MasteLaa Üye Joker.' Alıntı: İki taşla bi kuş gibi bişi oldu .Balımda Tarık Abidiyodu Magic Olan değil o zaten şidiki bi paşa diyodu (öğle hatırlıyorum) Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum kuzum Aga,hacı,kardo,balım,kuzum,şekerim,tatlım o kadar var ki
Joker.' Alıntı: İki taşla bi kuş gibi bişi oldu .Balımda Tarık Abidiyodu Magic Olan değil o zaten şidiki bi paşa diyodu (öğle hatırlıyorum) Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum kuzum Aga,hacı,kardo,balım,kuzum,şekerim,tatlım o kadar var ki
MasteLaa Üye nextman' Alıntı: Fatih ne ediyon star oldun bizi görmüyon Genişletmek için tıkla ... Estafirulah abim görmemezlik yapmam ben köydeydim yeni döndüm nasılsın iyisindir inşallah
nextman' Alıntı: Fatih ne ediyon star oldun bizi görmüyon Genişletmek için tıkla ... Estafirulah abim görmemezlik yapmam ben köydeydim yeni döndüm nasılsın iyisindir inşallah
DreaMagiC Üye Joker.' Alıntı: İki taşla bi kuş gibi bişi oldu .Balımda Tarık Abidiyodu Magic Olan değil o zaten şidiki bi paşa diyodu (öğle hatırlıyorum) Genişletmek için tıkla ... Başka Tarıkta var yani anlamadım ne diyosun Berkant ? - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: tarık geri mi gitti? Genişletmek için tıkla ... Buyur kardeşim MagiC olanı diyorsan
Joker.' Alıntı: İki taşla bi kuş gibi bişi oldu .Balımda Tarık Abidiyodu Magic Olan değil o zaten şidiki bi paşa diyodu (öğle hatırlıyorum) Genişletmek için tıkla ... Başka Tarıkta var yani anlamadım ne diyosun Berkant ? - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: tarık geri mi gitti? Genişletmek için tıkla ... Buyur kardeşim MagiC olanı diyorsan
MasteLaa Üye jackalmami' Alıntı: nasılsınız bakalım... Genişletmek için tıkla ... Biz iyiyiz seni sormalı Muhammed abim anlat nasıl geçiyor hayat
jackalmami' Alıntı: nasılsınız bakalım... Genişletmek için tıkla ... Biz iyiyiz seni sormalı Muhammed abim anlat nasıl geçiyor hayat
MasteLaa Üye DreaMagiC' Alıntı: Başka Tarıkta var yani anlamadım ne diyosun Berkant ? - - - Eklendi - - - Buyur kardeşim MagiC olanı diyorsan Genişletmek için tıkla ... Ben de anlamadım abim - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: iyice kafayı yedi bu internette Genişletmek için tıkla ... Hayırdır abim
DreaMagiC' Alıntı: Başka Tarıkta var yani anlamadım ne diyosun Berkant ? - - - Eklendi - - - Buyur kardeşim MagiC olanı diyorsan Genişletmek için tıkla ... Ben de anlamadım abim - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: iyice kafayı yedi bu internette Genişletmek için tıkla ... Hayırdır abim
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Bilemiyorum kuzum Aga,hacı,kardo,balım,kuzum,şekerim,tatlım o kadar var ki Genişletmek için tıkla ... panpişi de ekle
MasteLaa' Alıntı: Bilemiyorum kuzum Aga,hacı,kardo,balım,kuzum,şekerim,tatlım o kadar var ki Genişletmek için tıkla ... panpişi de ekle
Nextman Emekli Yönetici MasteLaa' Alıntı: Estafirulah abim görmemezlik yapmam ben köydeydim yeni döndüm nasılsın iyisindir inşallah Genişletmek için tıkla ... iş güç yok izindeyim ama pazartesi işte kötü bir gün işbaşı .Ama hamdolsun iyiyim
