Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kim var buralarda bilmem ama herkese iyi geceler.

Yarın son final ve 3. sınıf biter.

Aziz™

Üye
kardeş seni görmek ne güzel..

evet kestim...Aleyküm Selam...nasılsın levent... ? (bu arada direk levent dedim ama yaş kaçtı ?? ) bi parantez daha (levent olan sendin di mi)

tragedie

Emekli Yönetici
savol yasminoz iyiyim çok şükür Yaş 26 yolun yarısı eder dante gibi ortasındayım ömrüm

evet levent olan bendim sende iyisindir inş

iyiyim çok şükür...yaa gerçekten hafızam kötü..bi de ben genelde normalde de isimlere pek bakmıyorum avatarlara bakıyorum ondan da pek aklımda kalmıyo bişi...göz aşinalığından tanıyorum daha çok...ne biliym işte ismin baş harfi kullanılan avatar fln..bi de pek sık girmediğim için maxi ye unutuyorum...bnm böyle dönem dönem işte...

haltie

Üye
bende damladım kurdelayı kesebiliriz

tragedie

Emekli Yönetici
bu konudan muzdarip olan tek kişi sen değilsin yani benzer bir konuda benimde zaafım var gittiğim yerleri unuturum bende ne kadar içimden ulan bu sefer burayı unutmucam desemde yinede unutuyorum

--------------- Ekleme ---------------

bende damladım kurdelayı kesebiliriz

geç kaldın kardeşim herkez habertürkü açıp izlesin bu bir emirdir

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aziz™;2369848' Alıntı:
kardeş seni görmek ne güzel..

Ben buralardayım yahu, genel okuyucu diyelim.

Ara ara pm atan oluyor tabi hatırlayıp.

tragedie

Emekli Yönetici
hüseyin halit ahmet hoş geldiniz kardeşler

haltie

Üye
hoşbulduk levent ooo kahraman komutan çıkmış

tragedie

Emekli Yönetici
nerdeyse 3 saatten fazla zamandır izliyorum osman paşa bir başka türkçeyi onun gibi her kelimesine ayrı bir anlam katarak konuşanını görmedim

gelenler hoş gelmişler...ee naparsınız...

halit geldi mi dün gece yağmur...

haltie

Üye
güzel konuşuyor cesur adam tabi icraatta bitiyor iş biraz ama severim komutanı ama siyasetçi değil savaşçı

iyiyim bende saoll...uykum sıfır yine yaaa.. o kdr hızlı mı geldi yağmur... burda da yağdı bayaa ama 4 e kdr fln...sonrasını bilmiyorum uyumuşum... okulları tatil ettiklerine göre baya yağmış herhalde...

ama işin ilginç yanı herkes okula gittikten sonra tatil edilmiş... hey Allah ımmm...güzel yurdumun güzel insanları...

haltie

Üye
belki adam 5.sınıf ikinci öğretim okuyor onu kazanmış

levent röntgeni inceledim durumun kötü o amblem orda durmaya devam ederse çok rahatsız olursun hem fiziksel hem ruhsal

tragedie

Emekli Yönetici
kardeşim bugüb doktora gittim röntgen çekildim bu şekilde çıktı doktor şok oldu gs liymiş heralde