_dumanist_ Üye xkadir61' Alıntı: ben kaçtım, herkese iyi geceler. kalın sağlıcakla, ben yokken yaramazlık yapmayın buralarda. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler...
xkadir61' Alıntı: ben kaçtım, herkese iyi geceler. kalın sağlıcakla, ben yokken yaramazlık yapmayın buralarda. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler...
xkadir61 Üye _dumanist_' Alıntı: İyi geceler... Genişletmek için tıkla ... sanada senin aklın başında ,yaramazlık yaparlarsa çek kulaklarını
_dumanist_' Alıntı: İyi geceler... Genişletmek için tıkla ... sanada senin aklın başında ,yaramazlık yaparlarsa çek kulaklarını
_dumanist_ Üye xkadir61' Alıntı: sanada senin aklın başında ,yaramazlık yaparlarsa çek kulaklarını Genişletmek için tıkla ... Tamam, sen merak etme
xkadir61' Alıntı: sanada senin aklın başında ,yaramazlık yaparlarsa çek kulaklarını Genişletmek için tıkla ... Tamam, sen merak etme
Nazy Üye _dumanist_' Alıntı: Yok malesef... Sen nasılsın nazy? Genişletmek için tıkla ... cin gibiyim mservank' Alıntı: Aleykümselam ,iyiyiz Ben biraz uykuluyum. Siz nasılsınız gececiler? Genişletmek için tıkla ... güzel bir şarkı aç biraz bonfile bir parça eski fransız şarabı keyfin yerine gelir
_dumanist_' Alıntı: Yok malesef... Sen nasılsın nazy? Genişletmek için tıkla ... cin gibiyim mservank' Alıntı: Aleykümselam ,iyiyiz Ben biraz uykuluyum. Siz nasılsınız gececiler? Genişletmek için tıkla ... güzel bir şarkı aç biraz bonfile bir parça eski fransız şarabı keyfin yerine gelir
Praetor Emekli Yönetici Nazy' Alıntı: bu gece herkes olsun burda hatta hızımızı alamayıp praetor282 arkadaşımızın dediği gibi msn görüşmeleri okey turnuvaları falan düzenleriz bugün cuma yarın tatilll Genişletmek için tıkla ... Okey mi?! Biri okey mi dedi?.. Favori oyunum! Hadi oynayalım!!!
Nazy' Alıntı: bu gece herkes olsun burda hatta hızımızı alamayıp praetor282 arkadaşımızın dediği gibi msn görüşmeleri okey turnuvaları falan düzenleriz bugün cuma yarın tatilll Genişletmek için tıkla ... Okey mi?! Biri okey mi dedi?.. Favori oyunum! Hadi oynayalım!!!
Praetor Emekli Yönetici Nazy' Alıntı: okey oynayacak varmı 1. benim 4 kişiyi tamamlarsak oynarız Genişletmek için tıkla ... 2. sensin nazy kardeş
Nazy' Alıntı: okey oynayacak varmı 1. benim 4 kişiyi tamamlarsak oynarız Genişletmek için tıkla ... 2. sensin nazy kardeş