Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Benzetmiş olabilirsin yada değiştirilmiş olabilir, aslına bakarsan pek bir bilgim yok... Sadece anlamca hoşnut bulduğum için burada duruyor! Üstüne araştırma yapmayıda hiç düşünmedim, gelip geçici bir şey çünkü... Yarın gelir başka bir anlamca hoşuma giden söz bulurum onu koyarım imzama, bu kadar basittir benim için!

Hiç keyfim yok bugün
Keşke hiç uyanmasaydım dediğim bir gün oldu :/

Hiç beklemediğim bir haber aldım...
Gececiler heralde bilgisayar başında uyuya kaldılar? Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor bugün...

--------------- Ekleme ---------------

Gidiyorum bende! Bilgisayarda bir işe yaramadı..
İyi geceler, tatlı rüyalar bilgisayar başında uyuyan maxiciler

sıkma canını yaa olur öyle arada...demek kolay tabii bize ama sen yine de gerçekten sıkma canını...

Nazy

Üye
buraya sadece gecemi mesaj atabiliyoruz

Nazy

Üye
yok yok gündüzde atıla biliyormuş tamam

Praetor

Emekli Yönetici

Peki peki kızma merak ettim sadece
Bu arada evet, gündüz de atılabiliyormuş... Çok garip... Ben gece geldiğinde aktifleşiyor falan zannediyordum

Nazy

Üye
bu gece herkes olsun burda
hatta hızımızı alamayıp praetor282 arkadaşımızın dediği gibi
msn görüşmeleri okey turnuvaları falan düzenleriz
bugün cuma yarın tatilll

İlk mesajı Ali yazdı. Lakin yukardaki kural gereği kazanan mservank oluyor. Tebrikler. 24 saat içerisinde 15 kontör hattına gönderilece mservank
Yarışmayı kazanan servan'a 2 gün gecikmeli olarak gönderilmesi sebebiyle 15 kontör faiziyle birlikte 20 kontör olarak mservank'nın hattına gönderilmiştir

Salihyet

Üye
gece varmısınız ? yokmusunuz ?

xkadir61

Üye
ben kaçtım, herkese iyi geceler. kalın sağlıcakla, ben yokken yaramazlık yapmayın buralarda.