ozaman af çıktı sana :sarıl::op:
cardanadam Üye MasteLaa' Alıntı: İyiyim Şeref abicim nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim allaha şükür oh be rahatlık varmış yazı yazmak ne kadar basitmiş bu telefonla gözüm görmesede rahatlıkla yazabiliyorum
MasteLaa' Alıntı: İyiyim Şeref abicim nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim allaha şükür oh be rahatlık varmış yazı yazmak ne kadar basitmiş bu telefonla gözüm görmesede rahatlıkla yazabiliyorum
MasteLaa Üye L-LumieRe' Alıntı: M. furkannnn nasılsın Genişletmek için tıkla ... Abim sanırım göremedin Naber
BreakerZote Üye pelın_' Alıntı: sen sus ateşın nasıl hala hatamısın sanada küserdim ama hastasın Genişletmek için tıkla ... Hastayım Diyemi Yani
pelın_' Alıntı: sen sus ateşın nasıl hala hatamısın sanada küserdim ama hastasın Genişletmek için tıkla ... Hastayım Diyemi Yani
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: öle işte Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... paşa daha iyisin allah bozmasın
pelın_' Alıntı: öle işte Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... paşa daha iyisin allah bozmasın
cardanadam Üye DreaMagiC' Alıntı: Nasılsın Şeref Abi Genişletmek için tıkla ... Iyiyim allah'a şükür sen nasılsın
L-LumieRe Üye Pondusss' Alıntı: dünün aksine çok çok iyiyim. sen nasılsın ? Iyisen iyi Genişletmek için tıkla ... yoooğğ valla iyi değilem nöbetci eczane gelen giden anca azaldı... saat 1 buck olmuş aksam 7 den şimdide 180 hasta gelmiş.. öldüm valla
Pondusss' Alıntı: dünün aksine çok çok iyiyim. sen nasılsın ? Iyisen iyi Genişletmek için tıkla ... yoooğğ valla iyi değilem nöbetci eczane gelen giden anca azaldı... saat 1 buck olmuş aksam 7 den şimdide 180 hasta gelmiş.. öldüm valla
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: - - - Eklendi - - - paşa daha iyisin allah bozmasın Genişletmek için tıkla ... ablacan bi kere bile cevap vermedi hani candı? somuru?
__xXx__' Alıntı: - - - Eklendi - - - paşa daha iyisin allah bozmasın Genişletmek için tıkla ... ablacan bi kere bile cevap vermedi hani candı? somuru?
random1 Üye MasteLaa' Alıntı: Ben eski kuzumu istiyorum bana kırılmayan Genişletmek için tıkla ... yazımı okuduysan neden kırıldığımı anlarsın. birde benim yerime koy kendini. neyse uzatmaya gerek yok. saygılar
MasteLaa' Alıntı: Ben eski kuzumu istiyorum bana kırılmayan Genişletmek için tıkla ... yazımı okuduysan neden kırıldığımı anlarsın. birde benim yerime koy kendini. neyse uzatmaya gerek yok. saygılar
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: ablacan bi kere bile cevap vermedi hani candı? somuru? Genişletmek için tıkla ... o candır affeter seni
Pondusss' Alıntı: ablacan bi kere bile cevap vermedi hani candı? somuru? Genişletmek için tıkla ... o candır affeter seni
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: yoooğğ valla iyi değilem nöbetci eczane gelen giden anca azaldı... saat 1 buck olmuş aksam 7 den şimdide 180 hasta gelmiş.. öldüm valla Genişletmek için tıkla ... adres ver ben de geleyim - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Neyse hadi affettim bu seferlik Genişletmek için tıkla ...
L-LumieRe' Alıntı: yoooğğ valla iyi değilem nöbetci eczane gelen giden anca azaldı... saat 1 buck olmuş aksam 7 den şimdide 180 hasta gelmiş.. öldüm valla Genişletmek için tıkla ... adres ver ben de geleyim - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Neyse hadi affettim bu seferlik Genişletmek için tıkla ...
BreakerZote Üye cardanadam' Alıntı: neyse arkadaşlar hepinize iyi geceler hayırlı sabahlar ben kaçar Genişletmek için tıkla ...
cardanadam' Alıntı: neyse arkadaşlar hepinize iyi geceler hayırlı sabahlar ben kaçar Genişletmek için tıkla ...
__xXx__ Üye cardanadam' Alıntı: neyse arkadaşlar hepinize iyi geceler hayırlı sabahlar ben kaçar Genişletmek için tıkla ... görüşürüz şeref abi kendine iyi bak
cardanadam' Alıntı: neyse arkadaşlar hepinize iyi geceler hayırlı sabahlar ben kaçar Genişletmek için tıkla ... görüşürüz şeref abi kendine iyi bak