BİN Kişinin ON Kişiyi Öldürmesi Trajedidir, Fakat ON Kişinin BİN Kişiyi Öldürmesi İse Stratejidir..
Bu Stalin'in sözü değil miydi?.. Bildiğim kadarıyla "a single death is a tragedy, a million deaths is a statistic" (tek bir kişinin ölümü trajedi , milyonlarca kişinin ölümü ise istatistiktir) şiklindeydi aslı...
Benzetmiş olabilirsin yada değiştirilmiş olabilir, aslına bakarsan pek bir bilgim yok... Sadece anlamca hoşnut bulduğum için burada duruyor! Üstüne araştırma yapmayıda hiç düşünmedim, gelip geçici bir şey çünkü... Yarın gelir başka bir anlamca hoşuma giden söz bulurum onu koyarım imzama, bu kadar basittir benim için!
Benzetmiş olabilirsin yada değiştirilmiş olabilir, aslına bakarsan pek bir bilgim yok... Sadece anlamca hoşnut bulduğum için burada duruyor! Üstüne araştırma yapmayıda hiç düşünmedim, gelip geçici bir şey çünkü... Yarın gelir başka bir anlamca hoşuma giden söz bulurum onu koyarım imzama, bu kadar basittir benim için!
bu gece herkes olsun burda
hatta hızımızı alamayıp praetor282 arkadaşımızın dediği gibi
msn görüşmeleri okey turnuvaları falan düzenleriz
bugün cuma yarın tatilll
Yarışmayı kazanan servan'a 2 gün gecikmeli olarak gönderilmesi sebebiyle 15 kontör faiziyle birlikte 20 kontör olarak mservank'nın hattına gönderilmiştir