Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

iyi bilirdik. iyi bilirdik iyi bilirdik. 2. defa yazdım bak bunu çok severım tarık abiyi noldu bi anlat lütfen.

arkasına bakmadan çıktı herhalde insan bi neden diye sorar

o da böyle birisi hakkında şahit topluyordu. Ve yönetim çok ağır şekilde cezalandırdı. şimdi bende onun izinden gidiyorum

- - - Eklendi - - -

aleyküm selam isa hoşgeldin. Sen tarık'ı nasıl bilirdin. Ey cemaati müslimin. 2 kişi lazım bana

nasıl yani..

aleyküm selam isa hoşgeldin. Sen tarık'ı nasıl bilirdin. Ey cemaati müslimin. 2 kişi lazım bana

- - - Eklendi - - -

nasılı mı var mahir anlattım ya her şeyi. Bir yardımının dokunmasını istiyorsan bana yardımcı ol

Xelord

Üye
Son mesajlarda 3 şahiti 3 şehit diye okudum ya

15097

Üye
yunus emre banlandı

geçenlerde bir arkadaşımız banlandı ismi lazım değil. O, tarık tan benim şuan yaptığım şeyi istedi ve tarık'ı sırf bu yüzden banladılar. Benden de tarık aynı şeyi lstedi. Anlaşıldım mı? Acilen banlanmadan önce 2 kişiye iyi bilirdik diye 3 kere tekrarlatmam lazım yoksa kardeşimin vasiyetini yerine getirememiş olurum ve bu acıya dayanamam

- - - Eklendi - - -

3 kere iyi bilirdik diye tekrarla isa...

- - - Eklendi - - -

yunus mu banlandı? Görüyorsunuz değil mi ey cemaati müslimin sıra bana geliyor acele edin

ia.phlvn

Üye
niye banlanıyonuz ben şeyedemedim şimdi

milet nereye gitti beyler sizden zor bir şey mi istiyorum? Harbiden gitmek üzereyim, yanlıştır yaptığınız ona göre!!!

15097

Üye
sıranın bize gelmesinden korkuyoruz muhammed

iyi bilirdik diyenlere birşey yapılmıyor merak etmeyin. Test edildi onaylandı

- - - Eklendi - - -

şuan istim üstünde olan benim ve bunu ben düşünmüyorken size ne oluyor? Gerçekten kırıcı oluyorsunuz.

- - - Eklendi - - -

edit: islim

hadi isa... Hadi ege...hadi mehmet... 3 ünüzden 2 sinin bunu yapması gerekiyor. Aranızda anlaşacak mısınız ne yapacaksınız ama bunu yapmalısınız.

ia.phlvn

Üye
ne yapıyok dur başa sar bii