MasteLaa Üye random1' Alıntı: yazımı okuduysan neden kırıldığımı anlarsın. birde benim yerime koy kendini. neyse uzatmaya gerek yok. saygılar Genişletmek için tıkla ... Ne diyebilirim ki üzüldüm
random1' Alıntı: yazımı okuduysan neden kırıldığımı anlarsın. birde benim yerime koy kendini. neyse uzatmaya gerek yok. saygılar Genişletmek için tıkla ... Ne diyebilirim ki üzüldüm
DreaMagiC Üye cardanadam' Alıntı: Iyiyim allah'a şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyi oldum şimdi abim Fatih'imin sayesinde o konuyu ben açtım ya içim rahat
cardanadam' Alıntı: Iyiyim allah'a şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyi oldum şimdi abim Fatih'imin sayesinde o konuyu ben açtım ya içim rahat
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: kayısı eczanesi Genişletmek için tıkla ... Kim Malatyalı arkadaşlar??
codblackops2 Üye KayraBey' Alıntı: Selamun Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam abi hoşgeldin
doctorrr Üye nsekiz' Alıntı: hoşgeldiniz... Genişletmek için tıkla ... vay kardeşim benim beni takan bi sen varsın (ergen tribi mi la bu başka malzeme bulamadım ) - - - Eklendi - - - ben geldim herkes gittimi
nsekiz' Alıntı: hoşgeldiniz... Genişletmek için tıkla ... vay kardeşim benim beni takan bi sen varsın (ergen tribi mi la bu başka malzeme bulamadım ) - - - Eklendi - - - ben geldim herkes gittimi
codblackops2 Üye StunnerDead' Alıntı: Benim canım çokkk sıkkın gençler siz eğlenmenize devam edin... Genişletmek için tıkla ... Yahu Mahirim hiçkimse özel sohbet edemiyorki brda dalcan kalabalığa başka çare yok
StunnerDead' Alıntı: Benim canım çokkk sıkkın gençler siz eğlenmenize devam edin... Genişletmek için tıkla ... Yahu Mahirim hiçkimse özel sohbet edemiyorki brda dalcan kalabalığa başka çare yok
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: Benim canım çokkk sıkkın gençler siz eğlenmenize devam edin... Genişletmek için tıkla ... Yapma be kardeşim
StunnerDead' Alıntı: Benim canım çokkk sıkkın gençler siz eğlenmenize devam edin... Genişletmek için tıkla ... Yapma be kardeşim
StunnerDead Üye codblackops2' Alıntı: Yahu Mahirim hiçkimse özel sohbet edemiyorki brda dalcan kalabalığa başka çare yok Genişletmek için tıkla ... Senden ötürü değil canım ömerim - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Yapma be kardeşim Genişletmek için tıkla ... pm atacam bak
codblackops2' Alıntı: Yahu Mahirim hiçkimse özel sohbet edemiyorki brda dalcan kalabalığa başka çare yok Genişletmek için tıkla ... Senden ötürü değil canım ömerim - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Yapma be kardeşim Genişletmek için tıkla ... pm atacam bak