MasteLaa' Alıntı: Estafirulah abim görmemezlik yapmam ben köydeydim yeni döndüm nasılsın iyisindir inşallah Genişletmek için tıkla ... iş güç yok izindeyim ama pazartesi işte kötü bir gün işbaşı .Ama hamdolsun iyiyim
DreaMagiC Üye Ben burda benden başka Tarık görmedim ama Berkant neyi kastetti acaba Balım diyen Tarık Abi dedi. Ben normalde paşam demem belki ilk defa dedim ben paşa diyormuşum Anlamadım ben yav
Ben burda benden başka Tarık görmedim ama Berkant neyi kastetti acaba Balım diyen Tarık Abi dedi. Ben normalde paşam demem belki ilk defa dedim ben paşa diyormuşum Anlamadım ben yav
jackalmami Üye karşı daireden internet almaya çalışıyorumda. Geçtim kapının önüne, bir güzel çömdüm ama yine nafile. En iyisi mobil
karşı daireden internet almaya çalışıyorumda. Geçtim kapının önüne, bir güzel çömdüm ama yine nafile. En iyisi mobil
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: .. Genişletmek için tıkla ... Lütfen F5 butonunu veya sayfanını üzerinde bulunan "yenile" butonunu kullanınız.Keyifli sörfler dileriz
MasteLaa' Alıntı: .. Genişletmek için tıkla ... Lütfen F5 butonunu veya sayfanını üzerinde bulunan "yenile" butonunu kullanınız.Keyifli sörfler dileriz
MasteLaa Üye 15097' Alıntı: panpişi de ekle Genişletmek için tıkla ... Forumda panpiş var mı jackalmami' Alıntı: hepimiz iyiyiz anlaşılan allah daha da iyilik versin. Genişletmek için tıkla ... Amin abim nextman' Alıntı: iş güç yok izindeyim ama pazartesi işte kötü bir gün işbaşı .Ama hamdolsun iyiyim Genişletmek için tıkla ... Bizler de başlayacağız abim 17 eylül büyük gün Allah iyilik versin abim bunun yanında kolaylık versin işlerinde
15097' Alıntı: panpişi de ekle Genişletmek için tıkla ... Forumda panpiş var mı jackalmami' Alıntı: hepimiz iyiyiz anlaşılan allah daha da iyilik versin. Genişletmek için tıkla ... Amin abim nextman' Alıntı: iş güç yok izindeyim ama pazartesi işte kötü bir gün işbaşı .Ama hamdolsun iyiyim Genişletmek için tıkla ... Bizler de başlayacağız abim 17 eylül büyük gün Allah iyilik versin abim bunun yanında kolaylık versin işlerinde
MasteLaa Üye jackalmami' Alıntı: karşı daireden internet almaya çalışıyorumda. Geçtim kapının önüne, bir güzel çömdüm ama yine nafile. En iyisi mobil Genişletmek için tıkla ... Bende de net yok dün nazar ettiler sağolsunlar ben de telefonu bağladım PC ye - - - Eklendi - - - 15097' Alıntı: Lütfen F5 butonunu veya sayfanını üzerinde bulunan "yenile" butonunu kullanınız.Keyifli sörfler dileriz Genişletmek için tıkla ... Kim uğraşacak onunla cepten neti alıyorum zaten
jackalmami' Alıntı: karşı daireden internet almaya çalışıyorumda. Geçtim kapının önüne, bir güzel çömdüm ama yine nafile. En iyisi mobil Genişletmek için tıkla ... Bende de net yok dün nazar ettiler sağolsunlar ben de telefonu bağladım PC ye - - - Eklendi - - - 15097' Alıntı: Lütfen F5 butonunu veya sayfanını üzerinde bulunan "yenile" butonunu kullanınız.Keyifli sörfler dileriz Genişletmek için tıkla ... Kim uğraşacak onunla cepten neti alıyorum zaten