MasteLaa Üye crazy_oruc' Alıntı: rabia mi öyle bi komedyen varmı ki Genişletmek için tıkla ... Yok Ben özel konuşur gibi yazdım ya O benim için değerli
crazy_oruc' Alıntı: rabia mi öyle bi komedyen varmı ki Genişletmek için tıkla ... Yok Ben özel konuşur gibi yazdım ya O benim için değerli
Bluetoooth Üye .Doktor' Alıntı: al buyur gökçen abi Genişletmek için tıkla ... ben onu hepsini sen yedin diye demiştim
.Doktor' Alıntı: al buyur gökçen abi Genişletmek için tıkla ... ben onu hepsini sen yedin diye demiştim
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ne içiyon la sen bendeki kafa yapmıyo yolla banada. Genişletmek için tıkla ... Ahahahhaa
OttomaN TigeR' Alıntı: ne içiyon la sen bendeki kafa yapmıyo yolla banada. Genişletmek için tıkla ... Ahahahhaa
crazy_oruc Üye jackalmami' Alıntı: hangi komedyen yapmıyor bunu (yürkiye'de)başka şeyden anlamıyoruz ki biz. Milletin nabzna göre şerbet veriyorlar adamlar. Başka ne yapabilirler ki. Bizimkiler bundan anlıyor maalesef Genişletmek için tıkla ... aynen ama hepsi de yapmıyor yani mesela beyaz yapmıyor.
jackalmami' Alıntı: hangi komedyen yapmıyor bunu (yürkiye'de)başka şeyden anlamıyoruz ki biz. Milletin nabzna göre şerbet veriyorlar adamlar. Başka ne yapabilirler ki. Bizimkiler bundan anlıyor maalesef Genişletmek için tıkla ... aynen ama hepsi de yapmıyor yani mesela beyaz yapmıyor.
jackalmami Üye MasteLaa' Alıntı: Yok Ben özel konuşur gibi yazdım ya O benim için değerli Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Yok Ben özel konuşur gibi yazdım ya O benim için değerli Genişletmek için tıkla ...
codblackops2 Üye crazy_oruc' Alıntı: rabia mi öyle bi komedyen varmı ki Genişletmek için tıkla ... bak buna kahkaha attım
crazy_oruc' Alıntı: rabia mi öyle bi komedyen varmı ki Genişletmek için tıkla ... bak buna kahkaha attım
crazy_oruc Üye MasteLaa' Alıntı: Yok Ben özel konuşur gibi yazdım ya O benim için değerli Genişletmek için tıkla ... anladım
MasteLaa' Alıntı: Yok Ben özel konuşur gibi yazdım ya O benim için değerli Genişletmek için tıkla ... anladım
jackalmami Üye crazy_oruc' Alıntı: aynen ama hepsi de yapmıyor yani mesela beyaz yapmıyor. Genişletmek için tıkla ... O yüzden gişe rekorları kıramıyor değil mi?
crazy_oruc' Alıntı: aynen ama hepsi de yapmıyor yani mesela beyaz yapmıyor. Genişletmek için tıkla ... O yüzden gişe rekorları kıramıyor değil mi?
OttomaN TigeR Üye codblackops2' Alıntı: murat abi nickinı degstırmıs haberin var mi abi.kutlamalarda konu açtım Genişletmek için tıkla ... yok maalesef link eller misin's
codblackops2' Alıntı: murat abi nickinı degstırmıs haberin var mi abi.kutlamalarda konu açtım Genişletmek için tıkla ... yok maalesef link eller misin's
crazy_oruc Üye codblackops2' Alıntı: bak buna kahkaha attım Genişletmek için tıkla ... gel beraber atalım
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: murat abi nickinı degstırmıs haberin var mi abi.kutlamalarda konu açtım Genişletmek için tıkla ... Şimdi baktım ama enteresan Vatron'a çok alışmıştım
codblackops2' Alıntı: murat abi nickinı degstırmıs haberin var mi abi.kutlamalarda konu açtım Genişletmek için tıkla ... Şimdi baktım ama enteresan Vatron'a çok alışmıştım
jackalmami Üye 15097' Alıntı: Ben gideyim en iyisi Genişletmek için tıkla ... Köşede sessiz sessiz durursan tabii ki böyle olur. Atik ol biraz laflara balıklama atla bak bakalım böyle oluyor mu
15097' Alıntı: Ben gideyim en iyisi Genişletmek için tıkla ... Köşede sessiz sessiz durursan tabii ki böyle olur. Atik ol biraz laflara balıklama atla bak bakalım böyle oluyor mu
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ne içiyon la sen bendeki kafa yapmıyo yolla banada. Genişletmek için tıkla ... oğlum biz namaz gılöıyok oruç tutmuyok e zekatta vermiyok haccada gitmedşj ne biçim adamlsrız la biz gurkaan
OttomaN TigeR' Alıntı: ne içiyon la sen bendeki kafa yapmıyo yolla banada. Genişletmek için tıkla ... oğlum biz namaz gılöıyok oruç tutmuyok e zekatta vermiyok haccada gitmedşj ne biçim adamlsrız la biz gurkaan