Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Espri olsun diye söylemiştim zaten taner Hiç öyle şey olur mu? Zaten o tür mesajların sondaki bedduasını okumadan direk siliyorum
En iyisi ben okumuyorum bile. Allahtan aylardır kimse atmıyor rahatım bazen sövesim geliyor arkadaş

Ne biliyim bu aralar mesajların kime ve neye dendiğini anlamıyorsun ya dil bilgisi sorununu çözer diye düşünmüştüm

CABBAR

Üye

En iyisi ben okumuyorum bile. Allahtan aylardır kimse atmıyor rahatım bazen sövesim geliyor arkadaş

Mesela 15 kişiye gönder diyor ya sana gönderen kişiye 15 tane atacaksın

- - - Eklendi - - -

Ne biliyim bu aralar mesajların kime ve neye dendiğini anlamıyorsun ya dil bilgisi sorununu çözer diye düşünmüştüm

Ben sonradan geldim ya konuyu bilmiyorum üstad bi de seni anlamak biraz aşıyor beni

Face te bunlara inananlar dolu. Geri zekalılar
Bunların beyni için üstüne para veriyorlarmış diye duydum

Beni herkes anlayamıyor nedense. Acaba sorun bende mi

Ben sonradan geldim ya konuyu bilmiyorum üstad bi de seni anlamak biraz aşıyor beni
mami nin beyni normal bi insandan daha ileri seviyede olduğu için birşey söylediğinde biz anca yarım saat sonra anlıyoruz ne demek istediğini

CABBAR

Üye

mami nin beyni normal bi insandan daha ileri seviyede olduğu için birşey söylediğinde biz anca yarım saat sonra anlıyoruz ne demek istediğini

Bak Taner beni hemen anladı bende onu anladım Muhammed farklısın biraz

Farkımız tarzımız diyerekten kapatıyoruz konuyu. Ben böyle övücü sözlere gelemıyorum pek. Ahanda suratım kızardı

CABBAR

Üye
Ben bi 18.5 dakika sonra geliyorum

Bugün komşumuza loto dan 5 milyon çıkmış. Yanında katıla katıla kahkaha attım ki benimde başıma gelsin. Bkz. Gülme komşuna gelir başına.

Anladınız demi beni.