Tuba
Üye
Rumman sen Ne yaptın ya bende laptop diyip geçtim canavar olsa gerek bu cihaz kurtarma cd sine gerek yok sadecede c diskindeki belgelerini d ye kopyalaman lazım kendisi ses görüntü anakart yani bütün driverlerini otomatikmen kuruyor şuan pc de sorun yok dimi birde orjinal cd si elinde varmı
selamlar herkese
selamlar herkese
belgesel 2009 yapımı Levent altyazı içindedir diye uyarı yok ondan indirmedim. altyazı sitelerinde altyazı ing-fransızca-ispanyolca
valla öyle ya tr bulunca indirecem artık
selamlar herkese
geceniz güzeL oLsun KardeşLer ..
aslında cd si olması gerekir sende eğer cd yi satın aldıgın mağazadan alabilirsen alsan daha iyi olur şayet alamaz isen internetten win7 64 bit indirirsin imaj olarak yazarsın boş bir dvd ye laptopun altında barkot gibi bir kağıt var format attıgın zaman o barkotta sana ait olan legal k E Y ler vardır o keyler ile aktive ediyorsun
İyi geceler MaxiCep...
sağol güven
--------------- Ekleme ---------------
bi bakıyım Levent tarzımsa seyredirim
sohbet güzeL siz devam edin
cd yi mağazanın vereceğini hiç sanmam çünkü ben sordum bu konularda biraz evhamlıyımda buraya getirisin dediler..Bende şahsen pek bırakmak istemem laptopu orada..bişey olmaz inşallah ama dediğine bakarım internetten başım sıkışırsa seni bulurum ben ağrıtırım başını...
est elimden geldiğince yardım ederim cd nin hiç bir hükmü yok sadece olsaydı işini biraz daha kolaylaştırırdı
ii qeceler kartalımiyi geceler arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?