Kingmortall Üye rabbace' Alıntı: abi senin isim neydi Genişletmek için tıkla ... sait abi polis tanıdık
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: aamiiinnn cümlemizi Genişletmek için tıkla ... ha bide mami hastaneye gidecek olursan sana erkek hemşire göndersinler
jackalmami' Alıntı: aamiiinnn cümlemizi Genişletmek için tıkla ... ha bide mami hastaneye gidecek olursan sana erkek hemşire göndersinler
Kingmortall Üye jackalmami' Alıntı: boşuna mı kırmızı yazı kullanıyorum sanıyorsun Genişletmek için tıkla ... yıl başında uğur getirir hocam
jackalmami' Alıntı: boşuna mı kırmızı yazı kullanıyorum sanıyorsun Genişletmek için tıkla ... yıl başında uğur getirir hocam
ismail Üye jackalmami' Alıntı: boşuna mı kırmızı yazı kullanıyorum sanıyorsun Genişletmek için tıkla ... Bu güzeldi abi otobüste olmasam kahkaha atardım
jackalmami' Alıntı: boşuna mı kırmızı yazı kullanıyorum sanıyorsun Genişletmek için tıkla ... Bu güzeldi abi otobüste olmasam kahkaha atardım
CABBAR Üye Kingmortall' Alıntı: sait abi polis tanıdık Genişletmek için tıkla ... Yabancı değil yani iyi iyi kıyak geçer bize ban da yemeyiz
Kingmortall' Alıntı: sait abi polis tanıdık Genişletmek için tıkla ... Yabancı değil yani iyi iyi kıyak geçer bize ban da yemeyiz
1STayTRue35 Üye rabbace' Alıntı: 35 ızmir, TR türkiye desek. 1ST de ıngilizcedeki first olsa Genişletmek için tıkla ... bak çıkarıyorsun işte yavaş yavaş
rabbace' Alıntı: 35 ızmir, TR türkiye desek. 1ST de ıngilizcedeki first olsa Genişletmek için tıkla ... bak çıkarıyorsun işte yavaş yavaş
Kingmortall Üye rabbace' Alıntı: Yabancı değil yani iyi iyi kıyak geçer bize ban da yemeyiz Genişletmek için tıkla ... yok yok ben söylerim kayırtır seni
rabbace' Alıntı: Yabancı değil yani iyi iyi kıyak geçer bize ban da yemeyiz Genişletmek için tıkla ... yok yok ben söylerim kayırtır seni
CABBAR Üye İsmail' Alıntı: Bu güzeldi abi otobüste olmasam kahkaha atardım Genişletmek için tıkla ... Hayırlı yolculuk Efendim Angara yolcusu kalmasıın
İsmail' Alıntı: Bu güzeldi abi otobüste olmasam kahkaha atardım Genişletmek için tıkla ... Hayırlı yolculuk Efendim Angara yolcusu kalmasıın
Nextman Emekli Yönetici rabbace' Alıntı: Yabancı değil yani iyi iyi kıyak geçer bize ban da yemeyiz Genişletmek için tıkla ... tatlı tatlı sohbet edin yeter
rabbace' Alıntı: Yabancı değil yani iyi iyi kıyak geçer bize ban da yemeyiz Genişletmek için tıkla ... tatlı tatlı sohbet edin yeter
ismail Üye rabbace' Alıntı: Hayırlı yolculuk Efendim Angara yolcusu kalmasıın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür efenim Sabah 7:30 da yeni memleketimdeyim
rabbace' Alıntı: Hayırlı yolculuk Efendim Angara yolcusu kalmasıın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür efenim Sabah 7:30 da yeni memleketimdeyim
CABBAR Üye 1STayTRue35' Alıntı: yataşçı Genişletmek için tıkla ... Var ya resimlerde falan daha çözemedim yaa
ismail Üye jackalmami' Alıntı: bu saatte otobüste ne işin var. Fordçuluğu meslek mi edindin Genişletmek için tıkla ... Yok be abi okumaya gidiyoz ama sağ arka koltukta 2 tane güzel genç yaşıtım hanım var
jackalmami' Alıntı: bu saatte otobüste ne işin var. Fordçuluğu meslek mi edindin Genişletmek için tıkla ... Yok be abi okumaya gidiyoz ama sağ arka koltukta 2 tane güzel genç yaşıtım hanım var