MasteLaa Üye jackalmami' Alıntı: Öyle derler. İş hayatına atıldığın zaman çok duyacaksın bu lafı Genişletmek için tıkla ... Yırtık: İlk atlamından farklı olarak uyanık anlamına gelir,çok konuşan ve her lafa atlayan ve her konuda fikri olana denir
jackalmami' Alıntı: Öyle derler. İş hayatına atıldığın zaman çok duyacaksın bu lafı Genişletmek için tıkla ... Yırtık: İlk atlamından farklı olarak uyanık anlamına gelir,çok konuşan ve her lafa atlayan ve her konuda fikri olana denir
jackalmami Üye MasteLaa' Alıntı: Tabii Şu smiley sana yakışıyor ömer'im Ömer nasıl bu kadar düşünebilir onu düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... Düşünmek fazla iyi değildir. Aşırı dozda komalık eder adamı.
MasteLaa' Alıntı: Tabii Şu smiley sana yakışıyor ömer'im Ömer nasıl bu kadar düşünebilir onu düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... Düşünmek fazla iyi değildir. Aşırı dozda komalık eder adamı.
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Tabii Şu smiley sana yakışıyor ömer'im Ömer nasıl bu kadar düşünebilir onu düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... tabiiii
MasteLaa' Alıntı: Tabii Şu smiley sana yakışıyor ömer'im Ömer nasıl bu kadar düşünebilir onu düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... tabiiii
MasteLaa Üye crazy_oruc' Alıntı: bu daha tatlı Genişletmek için tıkla ... Evet bu daha tatlı diğeri zayıf,cılız
crazy_oruc Üye jackalmami' Alıntı: Bana ha bir de bana ( bu aralar taktım bu smile'a) Genişletmek için tıkla ... anlamadım
jackalmami' Alıntı: Bana ha bir de bana ( bu aralar taktım bu smile'a) Genişletmek için tıkla ... anlamadım
MasteLaa Üye jackalmami' Alıntı: Düşünmek fazla iyi değildir. Aşırı dozda komalık eder adamı. Genişletmek için tıkla ... Düşünmeden konuşalım en iyisi
jackalmami' Alıntı: Düşünmek fazla iyi değildir. Aşırı dozda komalık eder adamı. Genişletmek için tıkla ... Düşünmeden konuşalım en iyisi
jackalmami Üye MasteLaa' Alıntı: Yırtık: İlk atlamından farklı olarak uyanık anlamına gelir,çok konuşan ve her lafa atlayan ve her konuda fikri olana denir Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlardan teşekkür bekliyoruz.
MasteLaa' Alıntı: Yırtık: İlk atlamından farklı olarak uyanık anlamına gelir,çok konuşan ve her lafa atlayan ve her konuda fikri olana denir Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlardan teşekkür bekliyoruz.
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Tabii Şu smiley sana yakışıyor ömer'im Ömer nasıl bu kadar düşünebilir onu düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... düşüne düşüne buralara geldim zatem ayrıca o smıley yakşoyormu bana
MasteLaa' Alıntı: Tabii Şu smiley sana yakışıyor ömer'im Ömer nasıl bu kadar düşünebilir onu düşünüyordum Genişletmek için tıkla ... düşüne düşüne buralara geldim zatem ayrıca o smıley yakşoyormu bana
jackalmami Üye MasteLaa' Alıntı: Düşünmeden konuşalım en iyisi Genişletmek için tıkla ... 'aşırı doz' Türkçe hocan lena maya değildi demi
MasteLaa' Alıntı: Düşünmeden konuşalım en iyisi Genişletmek için tıkla ... 'aşırı doz' Türkçe hocan lena maya değildi demi
crazy_oruc Üye 15097' Alıntı: Mehmet senin yaramaz kardeslerin noldu? Genişletmek için tıkla ... uyuyorlar sessizliğin tadına varıyorum
15097' Alıntı: Mehmet senin yaramaz kardeslerin noldu? Genişletmek için tıkla ... uyuyorlar sessizliğin tadına varıyorum
MasteLaa Üye jackalmami' Alıntı: Bana ha bir de bana ( bu aralar taktım bu smile'a) Genişletmek için tıkla ... Yalnız o smileyi yapan ne kadar acımasızsa artık tahta kurusu engebeli ve sert
jackalmami' Alıntı: Bana ha bir de bana ( bu aralar taktım bu smile'a) Genişletmek için tıkla ... Yalnız o smileyi yapan ne kadar acımasızsa artık tahta kurusu engebeli ve sert
15097 Üye jackalmami' Alıntı: Arkadaşlardan teşekkür bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... Atlamin ne oldugunu cozersem tesekkur edicem
jackalmami' Alıntı: Arkadaşlardan teşekkür bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... Atlamin ne oldugunu cozersem tesekkur edicem
OttomaN TigeR Üye codblackops2' Alıntı: düşüne düşüne buralara geldim zatem ayrıca o smıley yakşoyormu bana Genişletmek için tıkla ... bana da sen alıştırdin yakışıyor mu?
codblackops2' Alıntı: düşüne düşüne buralara geldim zatem ayrıca o smıley yakşoyormu bana Genişletmek için tıkla ... bana da sen alıştırdin yakışıyor mu?
jackalmami Üye MasteLaa' Alıntı: Yalnız o smileyi yapan ne kadar acımasızsa artık tahta kurusu engebeli ve sert Genişletmek için tıkla ... Bişey derdim ama uygun ortamda değiliz
MasteLaa' Alıntı: Yalnız o smileyi yapan ne kadar acımasızsa artık tahta kurusu engebeli ve sert Genişletmek için tıkla ... Bişey derdim ama uygun ortamda değiliz
MasteLaa Üye jackalmami' Alıntı: 'aşırı doz' Türkçe hocan lena maya değildi demi Genişletmek için tıkla ... Lena Meyer yahu o Yok o değil Hacı Muharrem Dilipak Dil anlatım,Mehmet Pak ise Edebiyat hocam
jackalmami' Alıntı: 'aşırı doz' Türkçe hocan lena maya değildi demi Genişletmek için tıkla ... Lena Meyer yahu o Yok o değil Hacı Muharrem Dilipak Dil anlatım,Mehmet Pak ise Edebiyat hocam