Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

tragedie

Emekli Yönetici
siyasi kişilik olarak burada pek dile getirilmiyor.kendisi askeri başarıları ile insanlar tarafından taktir edilen bir komutanımızdır

tragedie

Emekli Yönetici
dondurma almıştım buzlukta kalmış elimi uzattım elim yapıştı fırına atsam çözülürmü

bi ara edward die biri vardı foruma yazıyodu senin bu sorun da onunkileri hatırlattı bana nedense...

tragedie

Emekli Yönetici
bi ara edward die biri vardı foruma yazıyodu senin bu sorun da onunkileri hatırlattı bana nedense...

edwardmı tanışmadım kendisi ile ya erimesin diye derin dondurucuya koydum canım çekti buz tutmuş normalde çözülmesi uzun sürer hemde çözüldüğü zaman kıvamıda bozulucak hep ne yapsam böyle içinden çıkılmaz durumlar içinde buluyorum kendimi hep problem hep problem

dedesi hep tükürüyomuş buna öyle hikayeler yazardı...

tragedie

Emekli Yönetici
sonuca gelirsek tanımamış olduğum için memnunmu olmalıyım pişmanmı

tragedie

Emekli Yönetici
eyvalllah o zaman dün gece erken uyudum bu gece hiç uykum yok sabah 9 gibi işe gidicem artık yarın ayakta uyurum heralde

bnm uykum geldi vallaa şimdi...kaçmadan yatiym bari...ii geceler levent...

tragedie

Emekli Yönetici
iyi geceler yasminoz kal saglıcaklan

Aziz™

Üye
Ben buralardayım yahu, genel okuyucu diyelim.

Ara ara pm atan oluyor tabi hatırlayıp.

valla kardeşim eskileri görmek her zaman sevindiriyor beni ama pek takılmadığınız için ve sadece uzaktan olanları seyretmeyi tercih ettiğiniz için tanışamadık yoksa hergün sorarım seni..

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aziz™;2373445' Alıntı:
valla kardeşim eskileri görmek her zaman sevindiriyor beni ama pek takılmadığınız için ve sadece uzaktan olanları seyretmeyi tercih ettiğiniz için tanışamadık yoksa hergün sorarım seni..

Kısa bir zaman sonra tanışırız, hele şu Türkiye turunu sağ sağlim bir atlatalım ondan sonra buralardayım zaten.

Aziz™

Üye
Allah yolunuzu açık etsin kardeşim.
sağ ve selametle dönersiniz inşallah..
hep gecemi konuşacaklar birazda biz konuşalım yahu

iyi geceler gececiler
en kral gececi kim