doctorrr Üye Pondusss' Alıntı: yok ama yarın olur. Sakarya'ya geldim ama eski evimden uzaktayım - - - Eklendi - - - geliyorum Genişletmek için tıkla ... gel vallahi ya çay demleyip oturacak tanıdığım yok burda herkes ankarada konyada
Pondusss' Alıntı: yok ama yarın olur. Sakarya'ya geldim ama eski evimden uzaktayım - - - Eklendi - - - geliyorum Genişletmek için tıkla ... gel vallahi ya çay demleyip oturacak tanıdığım yok burda herkes ankarada konyada
Amaru Shady Üye papakudioflu' Alıntı: ben yazin eve gece 12den once gittigimde annem başima birşey geldi diye telaşlaniyordu Genişletmek için tıkla ... ben bu yaz sadece 2 hafta evde kaldım. Yine evde değilim
papakudioflu' Alıntı: ben yazin eve gece 12den once gittigimde annem başima birşey geldi diye telaşlaniyordu Genişletmek için tıkla ... ben bu yaz sadece 2 hafta evde kaldım. Yine evde değilim
otostopçu Üye MasteLaa' Alıntı: Bugün birisi plastik parçası dedi telefonuma Genişletmek için tıkla ... ayıp etmişler parça değil yığın olmuş o
MasteLaa' Alıntı: Bugün birisi plastik parçası dedi telefonuma Genişletmek için tıkla ... ayıp etmişler parça değil yığın olmuş o
Amaru Shady Üye ynsemrekose' Alıntı: gel vallahi ya çay demleyip oturacak tanıdığım yok burda herkes ankarada konyada Genişletmek için tıkla ... sen nerdesin
ynsemrekose' Alıntı: gel vallahi ya çay demleyip oturacak tanıdığım yok burda herkes ankarada konyada Genişletmek için tıkla ... sen nerdesin
Twüt Üye otostopçu' Alıntı: ayıp etmişler parça değil yığın olmuş o Genişletmek için tıkla ... orhan reiz
doctorrr Üye Twüt' Alıntı: bazen haksız da değil - - - Eklendi - - - şu jb ' i görmek istiyodum aslındaa Genişletmek için tıkla ... jb yi gör azıcık içine sinsin sonra bak new iphone çıkacak daha şimdi 4s alırsan komplekse girersin tirbe girersin boşver
Twüt' Alıntı: bazen haksız da değil - - - Eklendi - - - şu jb ' i görmek istiyodum aslındaa Genişletmek için tıkla ... jb yi gör azıcık içine sinsin sonra bak new iphone çıkacak daha şimdi 4s alırsan komplekse girersin tirbe girersin boşver
kannak98 Üye Twüt' Alıntı: bazen haksız da değil - - - Eklendi - - - şu jb ' i görmek istiyodum aslındaa Genişletmek için tıkla ... herkesin dilinden gel kapıstirak diyeydn
Twüt' Alıntı: bazen haksız da değil - - - Eklendi - - - şu jb ' i görmek istiyodum aslındaa Genişletmek için tıkla ... herkesin dilinden gel kapıstirak diyeydn
Twüt Üye ynsemrekose' Alıntı: jb yi gör azıcık içine sinsin sonra bak new iphone çıkacak daha şimdi 4s alırsan komplekse girersin tirbe girersin boşver Genişletmek için tıkla ... yok olum para yok 0 almıcam zaten new iphone u hiç bekleyemem 1 yıl daha
ynsemrekose' Alıntı: jb yi gör azıcık içine sinsin sonra bak new iphone çıkacak daha şimdi 4s alırsan komplekse girersin tirbe girersin boşver Genişletmek için tıkla ... yok olum para yok 0 almıcam zaten new iphone u hiç bekleyemem 1 yıl daha
MasteLaa Üye TransformerS34' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Pondusss' Alıntı: yok ama yarın olur. Sakarya'ya geldim ama eski evimden uzaktayım Genişletmek için tıkla ... An be an beni bilgilendir ynsemrekose' Alıntı: kimmiş o karşim Genişletmek için tıkla ... Bunu söyleyen de sevdiğim bir kardeşim ve kendi telefonu da S2 Twüt' Alıntı: bazen haksız da değil Genişletmek için tıkla ... Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
TransformerS34' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Pondusss' Alıntı: yok ama yarın olur. Sakarya'ya geldim ama eski evimden uzaktayım Genişletmek için tıkla ... An be an beni bilgilendir ynsemrekose' Alıntı: kimmiş o karşim Genişletmek için tıkla ... Bunu söyleyen de sevdiğim bir kardeşim ve kendi telefonu da S2 Twüt' Alıntı: bazen haksız da değil Genişletmek için tıkla ... Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
cardanadam Üye MasteLaa' Alıntı: Ben genelde bu söz ile giriş yapardım da onu dedim Allah iyilik versin bugün Ziyaretçi kutusu boş mesaj atmadım Ne bitiyor abim Genişletmek için tıkla ... evlilik
MasteLaa' Alıntı: Ben genelde bu söz ile giriş yapardım da onu dedim Allah iyilik versin bugün Ziyaretçi kutusu boş mesaj atmadım Ne bitiyor abim Genişletmek için tıkla ... evlilik
Tuba Üye otostopçu' Alıntı: ayıp etmişler parça değil yığın olmuş o Genişletmek için tıkla ... selam gececiler ve hoşça kalın geçiyordum uğradım herkesin iyi olmasını umut ediyorum Osman senin imzayı görünce yazmadan geçemedim dj osman
otostopçu' Alıntı: ayıp etmişler parça değil yığın olmuş o Genişletmek için tıkla ... selam gececiler ve hoşça kalın geçiyordum uğradım herkesin iyi olmasını umut ediyorum Osman senin imzayı görünce yazmadan geçemedim dj osman
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: An be an beni bilgilendir Bunu söyleyen de sevdiğim bir kardeşim ve kendi telefonu da S2 Genişletmek için tıkla ... aslında tasarım olarak doğru ama kaba saba bişey
MasteLaa' Alıntı: An be an beni bilgilendir Bunu söyleyen de sevdiğim bir kardeşim ve kendi telefonu da S2 Genişletmek için tıkla ... aslında tasarım olarak doğru ama kaba saba bişey
otostopçu Üye 'Nur'' Alıntı: selam gececiler ve hoşça kalın geçiyordum uğradım herkesin iy olmasını umut ediyorum Osman senin imzayı görünce yazmadan geçemedim dj osman Genişletmek için tıkla ... osman oldumu şimdi abla
'Nur'' Alıntı: selam gececiler ve hoşça kalın geçiyordum uğradım herkesin iy olmasını umut ediyorum Osman senin imzayı görünce yazmadan geçemedim dj osman Genişletmek için tıkla ... osman oldumu şimdi abla