim o zaman osmanım
Hemen bi koşu kap gel ya da bul birindenhani tamam tip var. Çektik şu soğukta incecik gömlek altta pantolunun altında bir şey yok hafif titreyiş. Bu arada kızı gördüm gariban kolları kısa kolları kollarına sürttüyo ceket olsaydi walla verecektim..
güzel fikir uygularım bugün zaten uyumak yok sabaha kadar..Şuan mobilim ama gözümde orada.
- - - Eklendi - - -
hani tamam tip var. Çektik şu soğukta incecik gömlek altta pantolunun altında bir şey yok hafif titreyiş. Bu arada kızı gördüm gariban kolları kısa kolları kollarına sürttüyo ceket olsaydi walla verecektim..
- - - Eklendi - - -
bende burdayım bu gece reyiz
Bunlar uzun mevzular osman kardeşim özelden konuşuruz bunları baya. Burda laf kalabalığı olurhayırlısı... Taner ağ birşey soracağım. Sen işi ilerletmişsin kız konusunda.. Sende heyecan kalmamış.. Iki kız birden idare nasıl edilir?
Hemen bi koşu kap gel ya da bul birinden
Düğün daha bitmiyor mu saat kaç oldu olum
Hadi gençler muhabbetinize doyum olmaz,baba yorgun yatar.Keyifli muhabbetler sizlere
Hayırlı geceler hocam Allah rahatlık versin iyi uykular
Düğün daha bitmiyor mu saat kaç oldu olum
Hadi gençler muhabbetinize doyum olmaz,baba yorgun yatar.Keyifli muhabbetler sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?